Banner Image

JÄÄKIEKKO VIHJEET

Kun aihe nimeltä urheilu otetaan tapetille Suomessa, nousee yksi laji nopeasti ylitse muiden. Kyseinen laji on tietenkin kaikkien rakastama jääkiekko, joka saa tämän koko kiekkohullun maan sekaisin sukupolveen katsomatta. On siis erittäin luonnollista, että jääkiekko on myös vedonlyönnin suhteen suomalaisten suosikkilaji. Liiga sekä NHL ovat kaksi sarjaa ylitse muiden, mutta myös KHL on nauttinut viime vuosina suuresta huomiosta. Tästä suurin kiitos kuuluu Jokereille, joka teki vuonna 2013 hypyn itärajan toiselta puolelta johdettavaan jääkiekkoliigaan.

JÄÄKIEKKO VEDONLYÖNNISSÄ

Jääkiekkoa ei turhaan kutsua maailman nopeimmaksi urheilulajiksi. Jatkuvasti elävien tapahtumien takia myös varianssin herkkyys näyttelee jääkiekossa suurta roolia, joka tietenkin vaikeuttaa tekemistä vedonlyönnin suhteen. Pieni kenttä, nopea pelitempo sekä erikoistilanteet tarjoavat huonommalle joukkueelle voiton avaimet jokaiseen otteluun. Kun vertaa lajia esimerkiksi jalkapalloon tai koripalloon, jossa parempi joukkue voittaa ottelun huomattavasti useammin, syntyy melkoinen kontrastiero.

Tämä on toki huomioitu myös kertoimissa, sillä esimerkiksi NHL:n kertoimet ovat aina hyvin maltillisia, eikä jalkapallosta tai koripallosta tuttuja mega-kertoimia ole juurikaan tarjolla. Varsinkin tällä hetkellä, kun NHL:ää pelataan omissa pienissä divisioonissaan ilman katsojia, voi runkosarjasta odottaa tasaisempaa, kuin koskaan aikaisemmin. Myös kotimainen Liiga on näyttänyt arvaamattomuuttaan kuluvalla kaudella, sillä ihmeellisiä tuloksia on päässyt kertymään jo erittäin runsaasti.

Jääkiekkovihjeet kannattaa hyödyntää
Jääkiekkovihjeet kannattaa hyödyntää

Jääkiekkovihjeet kannattaa hyödyntää – markkinoiden vaikein laji on hankala masteroitava

Kuten ylemmässä kappaleessa pohjustimme, on jääkiekko heittämällä yksi vaikeimmista urheilulajeista vedonlyöjille. Vaakakupissa painaa kuitenkin hieno mahdollisuus – jääkiekon suhteen datan kerääminen ei ole päässyt vielä esimerkiksi koripallon tai jalkapallon tasolle, joten markkinoilta voi löytyä myös reilusti positiivisen odotusarvon kohteita. Tämä on loistava valtti esimerkiksi kotimaiseen Liigaan, sillä valtaosa vedonlyöntitoiminnasta perustuu fanipohjaisiin vetoihin. Tässä vaiheessa myös Veikkauksen kertoimet nousevat usein relevantiksi, kun tuulipukukansa on painanut summanmutikassa toisen joukkueen kertoimia alas.

Rikastumisen toivossa vedonlyöntiä harrastaville on kuitenkin tarjolla useita eri apuvälineitä. Mikäli oma tietotaito ei ole vielä päässyt kehittymään tarvittavalle tasolle, niin vedonlyöntiin voi hakea tukea esimerkiksi muiden kirjoittamista vihjeistä. Jääkiekkovihjeet eritoten ovat hyvin suosittuja, sillä onhan kyseessä suomalaisten suosikkilaji. Pitkävetovihjeet jääkiekkoon kirjoitetaan usein joko kotimaiseen Liigaan, rapakon takana pelattavaan NHL:ään, tai itärajan toisella puolella vaikuttavaan KHL:ään.

Jääkiekkovihjeet ovat helppo tapa kalastella lukijoita, joten kannattaa pitää järki mukana vihjeitä lukiessa. Kaikki jääkiekkovihjeet eivät nimittäin ole laadukkaita – nopeasti raapustetut, hutiloidut jääkiekkovihjeet ovat erittäin yleisiä, sillä asiakkaan klikkaus on usein ainoa asia, millä on mitään väliä. Kannattaa siis varmistua siitä, että luet sekä peesaat jääkiekkovihjeet luotettavalta taholta.

Mitä jääkiekkovihjeet ovat
Mitä jääkiekkovihjeet ovat

MITÄ JÄÄKIEKKOVIHJEET PITÄVÄT SISÄLLÄÄN?

Vedonlyontivihjeet.org -sivuston laatimat jääkiekkovihjeet tarjoavat kattavat perustelut, pelattavan kohteen sekä markkinoiden korkeimman kertoimien. Emme vihjaa pelejä yhteistyösivustoillemme, vaan mainitsemme vihjeen yhteydessä markkinoiden korkeimman kertoimen. Kertoimet ovat kuitenkin dynaamisia ja markkina elää jatkuvasti, joten suosittelemme kilpailuttamaan kertoimet myös omin päin.

Mutta itse vihjeistä – jääkiekkovihjeet ovat meille kunnia-asia. Tiedämme, kuinka paljon suomalaiset kyseistä lajia rakastavat – oli kyse sitten sen pelaamisesta, katsomisesta tai veikkaamisesta. Tästä syystä haluamme tarjota pitkävetovihjeet jääkiekkoon rautaisella ammattitaidolla. Tiimimme pitää sisällään pitkän linjan jääkiekkovedonlyöjiä, joilta löytyy vuosikausien kokemus kyseisen lajin parista. Meillä on myös sääntönä, että yksi vihjaaja saa vihjata vain yhtä sarjaa, sillä näin pystymme takaamaan parhaan mahdollisen laadun meidän vihjeillemme.

Lyhyt sukellus erilaisiin kohteisiin, joihin saatat vihjeitä lukiessamme törmätä

Jääkiekkovihjeet ovat myös monipuolisuuden kannalta mahtavia. Erilaisia vetomuotoja löytyy kansainvälisiltä vetoyhtiöiltä useita kymmeniä, joten näitä on kaikkia syytä mahdollisuuksien mukaan myös hyödyntää.

  • Moneyline – Ottelun lopullinen voittaja. Tässä vetotyypissä on mukana myös jatkoaika sekä rangaistuslaukauskilpailu.
  • 1X2 – Klassinen, 60 minuutin veikkaus. Tässä vetotyypissä on myös tasapelimahdollisuus.
  • Player Props – Pelaajakohtainen veikkaus. Kyseinen vetomuoto mahdollistaa pelaajan maalin, pisteen tai vaikka ylivoimapisteen veikkaamista.
  • Over/Under – Suomeksi yli/alle. Kyseisessä vetotyypissä veikataan ottelun maalimäärää.
  • Asian Handicap – aasialainen tasoitusveto. Hieman enemmän kikkailua salliva, kaksisuuntainen tasoitusvetomuoto. Mahdollisuus pelata esimerkiksi neljännestasoituksia.
  • Draw No Bet – Jalkapallosta tuttu tasapeli ei vetoa -kohde, joka palauttaa pelaajalle panoksen, mikäli ottelu on 60 minuutin jälkeen tasatilanteessa.
  • European Handicap – Eurooppalainen, kolmisuuntainen tasoitusveto. Näillä kohteilla voi mehustella oikein mahtavia kertoimia, sillä voit veikata vaikka täsmälleen yhden, tai kahden maalin voittoa.

Siinä framille nostettu seitsemän erilaista vetotyyppiä, joilla tulet pääsemään pitkälle jääkiekkoveikkaamisen parissa. Opetusmielessä myös englanninkielinen nimi mainittuna, koska on hyvin todennäköistä, että kansainvälisillä yhtiöillä joudut välillä pärjäämään myös englannin kielen avulla.

Aasialaiset tasoitusvedot jääkiekossa
Aasialaisia tasoitusvetoja löytyy myös jääkiekosta

Pieni ekstravihje vielä aasialaisesta tasoitusvedosta lukijoillemme; tarkista aina vetoa lyödessäsi myös aasialaisen tasoitusvedon kerroin. Palautusprosentti kaksisuuntaisessa vetomuodossa on usein korkeampi, joten täysin sama pelivalinta saattaa löytyä korkeammalla kertoimella.

Esimerkki 1: Haluat pelata Washington Capitalsin 60 minuutin suoraa voittoa. 1X2-kohteen sijaan käy katsomassa aasialaisien tasoitusvetojen puolelta kohdetta Washington Capitals -0.5. Huomaat nopeasti, kuinka paljon kertoimet vaihtelevat täysin samaa tarkoittavien kohteiden kanssa.

Esimerkki 2: Et ole rangaistuslaukauksien, tai nopeatempoisen 3vs3 -jatkoajan ystävä, joten suosit ennemmin tasapeli ei vetoa -kohdetta. Tähänkin on usein tarjolla aasialaisen tasoitusvedon kautta alternatiivinen vaihtoehto, joka löytyy esimerkiksi muodossa Pittsburgh Penguins 0.0. Kyseinen kohde palauttaa panoksesi tasatilanteessa, mutta kuten aiemmassakin esimerkissä, myös tämä vaihtoehto tarjoaa usein korkeamman kertoimen.

Kilpailuta kertoimet ja nosta vedonlyöntiharrastuksesi seuraavalle levelille

Meiltä lukemasi jääkiekkovihjeet pitävät toki vihjeen kirjoitushetkellä löytyneen markkinatopin, mutta jatkuvasti elävä markkina on saattanut muuttua jo muutamaan otteeseen. Kertoimien kilpailutusta ei nimittäin voi kylliksi korostaa, sillä ne muutamat prosenttiyksiköt, jotka voitat jokaisen kohteen kanssa poikivat esimerkiksi vuoden otoskoolla jo järkyttävän edun sinun suuntaasi. Kertoimien kilpailuttaminen on myös yksi harvoista asioista, joihin pelkkä peesaaja voi omatoimisesti vaikuttaa. Kun seuraat täsmällisesti vihjaajan pelivalintoja sekä panosmallia, ei sinulle jää hirveästi omaa vastuuta, joten tee itsellesi edes se palvelus, että kilpailutat jokaisen pelaamasi kertoimen.

Jääkiekko vihjeet ja seuranta
Jääkiekko vihjeet ja seuranta

Omakohtainen seuranta kertoo sinulle missä mennään

Kertoimien kilpailuttamisen lisäksi toinen asia, mihin voit itse vaikuttaa löytyy omakohtaisesta seurannasta. Kaikki vihjaajamme pitävät totta kai henkilökohtaista seurantaa jääkiekkovihjeistä, mutta mikäli missaat joskus vihjeen tai pari, niin omakohtainen seuranta pitää sinut kärryillä omasta vedonlyöntimenestyksestäsi.

Jääkiekkovihjeet voi merkata vaikka Excel-taulukkoon, joka toimii erittäin usean vedonlyöjän seurantavälineenä. Internet on täynnä valmiita, laadukkaita Excel-taulukoita, joista parhaat laskevat jopa palautusprosentinkin automaattisesti. Pelaamasi pitkävetovihjeet jääkiekkoon, ja myös muihinkin lajeihin kannattaa siis ehdottomasti merkata myös omatoimisesti ylös. Tällöin pystyt myös itse adjustoitumaan kassasi heilahduksiin, etkä pelaa vahingossa esimerkiksi liian suurella panoksella. 

OVATKO JÄÄKIEKKOVIHJEET ILMAISIA?

Emme voi puhua muiden sivustojen suulla, mutta Vedonlyontivihjeet.org -sivuston tarjoamat jääkiekkovihjeet ovat täysin ilmaisia. Haluamme tarjota lukijoillemme parhaat mahdolliset avaimet voitollisen vedonlyönnin harjoittamiseen, joten emme myöskään peri vihjeistämme maksua. Pitkävetovihjeet jääkiekkoon tarjotaan aina kattavien, erittäin asiantuntevien perustelujen kera, joten sinun ei myöskään tarvitse ostaa sikaa säkissä. Voit aina lukea jääkiekkovihjeet läpi myös oppimismielessä, ja tehdä vasta myöhemmin päätöksen, että haluatko peesata vihjaajan suositteleman pelikohteen.

Peesaaminen ei myöskään ole missään nimessä pakollista. Pitkävetovihjeet jääkiekkoon ovat loistava tapa kehittää omaa osaamista jääkiekkovedonlyönnin parissa. Ammattilaisten kirjoittamat jääkiekko vihjeet tarjoavat takuuvarmasti erilaisia näkökulmia, joista kokeneempikin vedonlyöjä voi ammentaa oppia. Vedonlyönti kun on semmoinen harrastus, missä et voi ikinä olla liian hyvä.

Ilmaiset jääkiekko vihjeet
Ilmaiset jääkiekko vihjeet

Laadusta ei tingitä – jääkiekkovihjeet ovat laadukkaita sarjasta riippumatta

Kuten aikaisemmin totesimme – kaikki pitkävetovihjeet jääkiekkoon kirjoitetaan kyseisen sarjan ammattilaisten toimesta, joka takaa vihjeille parhaan mahdollisen laadun. Jääkiekko vihjeet ovat iso osa toimivan vedonlyöntisivuston tarinaa, joten myös me haluamme panostaa tähän osa-alueeseen eniten. Oli oma sarjasi sitten Liiga, NHL tai KHL, niin löydät meiltä kattavia, selkeällä suomen kielellä kirjoitettuja jääkiekkovihjeitä kyseisiin sarjoihin. Eikä tässä vielä kaikki – pyrimme myös laajentamaan toimintaamme jatkuvasti, joten älä ihmettele, mikäli valikoimastamme löytyy jatkossa entistä enemmän jääkiekkosarjoja.

Pystymme tarjoamaan ilmaiset jääkiekko vihjeet, sillä sivustomme porskuttaa eteenpäin muiden asioiden ansiosta. Jokainen vihjeemme kirjoitetaan myös positiivisen odotusarvon perusteella, joka on nykypäivänä melko harvinaista, kun puhutaan vedonlyöntisivustojen tarjoamista vihjeistä. Pelaamme myös kaikki jääkiekkovihjeemme itse, sillä emme halua jäädä paitsi vihjaajiemme loistavista pelikohteista, jotka tarjoavat pitkällä aikavälillä takuuvarmaa tuottoa.

VANHAN KOULUKUNNAN VEDONLYÖJILLE MYÖS APUA TARJOLLA – PITKÄVETOVIHJEET JÄÄKIEKKOON MYÖS MEILTÄ

Oletko pitkän linjan vedonlyöjä, joka suosii legendaarisia 1X2 -kohteita, sekä laittaa jokaiselle kierrokselle sisään vanhan kunnon tasuripapan? Jos tunnistit itsesi kyseisestä kuvauksesta, niin älä suoraan karkaa pois sivuiltamme. Tarjoamme nimittäin jääkiekko vihjeet myös pitkävetoon, joka on Veikkauksen legendaarinen versio urheiluvedonlyönnistä. Pitkävetovihjeet jääkiekkoon ovat aivan yhtä arvokkaita, kuin muillekin sivustoille vihjatut jääkiekkovihjeet.

Vaikka Veikkaus ei kaikilla palveluillaan ole ehkä täysin adaptoitunut vielä 2020-luvulle, tarjoaa se silti turvallista sekä helppoa vedonlyöntiharrastamisen mahdollisuutta. Pelivalinnat saa sisään huoltoasemalla, ruokakaupassa, kioskilla tai vaikka näin nykyaikaisesti myös internetin kautta. Veikkauksen kohdevalikoima ei toki pärjää kansainvälisille peliyhtiöille, mutta meidän jääkiekkovihjeet voit pelata takuuvarmasti myös Veikkauksen tarjoamilla kohteilla.

Pitkävetovihjeet jääkiekkoon
Pitkävetovihjeet jääkiekkoon

Pitkävetovihjeet jääkiekkoon ovat vain yksi hyödyntämistapa meidän vihjeillemme. Voit myös lukea jääkiekko vihjeet läpi, ja muodostaa näistä mielipiteitä esimerkiksi Vakioon tai Monivetoon, jotka ovat molemmat omilla tahoillaan erittäin suosittuja pelimuotoja. Kyseisissä pelimuodoissa lojuu lisäksi aivan käsittämätön määrä tuulipukuvedonlyöjien rahaa, joten oikeilla pelivalinnoilla voi päästä käsiksi huimiin summiin.

Vedonlyönti vuonna 2024 ei siis vaadi kansainvälisen peliyhtiön tarjoamia palveluita, vaikka se olisikin erittäin suositeltavaa. Mikäli vedonlyönti on sinulle vain satunnainen harrastus, niin Veikkaus ajaa takuuvarmasti tarpeensa paremmin kuin hyvin. Vedonlyontivihjeet.org arvostaa myös satunnaisvedonlyöjiä, emmekä ole unohtaneet kotimaisia palveluita käyttäviä lukijoitamme. Pitkävetovihjeet jääkiekkoon löydät siis osoitteesta Vedonlyontivihjeet.org – laatutakuun kera!

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MISTÄ TUNNISTAA PARHAAT JÄÄKIEKKOVIHJEET?


Parhaat jääkiekko vihjeet ovat tunnistettavissa useista eri elementeistä. Parhain tunnistustapa on kuitenkin lukea perustelut, ja arvioida vihjeen laadukkuus niiden perusteella. Hyvin perustellut jääkiekko vihjeet keskittyvät itse ottelutapahtumaan, eikä vihje koostu pelkistä tilastoista.

Parhaat jääkiekko vihjeet sisältävät tämän lisäksi markkinoiden korkeimman kertoimen, eikä peliä olla vihjattu esimerkiksi yhteistyösivustolle.

MISTÄ LÖYTYY PARHAAT JÄÄKIEKKOVIHJEET?


Parhaat jääkiekko vihjeet löydät kattavasti osoitteesta Vedonlyontivihjeet.org. Runsaspäinen tiimimme kirjoittaa vihjeitä vankalla ammattitaidolla pelkästään positiivisen odotusarvon kohteista. Mikäli jokin ottelu ei tarjoa pelaamisen arvoisia kohteita, niin jätämme kyseisen pelin kylmästi vihjaamatta.

Pitkävetovihjeet jääkiekkoon tulevat ainakin kolmeen suomalaisten suosikkisarjaan, jotka ovat tietenkin Liiga, KHL sekä NHL. Löydät jääkiekkovihjeet kyseisiin sarjoihin lähes jokaiselle kierroksille, eikä kattaus jää usein vain yhteen otteluun, vaan pyrimme sisällyttämään kierrokselta vähintään kaksi tai kolme matsia.

MILLÄ PELIYHTIÖILLÄ VOIN HYÖDYNTÄÄ PITKÄVETOVIHJEET JÄÄKIEKKOON?


Voit hyödyntää jääkiekko vihjeet lähes jokaisella peliyhtiöllä. Pelikohteemme löytyvät niin kotimaiselta Veikkaukselta, kuin kansainvälisiltäkin peliyhtiöiltä. Jääkiekkovihjeet ovat siis jokaisen lukijan oikeus, eikä esimerkiksi tietyllä peliyhtiöllä pelaaminen poissulje jääkiekkovihjeiden peesaamista.

Vahva suositus on myös, että kilpailutat jokaisen pelaamasi kertoimen. Jääkiekko vihjeet vihjataan toki markkinoiden korkeimmalla kertoimella, mutta dynaamiset kertoimet elävät jatkuvasti, mistä johtuen markkinatoppi voi löytyä peesaamishetkellä joltain muulta yhtiöltä.

OVATKO JÄÄKIEKKOVIHJEET ILMAISIA?


Jääkiekko vihjeet ovat ilmaisia! Tarkoituksenamme ei ole pyytää vihjeistä maksua myöskään jatkossa, joten voit olla tämän suhteen täysin huoletta. Pitkävetovihjeet jääkiekkoon ovat jokaisen lukijamme oikeus, emmekä halua rajoittaa vihjeitä asiakaskunnaltamme pääsymaksun muodossa.

Voit siis lukea jääkiekko vihjeet läpi vaikka oppimismielessä, sillä ammattilaisten kirjoittamat jääkiekkovihjeet tarjoavat varmasti uusia näkökulmia myös sinun vedonlyöntirepertuaariisi. Ilmainen oppi kannattaa siis ehdottomasti hyödyntää, ja ottaa Vedonlyontivihjeet.org -tiimin ilmaiset jääkiekkovihjeet haltuun!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!