Banner Image

KHL VIHJEET

Tältä sivulta löydät asiantuntevat KHL vihjeet, jotka on kirjoitettu kokeneiden ammattilaisten toimesta. Kontinental Hockey League eli tuttavallisemmin KHL on kansainvälinen jääkiekkosarja, jota pelataan Venäjän lisäksi muun muassa Kiinassa ja Kazakstanissa. Monikansallista sarjaa pidetään yleisesti maailman kovimpana kiekkoliigana heti NHL:n jälkeen, ja KHL tarjoaakin upeita hetkiä kaikille sarjasta kiinnostuneille kiekkofaneille. Suomalaista väriä ruplaliigassa edusti Helsingin Jokerit, joka siirtyi sarjaan suuren mediahuomion saattelemana vuonna 2014. Alunperin KHL perustettiin vuonna 2008, jolloin se korvasi venäläisen jääkiekon ykkössarjana tunnetun Superliigan.

KHL VEDONLYÖNTI

Eksoottinen sarja tarjoaa vedonlyöjille paljon pelattavaa, sillä KHL:n runkosarja käynnistyy jo elokuussa, jonka aikana jokainen joukkue pelaa 54 ottelua. Runkosarjan jälkeen parhaat joukkueet etenevät pudotuspeleihin, jotka huipentuvat huhtikuussa pelattaviin finaaleihin, jonka voittaja pääsee nostamaan arvostettua Gagarin Cup -pokaalia.

KHL on suosittu sarja vedonlyöjien keskuudessa
KHL on suosittu sarja vedonlyöjien keskuudessa

Sarja tarjoaa katsojille todellista silmäniloa, sillä joukkueet pelaavat hyvälaatuista kiekkoa, jossa taitopelaajat erottuvat edukseen. Pienenä miinuksena voidaan pitää joukkueiden välisiä tasoeroja, jotka johtuvat siitä, että osa seuroista operoi selvästi muita suuremmalla budjetilla. Vedonlyöjien näkökulmasta tämä ei kuitenkaan välttämättä aina ole huono asia, sillä KHL vedonlyönti tarjoaa mielenkiintoisia pelikohteita, koska yleensä suosikin ja altavastaajan asemat ovat ennen ottelua enemmän kuin selvät.

PARHAAT KHL VIHJEET

Pyrimme tarjoamaan lukijoillemme parhaat KHL vihjeet jokaiselle kierrokselle. Mikäli positiivisen odotusarvon kohteita ei kuitenkaan löydy, jätämme kyseisen kierroksen välistä, emmekä väkisin kirjoita vihjeitä sivustollemme. Meillä KHL vihjeitä ei siis kirjoiteta määrän, vaan laadun kautta, sillä haluamme tarjota lukijoillemme vain laadukkaita pelivinkkejä. 

Vihjeidemme takaa löytyy sarjan todellisia asiantuntijoita, jotka ovat lyöneet vetoa KHL:stä jo sen ensihetkistä alkaen. Kovinkaan monen vihjesivuston tarjontaan KHL vihjeet eivät kuulu, joka ei toki ole yllätys, sillä sillä sarjan masteroimiseen vaaditaan selvästi suurempaa omistautumista, jos vertailukohdaksi otetaan NHL tai kotimainen Liiga.

ILMAISET KHL VIHJEET

Sivustomme vihjeet ovat lukijoillemme ilmaisia. Voit käyttää asiantuntijoiden laatimia KHL-vihjeitä omien pelipäätösten tukena – tai hakea niistä lisäoppia tulevaisuutta varten, sillä hyvin perustellut vihjeet tuovat varmasti uutta näkökulmaa myös kokeneiden pelaajien pohdintoihin. Jokainen vinkkimme on yksityiskohtaisesti perusteltu, parhaalla kertoimella varustettu ja huolellisesti kirjoitettu, sillä haluamme erottua muista toimijoista tarjoamalla ne kaikista laadukkaimmat KHL vihjeet – ilmaiseksi tietenkin. Vihjeissä ei luetella vain viime otteluiden laukaustilastoja, sarjasijoitusta tai muuta hölynpölyä, vaan niissä nostetaan oikeasti esille ne asiat, jotka ovat johtaneet kyseisen pelivalinnan lukitsemiseen.

Ilmaiset KHL vihjeet kannattaa hyödyntää
Ilmaiset KHL vihjeet kannattaa hyödyntää

Asiantuntijat ottavat huomioon kaikki otteluun vaikuttavat tekijät, joita voivat olla materiaalierot, pelityylit, matchupit ja rasituserot. Mikäli pelaat meidän KHL vihjeet säännöllisesti, voimme lähes varmasti sanoa, että jäät pitkässä juoksussa reilusti voitolle. Tiimistämme löytyy nimittäin vedonlyöntimaailman todellisia pioneereja, jotka ovat takoneet itämaan ruplaliigasta positiivista tulosta jo useamman vuoden ajan.

Mitä ilmaiset KHL-vihjeet sisältävät?

Vedonlyontivihjeet.orgin ilmaiset KHL vihjeet sisältävät aina markkinoiden parhaat kertoimet, laadukkaat perustelut sekä positiivisen odotusarvon vetokohteen. Meillä vetovinkit kirjoitetaan laatuun edellä, eikä meitä haittaa, jos jonain päivänä vihjattavaa ei löytyisikään.

Perustelumme kirjoitetaan aina ottelukohtaisesti, eikä niissä lätistä turhuuksia, vaan oikeasti olennaisia asioita. Tämän ansiosta KHL-vihjeet sopivat myös niille, jotka haluavat vain hakea lisätukea omille pohdinnoilleen sarjan asiantuntijoilta. Monipuoliset ja ennen kaikkea yksityiskohtaiset perustelut tuovat varmasti uutta värinää myös kokeneempien pelureiden ajatuksiin, joiden pohjalta on hyvä lähteä miettimään omia pelivalintoja.

Esittelemme vihjeissämme myös sen vedonlyöntisivuston, joka tarjoaa vinkatulle kohteelle korkeimman kertoimen. Huomionarvoista on kuitenkin se, että esitelty kerroin on julkaisuhetken paras kerroin, eli kertoimien kilpailutus on syytä tehdä, mikäli luet vihjeen vasta myöhemmässä vaiheessa. 

Kaikki KHL vihjeet perustellaan laadukkaasti
Kaikki KHL vihjeet perustellaan laadukkaasti

MIHIN KHL VIHJEET PERUSTUVAT

Meidän KHL-vihjeet eivät perustu subjektiivisiin mielipiteisiin, vaan otamme aidosti huomioon kaikki ne asiat, jotka vaikuttavat ottelun mahdolliseen lopputulokseen. Pitkän linjan ammattilaiset perustelevat jokaisen pelivalintansa yksityiskohtaisesti, jotta jokaiselle lukijalle on selvää, miksi olemme päätyneet lyömään kyseisen kohteen lapulle. Analysoimme tarkasti kaikki joukkueiden voimasuhteisiin vaikuttavat tekijät, kuten pelaajiston laadun, motivaatiotekijät, olosuhteet sekä tarpeelliset tilastotiedot, jotta voimme tehdä todennäköisyysarviomme mahdollisimman tarkasti. Alapuolella olemme avanneet tarkemmin muutamia KHL-vedonlyöntiin vaikuttavia tekijöitä, jotka tekevät tästä sarjasta hieman perinteisiä jääkiekkosarjoja erikoisemman.

Tasoerot suuria

Sarjan joukkueiden välillä on valtavia eroja. Yleensä erot johtuvat pelaajamateriaaleista, sillä osa kärkiseuroista operoi aivan ylivertaisella pelaajistolla verrattuna pienemmän markkina-alueen joukkueisiin. Joka vuosi sarjataulukon piikkipaikalla keikkuvat esimerkiksi Pietarin SKA ja CSKA Moskova, jotka pystyvät houkuttelemaan liigan parhaat pelaajat riveihinsä vuodesta toiseen. Edellä mainitut seurat saattavat välillä myös napata muiden joukkueiden ykköstykkejä pois, vaikka todellista tarvetta ei olisikaan, sillä niiden pelaajabudjetit ovat käytännössä pohjattomia, joten eipä vahvistuksista mitään haittaa ole.

Kaudelle 2020-21 sarjaan tuli käyttöön ”kova” palkkakatto, joka on 900 miljoonaa ruplaa eli noin 11,3 miljoonaa euroa. Tiukka palkkakatto tulee tasaamaan joukkueiden välisiä tasoeroja, mutta tästä huolimatta on vaikea uskoa, että Amur Habarovskin kaltaiset joukkueet onnistuisivat hankkimaan SKA:n tai CSKA:n edestä pelaajia – oli palkkakatto sitten olemassa tai ei. 

Pitkät välimatkat

Monikansallisen kiekkoliigan huono puoli on se, että välimatkat joukkueiden kotikaupunkien välillä ovat järkyttävän pitkiä. Kilometreissä mitattuna välimatkaa voi olla jopa 8000 kilometriä, joten on varsin ymmärrettävää, että tällaisella reissulla voi olla huomattava vaikutus joukkueen iskukykyyn. Hurjan kilometrimäärän lisäksi oman mausteensa soppaan tuovat aikaerot, sillä aikaero esimerkiksi Riian ja Habarovskin välillä on kahdeksan tuntia.

Nämä asiat on tärkeää ottaa huomioon myös vedonlyönnin kannalta. KHL:ssä vierasputket ovat yleisiä, ja kun joukkue palaa pitkältä reissulta kotiin, voi jetlag olla melkoinen. Hyvä esimerkki joukkueesta, joka esiintyy lähes poikkeuksetta surkeasti ensimmäisessä kotiottelussaan vieraskiertueen jälkeen, on Helsingin Jokerit. Samoja ongelmia on ollut pitkällä aikavälillä myös muilla joukkueilla, mutta suomalaisfaneille tämä asia on varmasti tullut esille ainakin Narripaitojen kautta.

KHL on mielenkiintoinen jääkiekkosarja monesta syystä
KHL on mielenkiintoinen jääkiekkosarja monesta syystä

Sarjajärjestelmä vaikuttaa otteluiden merkitykseen

Sarja on jaettu kahteen seurojen maantieteellisen sijainnin mukaan. Molemmista konferensseista pudotuspeleihin etenee kahdeksan joukkuetta, joka tarkoittaa sitä, että osassa otteluista panokset ovat huomattavan korkeita, kun toisissa panosta ei välttämättä ole juuri ollenkaan. Tämä voi avata vedonlyöjän näkökulmasta meheviä mahdollisuuksia, sillä motivaatiotekijöitä ei välttämättä ole otettu tarpeeksi hyvin huomioon kertoimissa, joita peliyhtiöt tarjoavat.

Huomioarvoista on myös se, että KHL on suljettu sarja. Yksikään joukkue ei voi pudota sarjasta pois, jonka vuoksi osalla joukkueista voi olla motivaatio kadoksissa loppukauden otteluissa, mikäli mahdollisuuksia pudotuspeleihin ei enää ole. Mikäli tällaisia otteluita nähdään, on hyvin todennäköistä, että panoksettomuus näkyy joukkueen otteissa. On myös todennäköistä, että mahdollisuutensa menettänyt joukkue lepuuttaa tähtipelaajiaan, mikäli heitä ei ole vielä kaupattu muualle.

Siirtomarkkinoilla tapahtuu

KHL:n siirtoikkuna menee perinteisesti kiinni tapaninpäivänä, jonka jälkeen joukkueet eivät voi enää vahvistaa rivejään. Siirtotakarajaan mennessä joukkueiden sarjasijoitukset ovat usein selvillä vähintään siinä määrin, että häntäpään seurat tietävät, ettei heillä ole enää mahdollisuutta playoffeihin. Tämän vuoksi monet heikosti menestyneet seurat alkavat joulukuun aikana kaupata pelaajiaan liukuhihnalta muihin joukkueisiin.

Tyhjennysmyynnit ovat mahdollisia myös siirtoikkunan päättymisen jälkeen, vaikka siirrot KHL:n sisällä eivät enää tällöin ole mahdollisia. Historian aikana osa jumbojoukkueista on tammi- ja helmikuun aikana käytännössä koko pelaajistonsa ulkomaisiin sarjoihin, jonka myötä seura on pelannut loppukauden ajan lähes täysin junioripainotteisella miehistöllä. Tämä on tietenkin mielenkiintoinen asia myös vedonlyöjän näkökulmasta, sillä tarjolla voi olla melkoisia kertoimia, mikäli vedot ehtii laittamaan sisään heti siirto- tai kokoonpanouutisten jälkeen.

Ammattilaisten KHL vihjeet ovat haluttua tavaraa
Ammattilaisten KHL vihjeet ovat haluttua tavaraa

KHL VIHJEITÄ AMMATTILAISILTA

Jokainen sivustoltamme löytyvä vihje on lähtöisin ammattilaisen kynästä. Olemme keränneet sivustomme taakse todellisen unelmatiimin, joka on kerännyt arvostusta eri vedonlyöntiyhteisöissä jo vuosien ajan. Moni vihjaajistamme on tarjonnut aikojen saatossa omia vihjepalveluitaan, mutta pitkän pohdinnan jälkeen halusimme yhdistää tietotaitomme, ja jakaa ilmaisia KHL vihjeitä mahdollisimman monelle suomenkieliselle pelaajalle.

Ammattilaisten KHL vihjeet tarjoavat varmasti mielenkiintoista luettavaa, sillä vetojen perustelut ovat aivan eri luokkaa, kuin joillain vihjesivustoilla, joiden pelisuositukset kirjoitetaan harrastelijoiden toimesta. Haluamme erottua massasta poikkeuksellisen laadukkailla vihjeillämme, jonka vuoksi suoritamme laaduntarkkailua jatkuvasti, jotta pystymme tarjoamaan lukijoillemme mahdollisimman korkealaatuisia pelivinkkejä – nyt ja tulevaisuudessa.

Vihjeistä apua kiireeseen

Vihjeemme ovat erinomainen apu niille pelaajille, joilla ei yksinkertaisesti ole aikaa ottaa selvää otteluiden lähtökohdista tai joukkueiden voimasuhteista. Vedonlyontivihjeet.org -tiimi tekee tämän puolestasi, jotta sinun ei tarvitse tuhlata kallisarvoista vapaa-aikaasi paljon syventymistä vaativaan tilastoanalyysiin, pelitapojen analysointiin tai muuhun selvitystyöhön.

Olemme pyrkineet pitämään vihjeemme mahdollisimman asiapitoisina, jonka ansiosta niiden lukemiseen kuluu maksimissaan muutama minuutti. Ehdit siis lukea päivän kuumimmat KHL vihjeet vaikka työpäivän kahvitauolla, sillä meidän vihjeissä ei turhia lätistä! Ytimekkäästä kirjoitustyylistä huolimatta jokainen vihje sisältää kattavat perustelut, joissa nostetaan selkokielellä esiin ne syyt, joiden myötä vihjaaja on päätynyt kyseiseen pelivalintaan.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MISTÄ LÖYTYY PARHAAT KHL VIHJEET?


Löydät markkinoiden parhaat KHL vihjeet meiltä! Tarjoamme pelivinkkejä lähes jokaiselle ottelukierrokselle, eivätkä meidän tipsit perustu niin sanottuun Livetulos-analyysiin, sillä kaikki vihjeemme perustellaan yksityiskohtaisesti joukkueiden todelliset voimasuhteet huomioiden.

Jokaiseen pelitapahtumaan on syvennetty huolellisesti, sillä haluamme tarjota lukijoillemme vain parasta mahdollista laatua. Voit siis olla varma, että ne löydät oikeasti parhaat KHL-vihjeet päivittäin meiltä.

OVATKO KHL-VIHJEET ILMAISIA?


Kyllä vain, eikä niistä tulla veloittamaan jatkossakaan. Kaikki julkaisemamme KHL-vihjeet ovat lukijoillemme ilmaisia nyt ja tulevaisuudessa. Maksuttomuudesta huolimatta vihjeiden takaa löytyy ammattiosaamista, sillä jokainen vinkki on kirjoitettu sellaisen vedonlyöjän toimesta, joka on lyönyt sarjasta voitollisesti vetoa jo vuosien ajan.

Suosittelemme ehdottomasti hyödyntämään sivustomme ilmaiset KHL vihjeet, sillä laadukkaita vihjeitä itäiseen ruplaliigaan ei suomeksi kovin monelta saitilta löydy. Asiantuntevasti perustelluista pelisuosituksista on varmasti apua jokaiselle lukijalle – olipa kyseessä aloitteleva tai kokenut betsaaja.

MISSÄ KHL VIHJEITÄ VOI PELATA?


KHL-vihjeiden pelaaminen onnistuu lähes jokaisella vedonlyöntiyhtiöllä. Löydät jokaisesta vihjeestämme esittelyn pelisivustosta, joka tarjoaa vihjatulle kohteelle parhaan mahdollisen kertoimen, jonka avulla vältyt vaivalloiselta kerroinvertailulta – teemme sen puolestasi!

Moni suomalainen voi luulla, että KHL vihjeitä voi pelata vain Veikkauksella, mutta tämähän ei enää nykypäivänä ole totta. Kansainväliset vedonlyöntisivut tarjoavat nimittäin parempien kertoimien lisäksi useimmiten myös selvästi laajemman kohdevalikoiman kuin rakas Veikkauksemme.

OVATKO KHL VIHJEET LUOTETTAVIA?


Kaikki KHL-vihjeet sivustollamme ovat aina luotettavia. Olemme valinneet vihjetiimiimme vain alan rautaisia ammattilaisia, jotka ovat ansainneet arvostuksensa vuosien kovalla työllä. Voit siis luottaa siihen, että vihjeiden takaa löytyy aitoa osaamista, eikä kynän varteen ole päässyt amatööri.

Luotettavuutta lisää entisestään se, että pelaamme vinkkaamamme kohteet myös itse. Emme siis kirjoita vihjeitä vain kirjoittamisen ilosta, vaan haluamme jakaa lukijoillemme päivän herkullisimmat kohteet, jotka päätyvät meidän pelilapuille. Haluamme voittaa yhdessä teidän kanssa!

MIKSI KHL VIHJEET KANNATTAA HYÖDYNTÄÄ?


Kaikki sivustoltamme löytyvät KHL vihjeet kannattaa ehdottomasti hyödyntää, sillä ne on vihjattu positiivisella odotusarvolla. Asiantuntijamme ovat verranneet omia todennäkösyysarvioitaan vetoyhtiöiden tarjoamiin kertoimiin, ja mikäli tarjottu kerroin on liian korkea, on kyseessä kannattava pelikohde.

Mikäli siis hyödynnät sivustomme KHL vihjeitä koko kauden ajan, jäät suurella todennäköisyydellä reilusti voitolle. Vihjeiden lisäksi voit napata herkulliset vedonlyöntibonukset taskuun, mikäli sinulta ei vielä ennestään löydy pelitiliä sivustolle, joka tarjoaa parhaan kertoimen vinkatulle kohteelle.

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!