Banner Image

Mistä tunnistaa parhaat vedonlyöntibonukset? – kiinnitä huomiota näihin 5 asiaan

Tänä päivänä vedonlyönti eli betsaaminen onnistuu netin välityksellä ihan yhtä helposti ja vaivattomasti kuin rahapelien pelaaminen. Sitäkään ei tosin tarvitse harrastaa vain omalla rahalla, sillä myöskin vedonlyöjille on tarjolla bonuksia sekä muita etuuksia.

Suinkaan kaikki näistä vedonlyöntibonuksista ei ole lunastamisen arvoisia, vaikka joku voisi äkkikseltään niin kuvitella. Bonuksiin liittyy todella monia seikkoja, jotka lopulta määrittävät sen, mitkä ovat ne absoluuttisen parhaat vedonlyöntibonukset.

Mitä nuo seikat sitten ovat, joista parhaan vedonlyöntibonuksen tunnistaa? Niihin pureudutaan tarkemmin alempana!

Vedonlyöntibonukset – määritelmä

Vedonlyöntibonukset ovat erilaisia vedonlyöntiin tarkoitettuja bonuksia ja muita etuja, joiden avulla pelaajan tarvitsee käyttää vähemmän omaa rahaa pelaamiseen. Sen sijaan hän voi asettaa betsejä sisään puhtaasti vedonvälittäjän kustannuksella ja parhaimmassa tapauksessa jopa voittaa ihan oikeaa rahaa.

Yleisimpiä vedonlyöntibonuksia ovat:

  • Tervetuliaistarjoukset
  • Ilmaisvedot
  • Riskittömät vedot
  • Cashback eli käteispalautus
  • Korotetut kertoimet
  • Reload-bonukset
  • Vedonlyöntibonus ilman talletusta

Miksi vedonlyöntibonuksia tarjotaan?

Moni voi ihmetellä sitä, miksi nykypäivän vedonvälittäjät jakavat asiakkailleen niin avokätisesti erilaisia houkuttelevia vedonlyöntibonuksia ja muita etuja. Osa on sitä mieltä, että ne ovat pelkkää huijausta, ja suhtautuvat niihin siksi hyvin suurella varauksella.

Kyseessä ei kuitenkaan ole huijaus! Vedonlyöntibonuksia jaetaan yksinkertaisesti siitä syystä, että vedonvälittäjien kilpailu tänä päivänä on hyvin tiukkaa, ja jokainen tekee kaikkensa saadakseen itselleen mahdollisimman paljon asiakkaita.

Ja mikä olisikaan parempi tapa houkutella pelaajia paikalle kuin tarjota heille mahdollisuus hankkia voittoja itse sivuston piikkiin?

Vedonlyöntisivustot eivät ainoastaan houkuttele paikalle uusia asiakkaita, vaan ne palkitsevat myöskin uskolliset ja pitkäaikaiset pelaajat. Tällä minimioidaan riski siihen, että pelaaja vaihtaisi toiselle sivustolle, josta löytyisi vaikkapa suuri ja houkutteleva tervetulobonus.

Näin tunnistat parhaimmat vedonlyöntibonukset

Vaikka monet vedonvälittäjät ovat sisällyttäneet valikoimiinsa bonuksia ja muita kampanjoita, eivät suinkaan kaikki niistä ole hyödyntämisen arvoisia.

Jokin bonus voi näyttää ulospäin todella suurelta ja houkuttelevalta, mutta ehtojen puolesta se voi olla sitä luokkaa, ettei pelaajalla olisi ollut oikeastaan mitään mahdollisuutta voittaa. Tästä syystä bonuksiin ei kannata tarttua ihan sokeasti.

Mistä parhaimmat ja pelaajaystävällisimmät vedonlyöntibonukset sitten tunnistaa? Lue alta läpi reilujen vedonlyöntibonusten tunnusmerkit, niin tiedät.

1)   Alhainen kierrätysvaatimus

Kierrätysvaatimus on yksi tärkeimmistä bonusehdoista pelaajan kannala, koska se määrittelee pitkälti sen, onko bonus hyödyntämisen arvoinen vai ei.

Vedonlyönnin parissa kohtalainen kierrätysvaatimus on 4-8 -kertainen, kun taas yli 10-kertaisen kierrätysehdon täyttäminen alkaa olla jo hyvin työlästä ja hidasta.

Mitä alhaisempi kierrätysehto, sitä parempi bonus on betsaajalle!

2)   Matala minimikerroin

Vedonlyöntibonuksiin sisältyy lähes aina myös jonkinlainen minimikerroin, jonka suuruinen vedon pitää minimissään olla, jotta kierrätysehto täyttyy.

Minimikerroin on usealla vedonlyöntisivustolla noin 1,80-2,00, mutta sen yli menevillä kerroinvaatimuksilla bonuksen kierrättäminen vaikeutuu huomattavasti, vaikka vedonlyönti vaatiikin taitoa ja osaamista.

Hyvä vedonlyöntibonus on sellainen, jossa minimikerroin on 1,50 tai sen alle.

3)   Pitkä voimassaoloaika

Mitä pidempi voimassaoloaika bonuksessa on, sen helpompaa kierrättämisestä tulee, kun vetoja ei tarvitse hätiköidä väkisin sisään myös niihin ei-niin järkeviin kohteisiin.

4)   Ei hirveästi pelikohtaisia rajoituksia

Parhaat vedonlyöntibonukset ovat tietenkin sellaisia, jotka tarjoavat mahdollisuuden lyödä vetoa joustavasti erilaisiin kohteisiin ilman suurempia rajoituksia. Järjestelmävedot ovat toki usein rajattu pois, mutta muuten betsaamisen olisi hyvä olla suht vapaata.

5)   Selkeät ehdot ilman sudenkuoppia

Tärkein merkki parhaan veikkausbonuksen kannalta on se, että siihen liittyvät ehdot on kirjoitettu esille selkeästi, eikä itse ehtoihin sisälly sudenkuoppia.

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!