Banner Image

MLB VIHJEET

MLB on yksi Yhdysvaltain suosituimmista urheilusarjoista. Perusidealtaan siinä on hyvin paljon samaa, kuin täällä pohjolassa pelattavassa pesäpallossa, mutta se miten itse peliä pelataan, eroaa paljon meidän kansallispelistämme. Juoksujen tekeminen sekä neljän pesän kiertäminen ovat molemmissa versioissa pelien päätarkoituksina, mutta itse tämän jälkeen näiltä kahdelta lajilta ei oikeastaan löydy mitään samoja elementtejä.

Varusteista lähtien kaikki on erilaista. Lyhyellä alumiinimailalla pelattava baseball on myös syöttötyylinsä takia uniikimpi – vai onko suomalainen pesäpallo se oikeasti uniikimpi laji? Oli miten oli, täällä ollaan kuitenkin totuttu siihen, että hutilyönnit pesäpallo-otteluissa ovat melkoisia harvinaisuuksia, kun taas baseballissa palloon osuminen on harvinaisempaa. Yli 100 mailia tunnissa syötettävät syötöt vaativat huimaa pallosilmää lyöjältä. Tämän lisäksi syöttötyylejä on useita erilaisia, mikä vaikeuttaa lyöjän tehtävää entisestään.

MLB on yksi vedonlyöjien suosikkisarjoista
MLB on yksi vedonlyöjien suosikkisarjoista

MLB on myös siitä erikoinen sarja, että siinä pärjätäksesi sinun ei tarvitse olla huippu-urheilijan mitoissa. Liigan huippulyöjät ovatkin usein varustettuja pienellä eturepulla, mikä saattaa huvittaa ulkomaalaisia katsojia. Näitä on toki nähty myös Suomessa – esimerkiksi lyöjälegenda Juha Niemen muodossa, joka ei todellakaan ollut mikään hoikka poika. MLB:ssä tämä on kuitenkin huomattavasti yleisempää, sillä kun pallon lataa katsomoon, saa lyöjä kiertää kentän vaikka kontaten läpi, mikäli siltä tuntuu. Baseballissa kunnaria vastaava home run pistää siis pelin poikki, eikä esimerkiksi katsojat saa heittää palloa takaisin kentälle. Tällöin kenttä saa rullata tyhjäksi omaa vauhtiaan, eikä mitään juoksuennätyksiä tarvitse rikkoa.

MLB-KAUSI ON PITKÄ

MLB on ottelumääränsä puolesta täysin mielipuolinen kokonaisuus. Kaikki liigan 30 joukkuetta pelaavat runkosarjassa käsittämättömät 162 ottelua, jolloin runkosarjan yhteisottelumääräksi saadaan älytön 4 860. Jep – runkosarjassa mitellään melkein 5 000 matsia, joten pudotuspelijoukkueet ovat todellakin paikkansa ansainneet. Kun runkosarja on taputeltu, siirrytään koko kauden huipentaviin pudotuspeleihin.

MLB:n pudotuspelit avataan wild card -kierroksella, joka pelataan kylmästi BO1 -formaatilla (Paras yhdestä). Kun kaksi viimeistä pudotuspelijoukkuetta on selvillä, siirrytään Division Series -kierrokselle, jossa pelataan yhteensä neljä BO5 -ottelusarjaa. Ottelusarjojen neljä voittajaa jatkavat League Championship Series -kierrokselle, joka pelataankin jo tuttuun Jenkkityyliin BO7 -formaatilla. Tämä pudotuspelikierros vastaa NHL:n tai NBA:n konferenssifinaaleita. Kun sekä American Leaguen, sekä National Leaguen mestarit ovat selvillä, pelataan koko kauden huipentava World Series, joka vaatii niin ikään neljää voittoa.

MLB kausi pitää sisällään tuhansia otteluita
MLB kausi pitää sisällään tuhansia otteluita

Kaiken kaikkiaan valtavasti runkosarjapelejä sisällään pitävä MLB pelaa tähän nähden varsin suppeat pudotuspelit, sillä World Seriesin voittoon vaaditaan ainoastaan 11 – tai 12 pudotuspelivoittoa, mikäli joukkue on tullut kekkereihin villi kortti -kierroksen kautta. Pudotuspeleissä toki joukkueiden syöttäjärotaatio kapenee valtavasti. Runkosarjan valtavan otteluruuhkan keskellä kummulla käy vaikka ketä työelämään tutustujia, mutta pudotuspeleissä, kun panokset ovat kovimmillaan, luotetaan vain muutamaan avainsyöttäjään.

MLB VIHJEET JA VEDONLYÖNTI

4 860 matsin runkosarja hemmottelee vedonlyöjiä. Kauden ollessa käynnissä pelataan lähes jokaisena yönä valtavasti otteluita, eikä myöskään tuplamatsit ole minkäänlainen harvinaisuus, sillä otteluita perutaan tuon tuosta huonon sään takia. MLB on kuitenkin vedonlyönnillisestä näkökulmasta erittäin hankala sarja, sillä veikkaajalta on pakko löytyä tietoa syöttäjistä, tai muista pelin sisäisistä aspekteista. MLB:tä pelataan usein kolmen tai neljän ottelun sarjoissa matkustelun helpottamiseksi. Samat joukkueet kohtaavat siis useasti peräkkäin samalla stadionilla, ja tästähän voisi vetää nopean johtopäätöksen, että miten niin MLB-vedonlyönti on vaikeaa?

Vaikeus tulee kuitenkin siitä, että jokainen ottelu on täysin erilainen. Niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin, niin MLB:ssä et voi antaa edelliselle ottelulle mitään painoarvoa. Kun syöttäjä kummulla vaihtuu, vaihtuu myös ottelun sisäiset voimasuhteet täysin päälaelleen. Jokaiseen otteluun täytyy perehtyä siis täysin omanaan, eikä vedoille voi hakea taustatukea esimerkiksi eilisestä ottelusta.

Lajin masteroiminen on sen verran vaikeaa, että kannattaa olla äärimmäisen tarkkana sen suhteen, että kenen MLB vihjeet pelaaja haluaa peesata. Tähän sarjaan nimittäin harvoin pätevät samat vedonlyönnin lainalaisuudet, kuin esimerkiksi jalkapalloon tai jääkiekkoon. MLB:stä on saatavilla aivan käsittämätön määrä dataa, joten se tarjoaa myös vedonlyöjille mahdollisuuden kehittää lähes täydellisen vedonlyöntimallin. Mikäli osaat lukea kiitettävällä tasolla saatavilla olevaa dataa, tulet todennäköisesti tekemään hyvää tulosta tässä vartalolihavien urheilijoiden tähdittämässä sarjassa.

MLB vihjeet & vedonlyönti kulkevat käsi kädessä
MLB vihjeet & vedonlyönti kulkevat käsi kädessä

Vedonlyontivihjeet.org MLB-vihjeet

Kun olemme paasanneet lähes 600 sanaa MLB:n haastavuudesta sekä erikoislaatuisesta luonteesta, emme voi tässä vaiheessa vetää mattoa lukijoidemme alta. Koko pitkä johdanto olisi täysin turha, mikäli tässä vaiheessa ilmoittaisimme, että myöskään me emme tarjoa MLB-vihjeitä sarjan haastavuuden vuoksi. Huoli siis pois, sillä Vedonlyontivihjeet.org tarjoaa pitkävetovihjeitä myös MLB:hen, eikä keiden tahansa hessujen kynästä, vaan sarjan vankkojen ammattilaisten toimesta.  

MLB vihjeet kirjoitetaan aina positiivisen odotusarvon perusteella, sillä Vedonlyontivihjeet.org -sivuston tarkoitus on tarjota lukijoilleen voitolliseen vedonlyöntiin avittavia MLB-vihjeitä. Jokainen MLB-vihje on kattavasti perusteltu, joten voit aina tehdä oman johtopäätöksesi, että onnistuimmeko perusteluillamme vakuuttamaan sinut kyseisestä kohteesta. MLB-vihjeitä lukiessasi huomaat nopeasti, että kyseessä ei ole vain LiveTulosten pohjalta raapustettuja vihjeitä, vaan vihjaajilta löytyy oikeasti tarvittavaa tietotaitoa MLB:n suhteen.

MLB vihjeet ovat siitä myös erikoisia, että ne sisältävät paljon enemmän numeroita, kuin muiden lajien vihjeet. Vaikka pyrimme aina avaamaan vihjeissämme peliä mahdollisimman hyvin auki, täytyy se MLB:n kanssa tehdä usein juuri numeroiden pohjalta. Ottelu on käytännössä koko ajan dead ball -tilanteessa, joka tarkoittaa sitä, että pallo ei ole aktiivinen. Jalkapallosta tai jääkiekosta tuttuja elementtejä ei siis pelistä löydy, vaan perustelut täytyy kaivaa muista aspekteista.

MLB kohteita löytyy myös pitkävetoon
MLB kohteita löytyy myös pitkävetoon

Yleensä kaiken A ja O on joukkueiden aloittavat syöttäjät sekä bull penit. Bull pen tarkoittaa syöttäjää, joka päättää ottelun. MLB:ssä aloittava syöttäjä syöttää runkosarjassa usein 5–6 vuoroparia, joten myös lopettavalle syöttäjälle täytyy antaa paljon painoarvoa. MLB:stä on kuitenkin tarjolla yksi erittäin suosittu vetomuoto, jossa veikataan viiden ensimmäisen vuoroparin voittajaa. Tällöin raha asetetaan keskelle juuri aloittavan syöttäjän perusteella, eikä veikkaajan tarvitse murehtia siitä, että minkä tasoinen syöttäjä sulkee ottelun.

Näitä kaikkia elementtejä löydät meidän MLB-vihjeistämme. Pitkävetovihjeet MLB:hen kirjoitetaan aina ottelukohtaisista lähtökohdista. MLB-vihjeet tarjoavat loistavan mahdollisuuden tienata ylimääräistä pelirahaa pelikassasi pohjalle, sillä juuri sarjan erikoislaatuisen luonteen vuoksi markkinoilta löytyy valtavasti ns. tyhmää rahaa. Kuntopuntarin mukaan asetetut vedot voivat jossain lajissa toimia tietyn aikaa, mutta MLB:ssä todellisuus iskee nopeasti kasvoille, mikäli yrität lähteä sokkona etsimään hyviä pelikohteita.

MLB-vihjeet sisältävät kattavat perustelut
MLB-vihjeet sisältävät kattavat perustelut

MITÄ MLB-VIHJEET PITÄVÄT SISÄLLÄÄN?

MLB-vihjeet tarjoavat lukijoille aina kattavat sekä asiantuntevat perustelut, joiden pohjalta lukija voi aina itse arvioida, että haluaako kyseisen pelivalinnan vetoihinsa sisällyttää. Perustelujen lisäksi löytyy tietysti positiivisen odotusarvon pelivalinta, markkinoiden korkein kerroin sekä vihjaajan suosittelema panoskoko. MLB-vihjeet tarjoavat siis täyden paketin, jonka voi käyttää haluamallaan tavalla. Voit lukea MLB-vihjeen läpi oppimismielessä, tai voit painaa MLB-vihjeestä löytyvää ”pelaa” -nappulaa, joka vie sinut suoraan kertoimen luokse, joka oli vihjeen kirjoitushetkellä markkinoiden korkein.

Peesaaminen on siis mahdollista kovankin kiireen keskellä, sillä vihjeen lukuaika pyörii lukijan lukutaitoon katsomatta muutaman minuutin molemmin puolin. Ja mikäli olet jo vakikävijä, voit skrollata suoraan MLB-vihjeen alalaitaan, ja ottaa pelivalinnasta kopin ilman perustelujen lukemista. MLB-vihjeet sisältävät kuitenkin arvokasta tietoa ammattilaisten näkökulmasta, joten myös perustelujen lukeminen on äärimmäisen suositeltavaa. MLB-vihjeitä lukemalla saat varmasti erilaisia pointteja kyseiseen sarjaan, joiden avulla voit jatkossa lyödä vetoa MLB:stä myös täysin omatoimisesti.

Erilaisia MLB-kohteita – hassuttelukohteita ei tästä lajista liikaa löydy

MLB on vedonlyöntikohteidensa puolesta myös äärimmäisen simppeli sarja. Ylivoimaisesti suosituin tapa lyödä MLB:stä vetoa on veikata joko ottelun voittajaa tai juoksumäärää. Käydään alla läpi muutamia vetomuotoja, joita voit esimerkiksi Vedonlyontivihjeet.org -sivuston MLB-vihjeistä löytää.

  • Moneyline – Moneyline on ylivoimaisesti suosituin MLB-vihjemuotomme. Tässä veikataan siis ottelun lopullista voittajaa. Ylimääräinen vuoropari on tässä vedossa mukana, joten mikäli yhdeksän vuoroparin jälkeen ollaan tasatilanteessa, voi vetosi vielä tulla maaliin.
  • Over/Under – Tässä vetotyypissä veikataan ottelun lopullista juoksumäärää. Esimerkiksi yli 6.5 juoksua vihjatessamme, täytyy ottelussa tulla vähintään seitsemän juoksua, jotta MLB-vihje tulee maaliin. Tässä vedossa on mukana myös mahdolliset ylimääräiset vuoroparit.
  • Tasoitusveto – Ottelun voittajan veikkaaminen tasoituksella. Isolle altavastaajalle annetaan siis juoksuja eteen, jotta ottelun kertoimista saataisiin tasaisemmat. MLB-vihjeen ollessa esimerkiksi Houston Astros -1.5, täytyy Houstonin tähtipaitojen voittaa ottelu kahdella juoksulla.
  • F5 Moneyline – Sama idea kuin ensimmäisessä vedossa, mutta tässä veikataan vain viiden ensimmäisen vuoroparin tulosta. F5 on lyhenne sanoista First Five, eli ensimmäisestä viidestä. Mikäli viiden vuoroparin jälkeen ollaan tasatilanteessa, palautuu panos pelaajalle vedon ollessa ML-muodossa.
  • Hits Over/Under – Tässä vetomuodossa veikkaamme palloon osuttujen lyöntien määrää. Kuten artikkelin alkuvaiheessa kerroimme, ovat osumat rapakon takana melko harvinaisia, joten myös tästä pystyy lyömään vetoa.

Pitkävetovihjeet MLB:hen koostuvat siis hyvin pitkälti viidestä esittelemästämme kohdetyypistä. MLB-vihjeet voivat poikkeuksellisesti pitää sisällään myös muita kohteita, mutta mikäli näin pääsee käymään, niin avaamme MLB-vihjeessämme kohteen läpikotaisin auki, jotta lukijoillamme olisi mahdollisimman helppo työ löytää oikea pelikohde.

Ilmaiset MLB vihjeet kannattaa hyödyntää
Ilmaiset MLB vihjeet kannattaa hyödyntää

OVATKO MLB-VIHJEET ILMAISIA?

MLB-vihjeet ovat ilmaisia. Ilmaiset MLB-vihjeet ovat jokaisen lukijamme oikeus, joten emme halua sulkea sisältöä maksumuurin taakse. Tämä käytäntö ei myöskään tule muuttumaan – tarkoituksenamme on nyt sekä tulevaisuudessa tarjota täysin ilmaiset MLB-vihjeet, joten voit olla huoletta myös tulevaisuuden suhteen. Mikäli tykkäät siis lukea veikkausvihjeitä MLB:hen, niin voit olla täysin leppoisin mielin, sillä pääset niitä lukemaan ilmaiseksi myös jatkossa.

MLB-veikkausvihjeet tarjoavat sinulle mahtavan mahdollisuuden oppia lisää kenties maailman hankalimmasta palloilusarjasta. Valtava pelimäärä sekä jokaiseen otteluun muuttuvat voimasuhteet ovat aloittelevalle vedonlyöjälle vaikea yhtälö, mutta itseäsi intohimoisesti kehittämällä pääset kyllä nopeasti perille sarjan lainalaisuuksista. Ilmaiset MLB-vihjeet ovat myös siinä mielessä loistavia, että ne eivät velvoita sinua peesaamaan. Mikäli MLB-vihjeet olisivat maksumuurin takana, olisi sinun lähes pakko ottaa pelivalinnat myös pelikupongillesi, että pääset paikkaamaan vihjepalvelulle maksamasi maksun.

Kun kaikki on ilmaista, voit lukea veikkausvihjeet MLB:hen myös täysin oppimismielessä. Haet sitten tukea pelivalinnallesi, tai haluat muuten vain oppia lisää kyseisestä sarjasta, niin vihjeiden lukemisesta ei taatusti ole haittaa. Parhaat ilmaiset MLB-vihjeet löydät ammattilaisten laatimina osoitteesta Vedonlyontivihjeet.org. Miten ikinä sinä tahdotkaan MLB-vihjeet hyödyntää, niin tässä kaupassa sinä et yksinkertaisesti voi hävitä, sillä tarjolla on täysin ilmaiseksi ammattilaisen tarjoama näkökulma pelattavaan otteluun.

Meiltä löydät veikkausvihjeet baseballiin
Meiltä löydät veikkausvihjeet baseballiin

Intohimoinen peesaaja? – ota MLB-veikkausvihjeistä kaikki hyöty irti!

Vaikka olet MLB-vihjeitä peesatessasi täysin vihjaajamme kyydissä, niin voit muutamalla yksinkertaisella askeleella parantaa omaa vedonlyöntitulostasi. Kun vastassa on vedonlyöntiyhtiöiden huippuun asti hiottu koneisto, täytyy pelaajan hyödyntää jokainen marginaali, minkä hän onnistuu vedonlyöntiyhtiöiden selkärangasta taikomaan.

Suurin asia mitä sinä – arvoisa lukijamme voit peesaajana tehdä, on kilpailuttaa jokainen pelaamasi kerroin. MLB-vihjeet sisältävät aina positiivisen odotusarvon kohteen, joka tarkoittaa sitä, että kohteella on parempi todennäköisyys osua, mitä markkinoiden tarjoama kerroin implikoi. Kyseinen kohde on kuitenkin positiivisen odotusarvon kohde vain tiettyyn kertoimeen saakka, joten mikäli pelaat MLB-vihjeet heikommilla kertoimilla, katoaa kohteista niihin sidottu arvo. Pelaa siis aina markkinoiden korkein kerroin, ja ota jokainen marginaali talteen, jotta pystyt maksimoimaan tuottosi pitkässä juoksussa.

Hyödynnä MLB vihjeet tehokkaasti
Hyödynnä MLB vihjeet tehokkaasti

Tämän jälkeen heti toisena tulee oma vedonlyöntiseuranta. Vihjaajamme pitävät tiukkaa kirjaa kaikista pelaamistaan kohteista, mutta siltä varalta, että missaat joskus kohteen tai pari, olisi myös sinulta syytä löytyä oma henkilökohtainen vedonlyöntiseuranta. Seurannan avulla tiedät jatkuvasti missä mennään, sekä osaat adjustoitua kassasi heittelyyn nopeasti, etkä täten tule yli- tai alipanostamaan vihjeitä peesatessasi.

Noilla kahdella säännöllä pääsee jo peesaajana pitkälle, mutta vielä löytyy kolmas, erittäin maukas tapa kasvattaa omaa pelikassaa. Tässä vaiheessa täytyy heittää hyvästit Veikkaukselle, sillä kyseessä on tietysti vedonlyöntibonukset. Vedonlyöntibonukset ovat vedonlyöntiyhtiöiden tarjoamia rahanarvoisia etuja, joilla pääset pelaamaan vedonlyöntiyhtiöiden piikkiin. Markkinoilta löytyy tervetuliaistarjouksia kymmenien tuhansien eurojen edestä, joten mikäli olet siinä määrin onnekas, että et ole ehtinyt avaamaan tiliä jokaiselle mahdolliselle vedonlyöntiyhtiölle, niin sinua odottaa kymmenien tuhansien eurojen edestä vedonlyöntibonuksia.

Näitä bonuksia systemaattisesti läpi pelaamalla voit todellakin laittaa kassasi kuntoon, sillä taloudellinen riski vedonlyöntibonuksilla pelatessa on marginaalinen siihen nähden, jos pelaisi täysin omalla rahallaan. Vedonlyöntiyhtiön piikkiin pelatessasi virhemarginaali kasvaa aivan valtavasti, ja pääset sataprosenttisen varmasti pitkässä juoksussa positiivisen tulokseen Vedonlyontivihjeet.org MLB-vihjeiden avulla!

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

KETKÄ KIRJOITTAVAT MLB-VIHJEET?


Veikkausvihjeet MLB:hen kirjoitetaan varsinaisten lajiniilojen toimesta. Jokaiselta vihjaajaltamme löytyy pitkä kokemus kyseisen sarjan parissa, joka takaa jokaisen vihjeiden laadukkuuden. Kyseessä ei kuitenkaan ole pelkästään MLB-asiantuntijoita, vaan ammattitaitoa on luonnollisesti myös vedonlyönnin puolelta.

Todennäköisyydet sekä odotusarvot ovat siis hyvin hallussa, sillä MLB vihjeet saadaan pitkän linjan vedonlyöjien tekeminä. Tiimistämme löytyy pari kolme eri aihepiirin MLB-eksperttiä, joten jokainen vihjattu vihje on taatusti laadukas, sillä näkökulmia jaetaan myös vihjetiimimme sisällä.

MISSÄ VOIN PELATA MLB VIHJEET?


Pitkävetovihjeet MLB:hen voit pelata jokaisella vedonlyöntiyhtiöllä! Kaikki kansainväliset vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat kattavasti MLB-kohteita, minkä lisäksi myös kotimainen Veikkaus tarjoaa perinteisimmät MLB-kohteet. Voittojen maksimoimiseksi suosittelemme kuitenkin vahvasti, että pelaat MLB vihjeet kansainvälisillä vedonvälittäjillä, sillä Veikkauksen kertoimilla ei pitkässä juoksussa pahemmin voittoa tehdä.

MISTÄ LÖYDÄN PITKÄVETOVIHJEET MLB:HEN?


Pitkävetovihjeet MLB:hen löydät osoitteesta Vedonlyontivihjeet.org. Pyrimme kirjoittamaan MLB vihjeitä jokaiselle ottelukierrokselle. Kaikki veikkausvihjeet MLB:hen perustuvat kuitenkin positiiviseen odotusarvoon, joten mikäli kierrokselta ei löydy kertoimien valossa pelattavaa, niin jätämme kierroksen kylmästi väliin.

Mikäli haluat siis vedonlyönnillisestä näkökulmasta laadukkaita MLB-vihjeitä, niin kannata suunnata osoitteeseen Vedonlyontivihjeet.org. Ilmaiset MLB vihjeet ammattilaisten kirjoittamina takaavat sinulle parhaan mahdollisen mahdollisuuden harjoittaa voitollista vedonlyöntiä.

OVATKO KAIKKI MLB-VIHJEET ILMAISIA?


Kyllä, kaikki MLB vihjeet ovat ilmaisia. Meiltä ei löydy erikoisoikeuksia sisältäviä VIP-paketteja, joten kaikki MLB-vihjeet ovat täysin ilmaisia nyt sekä tulevaisuudessa. Meidän politiikkaamme ei maksumuurit kuulu, joten on jokaisen lukijamme tasapuolinen oikeus nauttia laadukkaista MLB vihjeistä.

Ilmaiset MLB vihjeet tarjoavat siis loistavan mahdollisuuden myös opiskeluun. Tarjolla on asiantuntijoiden kirjoittamia vihjeitä, joista voit ammentaa oppia myös omiin muistiinpanoihisi. Vihjeitä ei siis ole mikään välttämättömyys peesata, vaan niiden avulla voi myös kehittää omaa vedonlyöntitietämystään.

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!