Banner Image

Den glider in, den glider in, den glider in, i mål igen… Kyseisen kappaleen tunnistaa varmasti jokainen suomalainen, seurasipa hän jääkiekkoa tai ei. Meillä kun on kohtalaisen pienenä maana ollut urheilun parissa vietetyt ikoniset hetket vähissä, joten jokaisesta voitosta on tapana ottaa kaikki ilo irti. Ja kun voitoista on kyse, niin tämän kansan intohimoisin juhlan aihe syntyy juuri Jääkiekon MM-kisojen menestyksestä. MM-kisat ovat valtava osa suomalaista urheilukulttuuria, sillä toukokuussa pelattavia tsembaloita seuraa käytännössä koko Suomi, aivan vauvasta vaariin.

Leijonien otteet herättävät tunnetusti tunteita, ja niin sanottuja ”sohvapäävalmentajia” syntyy aina MM-kisojen aikaan kuin sieniä sateella. Jokaisesta suomalaisesta kuoriutuu tuon kaksiviikkoisen jakson ajaksi jääkiekon asiantuntija, joten kannattaa olla tarkkana sen suhteen, että kenen mielipiteitä kuuntelee. Varsinkin kun kyse on vedonlyöntivihjeistä, jotka ovat vähemmän yllättäen hyvin usein todella Suomi-painotteisia. Fanirahaa sataa Leijonille iloiseen tahtiin jokaiseen MM-otteluun, joten usein parempi pelivaihtoehto voikin löytyä Leijonien vastustajan kertoimista.

UUSIMMAT VIHJEET

Jääkiekon arvokisat tarjoavat loistavan mahdollisuuden tienata rahaa – lyö vetoa järjellä, äläkä tunteella

Järjellä veikkaaminen on yksi vedonlyöntimaailman tärkeimmistä muistisäännöistä. Kuten edellisen kappaleen kaksi edellistä virkettä toteavat, sataa Leijonille valtavasti fanirahaa jokaiseen MM-kisojen otteluun. Tämä näkyy varsinkin Veikkauksen kertoimissa, kun suuret massat lähtevät lyömään Leijonien menestyksen puolesta rahaa lähikioskille. Tämä tarjoaakin kokeneille vedonlyöjille loistavan iskun paikan, sillä markkina kallistuu pakostikin liikaa Leijonien suuntaan.

Tämä valitettava ilmiö näkyy usein myös erilaisten vihjesivustojen vinkeissä. Jääkiekon MM-kisat ovat kaksiviikkoinen periodi, jonka aikana lähes jokainen vihjesivusto tekee vuoden kovimman tuloksensa klikkien määrässä mitattuna. Veikkausvihjeet ovatkin usein Leijona-painotteisia alikertoimia, joita ei todellisuudessa ole järkevää pelata. Toki pienet jännitysvedot matsin kylkeen maistuvat kaikille, ja kun Suomen kansallislaulu soi ottelun päättyessä, on katsojalla hyvän fiiliksen lisäksi vähän ylimääräistä rahaa tienattuna.

Jos haluat siis oikeasti tehdä vedonlyönnin kanssa rahaa, etkä halua vain pientä lisäjännäriä Leijonien matsiin, niin mieti kahdesti, että minkä maan menestyksen valitset kupongillesi. Suomen pelit voi myös jättää täysin neutraalisti pelaamatta kokonaan, joka varmasti helpottaa matsista nauttimista – varsinkin jos ajatuksena olisi ollut rikastuminen vastustajamaan menestymisellä.

VEDONLYONTIVIHJEET.ORG LYÖ VETOA JÄRJELLÄ – RAHAN TEKEMINEN MIELESSÄ 365 PÄIVÄÄ VUODESSA

Kuten edellisessä kappaleessa pohjustimmekin, tarjoavat jokakeväiset MM-kisat oivan tilaisuuden tehdä rahaa tuulipukukansan kustannuksella. Kun vedoissa pitää järjen mukana, pääsee usein päätöskertoimen paremmalle puolelle, joka taas on kohtuullisen varma tae voitollisesta vedonlyönnistä. Jääkiekon MM-kisavihjeet kannattaa siis ehdottomasti hyödyntää, kun niitä on saatavilla niistä luotettavista lähteistä, jotka keskittyvät nimenomaan voitolliseen vedonlyöntiin.

Vedonlyöntivihjeet jääkiekon MM-kisoihin löytyvät myös osoitteesta Vedonlyontivihjeet.org. Jääkiekkoon erikoistunut tiimimme käsittelee kaikki turnauksen ottelut objektiivisesti, eikä rinnassa sykkivä Leijona-sydän vaikuta arvioiden tekemiseen. Netistä löytyviin vetovihjeisiin kannattaa siis suhtautua äärimmäisellä varauksella, varsinkin jos kyseinen sivusto vihjaa Leijonien voittoa jokaiseen mahdolliseen otteluun.

Mihin MM-kisojen vetovihjeet perustuvat?

Pitkävetovihjeet jääkiekon MM-kisoihin kirjoitetaan aina positiivisen odotusarvon mukaan. Tiimimme työskentelee kauden aikana usean eri jääkiekkosarjan parissa, joten MM-kisojen voimasuhteet ovat hyvin hallussa, vaikka kokoonpanot muuttuvatkin hurjasti vuodesta toiseen. Joukkueiden luomat kemiat sekä yhteispeli ovat toki aina enemmän tai vähemmän yllätyksiä, mutta myös näitä elementtejä voi etsiä edellisvuosien kisoista.

Tähän varmaan paras esimerkki on juuri Leijonat. Suomi harvoin lähtee arvokisoihin voittajasuosikkina, sillä joukkueemme ei todellakaan ole usein paperilla tarkasteltuna turnauksen parhaimmistoa. Yhteishengen sekä työnteon kautta saavutettu kilpailuetu on kuitenkin näin lyhyessä turnauksessa elintärkeää. Vastapainoksi voidaan ottaa usein erittäin nimivahva Venäjä, jonka peli menee kuitenkin hyvin usein sooloiluksi, eikä joukkuepelistä ole tietoakaan. Näihin aspekteihin voidaan varautua esimerkiksi valmennustiimiä tutkimalla. Kun penkin takana seisoo uskottava käskijä, joka saa Venäjän tähtisikermän puhaltamaan yhteen hiileen, on menestystä taatusti luvassa.

Nämä ovat niitä elementtejä, joita myös me painotamme MM-kisaotteluita vihjatessamme. Kauden aikana haalittu data lyödään toukokuussa yhteen, ja yritetään päättää kiekkokausi positiivisissa merkeissä. MM-kisavihjeet löydät siis laatutakuulla osoitteesta Vedonlyontivihjeet.org, eikä sikaa myöskään tarvitse ostaa säkissä, sillä kaikki veikkausvihjeet MM-kisoihin sisältävät kattavat, asiantuntevat perustelut.

TURNAUSENNAKKO PURKAA TURNAUKSEN ATOMEIKSI

Vetovihjeiden lisäksi tarjoamme kattavan turnausennakon, joka pitää sisällään kaikki tarvittavat tiedot pelattavasta turnauksesta. Turnausennakossa sukellamme analyyttisesta näkökulmasta katsottuna altaan syvään päähän, sillä jokainen joukkue käydään läpi viimeistä piirtoa myöten. Tämän lisäksi turnausennakosta löytyy turnauksen tärkeimmät pelipäivät, käytettävä formaatti sekä muuta ajankohtaista tietoa. Kaiken kaikkiaan tarjolla on paketti, jonka luettuasi tiedät taatusti, että missä mennään.

Ja kun sivustomme nimi on Vedonlyontivihjeet.org, on melkein itsestäänselvyys, että turnausennakko pitää sisällään myös voittajavetoja pelattavaan turnaukseen. Veikkausvihjeet MM-kisoihin kirjoitetaan jokaiselle ottelupäivälle, mutta turnausennakosta löytyvät pitkävetovihjeet ovat ns. ”future” -vetoja, jotka pyörivät läpi pitkän turnauksen. Voittajavedoissa ollaan saatettu vihjata esimerkiksi turnauksen voittajaa, alkulohkon voittajaa tai vaikka pelaajavetojen puolelta pistepörssin voittajaa. Turnausvedot tarjoavat lähes loputtomasti vetovaihtoehtoja, joten jokaiselle pelaajalle löytyy taatusti mieluisat kohteet.

JUNIOREIDEN MM-KISAT ISO JUTTU POHJOIS-AMERIKASSA – SUOMESSA PÄÄPAINO MIESTEN KISOISSA

Jos puhutaan puhtaasti maailmanmestaruuskisoista, eikä lasketa mukaan esimerkiksi Olympialaisia tai World Cupia, niin miesten kisojen lisäksi pelataan joka vuosi myös junioreiden maailmanmestaruuskilpailut. WJC (World Junior Championship) -nimellä kulkeva turnaus on alle 20-vuotiaille jääkiekkoilijoille järjestettävä arvoturnaus. Turnaus pelataan usein joulun välipäivien sekä loppiaisen välillä, joten kiekkoniiloille on tarjolla maukas kaksiviikkoinen rupeama maailman parhaiden junioripelaajien seurassa. Huomioitavaa kuitenkin on, että ikäluokan absoluuttisesti parhaat eivät usein näihin kekkereihin osallistu, sillä he ovat onnistuneet vakiinnuttamaan paikkansa NHL-joukkueensa kokoonpanosta nuoresta iästään huolimatta.

Jääkiekkoa tarkasti seuraaville faneille U20-kisat ovat iso osa vuotuista kiekkokalenteria, mutta Suomessa nämä kisat eivät ole onnistuneet ainakaan vielä nousemaan koko kansan suosioon. Tähän yksi syistä voi toki olla se, että kisat pelataan hyvin usein Pohjois-Amerikassa, jolloin otteluiden alkamisaika on usein suomalaiselle kiekkofanille liian myöhäinen. Varsinkin pudotuspelivaiheessa ottelut alkavat vasta myöhään aamuyöllä, jolloin otteluiden katsominen vaatii joko vapaapäivän ottamista, tai yöunien uhraamista.

Tarjoamme pelivihjeet myös U20-kisoihin

Kuten ylempänä totesimme, kuuluvat U20-kisat jokaisen jääkiekkofanin elämään, joten luonnollisestikin näitä kisoja tapitetaan  silmä kovana myös meidän toimistollamme. Jokainen arvoturnaus on asiansa osaavalle vedonlyöjälle oiva tilaisuus tienata ylimääräistä, kun mukana on automaattisesti paljon kansalaisuuteen perustuvaa fanirahaa. Tästä syystä jokaisesta turnauksesta kannattaa ottaa kaikki mahdollinen hyöty irti.

Kuten miestenkin arvokisojen kohdalla, myös U20-pelivihjeet kirjoitetaan pelkästään positiivisen odotusarvon mukaan. Mikäli kertoimet ovat hinnoiteltu nappiin, eikä ylimääräistä etua markkinaan nähden löydy, jätämme kyseisen pelin kylmästi vihjaamatta. Pitkävetovihjeet U20-turnaukseen kirjoitetaan myös kattavien perustelujen kera, aivan kuten miestenkin kisojen vastaavat. Vetovihjeitä ei ole kuitenkaan mikään pakko ottaa lapulle asti, vaan voit lukea matsiennakon analyyseineen, ja katsoa sinua kiinnostavan ottelun teidän olohuoneenne jääkiekkotietäjänä. Veikkausvihjeet U20-kisoihin tarjoavat siis paljon erilaisia käyttötarkoituksia, joista voit valita juuri sinulle parhaan mahdollisen.

MM-KISAVIHJEET OVAT TÄYSIN ILMAISIA – MAKSUMUURI EI KUULU MEIDÄN POLITIIKKAAMME

Otsikko sen jo kertookin – kaikki veikkausvihjeet MM-kisoihin ovat sataprosenttisen ilmaisia. Kaikki lukijamme ovat täysin oikeutettuja samaan sisältöön, eikä mitään ole suljettu maksumuurin taakse. Emme myöskään ole suunnittelemassa toimintaamme minkäänlaista muutosta, joten MM-kisavihjeet ovat myös jatkossa saatavilla täysin ilman maksua.

Ilmaiset veikkausvihjeet MM-kisoihin takaavat sen, että voit halutessasi lukea pitkävetovihjeet läpi myös oppimismielessä. Ilmaiset pelivihjeet ovat myös pienemmillä panoksilla pelaaville pelaajille erittäin tärkeitä, sillä jos vihjeistä joutuisi maksamaan, tulisi palautusprosentin olla sen verran suuri, että se riittäisi kustantamaan myös vihjeistä maksetun hinnan.

Eikä sillä väliä ole, vaikka olisitkin jo kokeneempi vedonlyöjä, sillä harrastuksesta nimeltä vedonlyönti ei voi koskaan olla liian hyvin perillä. Itsensä jatkuva kehittäminen on avainasemassa sen kanssa, kun yrittää taistella kaiken tietäviä vedonlyöntiyhtiöitä vastaan. Koskaan ei siis saa vain jäädä lepäämään laakereilleen, vaan omia metodeja sekä malleja täytyy päivittää jatkuvasti, sillä kertoimista sinun kanssasi kilpailevat ammattivedonlyöjät kehittyvät niin ikään jatkuvasti.

Haluaisin parempia vihjeitä – tarjoaako Vedonlyontivihjeet.org maksullista palvelua?

Ei, emme tarjoa minkäänlaista VIP-palvelua. Kaikki kirjoittamamme veikkausvihjeet MM-kisoihin ovat täysin ilmaisia kaikille lukijoillemme. Meillä ei siis pyöri mitään eksklusiivista palvelua, joka sulkisi osan vihjeistä maksumuurin ulkopuolelle.

Ilmaiset veikkausvihjeet eivät kuitenkaan tarkoita, että vetovihjeet olisivat huonoja. Jokainen MM-kisavihje on kirjoitettu jääkiekkoammattilaisten toimesta, joten yksikään vihje ei ole hutiloiden tehty. Jokaisen vihjeen eteen tehdään paljon taustatyötä, sillä me vilpittömästi haluamme, että lukijamme voittavat meidän kanssamme. MM-kisavihjeet tarjotaan lisäksi aina markkinoiden korkeimman kertoimen kera, emmekä vihjaa kohteita esimerkiksi yhteistyöyhtiöille klikkauksien perässä. Kyseinen toiminta on vihjebisneksessä äärimmäisen yleistä, joten kannattaa aina kilpailuttaa kertoimet myös omin päin.

MM-kisojen tarjoama kaksiviikkoinen rupeama on yksi kiekkokauden kohokohdista, joten siitä on syytä kaikki taloudellinen hyöty irti. Tuulipukurahan mukauttama markkina tarjoaa loistavia pelikohteita erittäin positiivisella odotusarvolla, ja näihin kekkereihin myös Vedonlyontivihjeet.org tiimeineen haluaa mukaan. Perustelujen kanssa tulevat MM-kisavihjeet eivät ikinä pakota lukijaa peesaamaan sokkona, vaan tämä saa vihjeen luettuaan muodostaa oman mielipiteen ottelusta, ja ottaa pelivalinnan omalle lapulleen, tai jättää vaihtoehtoisesti koko kohteen pelaamatta.

KANSAINVÄLISET YHTIÖT MM-KISOJEN YTIMESSÄ – HYÖDYNNÄ ILMAISET VEIKKAUSVIHJEET ULKOMAALAISILLA YHTIÖILLÄ

Vaikka Veikkaus tarjoaa varmasti monelle turvallisen sekä luotettavan vaihtoehdon, kannattaa pelaajan tästä huolimatta valita ulkomaalainen peliyhtiö pelialustakseen. Tämä on jo puhtaasti taloudellisestakin näkökulmasta lähes välttämättömyys, sillä Veikkauksen tarjoamilla kertoimilla ei taatusti harjoiteta voitollista pelaamista pitkässä juoksussa. Meidän kirjoittamat MM-kisavihjeet pitävät aina sisällään markkinatopin, jota voit halutessasi käydä vertaamassa Veikkauksen kertoimiin. Saatat yllättyä siitä, että kuinka paljon Veikkaus ottaa jokaisesta kohteesta omaan taskuun.

Palautusprosentti sekä mahtava kohdevalikoima ovat jo riittäviä syitä rekisteröityä kansainväliselle yhtiölle. Tämän lisäksi listaan lisätään niinkin ihana asia, kuin vedonlyöntibonukset. Vedonlyöntibonukset ovat vedonlyöntiyhtiön tarjoamia rahanarvoisia etuja, joita on saatavilla koko pitkän asiakassuhteen ajan. Bonukset alkavat heti yhteisen polun alussa, kun maukas tervetuliaistarjous tarjoillaan pelaajan hyppysiin hopeavadilla kannettuna.

Tervetuliaistarjous pitää sisällään usein talletusbonuksen, joka tarjoaa pelaajalle bonusrahaa ensimmäisen talletuksen yhteydessä. Myös erilaisia ilmaisvetoja sekä riskittömiä vetoja tarjoavat tervetuliaistarjoukset ovat olleet viime aikoina yleistymään päin. Oli tarjous kuitenkin mikä tahansa, niin varmaa on se, että ilmaiseksi pääset peliyhtiön piikkiin pelaamaan. Ja kuten kaikki tietävät – peliyhtiöitä löytyy satoja ja taas satoja erilaisia, joten tilejä aktiivisesti availemalla pääsee käsiksi mahtaviin bonustarjouksiin, jotka tarjoavat useiden tuhansien eurojen edestä etuja pelaajalle.

MM-kisat iso tapahtuma myös vedonlyöntiyhtiöille – erilaisia kampanjoita riittää kyllästymiseen saakka

Vedonlyöntiyhtiöt tietävät erittäin hyvin, että kuinka pelihullua kansaa me suomalaiset olemme. Veikkaus on tehnyt jokaisesta ruokakaupasta minikasinon, joten erilaiset rahapelit ovat olleet osa jokaisen suomalaisen elämää nuoresta saakka. Suomessa ei yksinkertaisesti pääse uhkapelaamista karkuun, joten kun 18 ikävuotta tulee mittariin, suuntaa lähes jokainen suomalainen kansainväliselle peliyhtiölle parempien pelikokemuksien perässä.

Pienestä väkiluvustamme huolimatta olemme siis äärimmäisen iso markkina vedonlyöntiyhtiöille, joten tämän katajaisen kansan hemmotteluun ollaan käytetty valtavasti resursseja. Suomalaisten urheilufanien rakkaus MM-kisojen suhteen on myös laitettu merkille, joka tarkoittaa nopeasti lukion pitkällä matikalla laskettuna sitä, että MM-kisoihin on syytä panostaa myös KV-peliyhtiön toimistolla.

Tarjolla on siis huimasti erilaisia kampanjoita, mitkä ammattivedonlyöjät onnistuvat kääntämään helposti riihikuivaksi käteiseksi. Korotettuja kertoimia, ilmaisvetoja, riskittömiä vetoja ja muita mahtavia tarjouksia sataa tuon kaksiviikkoisen rupeaman aikana pilvin pimein. Voit siis parantaa omia voittomahdollisuuksia puhtaasti sen avulla, että osallistut vedonlyöntisivuston järjestämiin kampanjoihin, ja napsit rahanarvoiset edut talteen.

Halutessasi myös kaikki Vedonlyontivihjeet.org -sivuston MM-kisavihjeet ovat peesattavissa bonusrahalla. Oli kyseessä sitten uuden asiakkaan tervetuliaistarjous, kampanjakohtainen ilmaisveto, tai jokin muu, rahanarvoinen vedonlyöntibonus. Vihjeemme tulevat hyvin pitkälti peruskohteisiin, jotka ovat pelattavissa jokaisella vedonlyöntiyhtiöllä, joten voit halutessasi pysyä myös oman suosikkipeliyhtiösi asiakkaana, ja napsia tämän tarjoamat MM-kisaedut taskuusi!

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MISTÄ LÖYDÄN PITKÄVETOVIHJEET JÄÄKIEKON MM-KISOIHIN?


Löydät parhaat vihjeet jääkiekon MM-kisoihin meiltä, eli osoitteesta Vedonlyontivihjeet.org. Pitkävetovihjeet jääkiekon MM-kisoihin kirjoitetaan aina positiivisen odotusarvon perusteella, joka takaa parhaan mahdollisen mahdollisuuden harjoittaa voitollista vedonlyöntiä.

Moni vihjesivusto lisää aktiivisuuttaan juuri MM-kisojen kynnyksellä, sillä tämä kaksiviikkoinen arvokisaturnaus on ylivoimaisesti seuratuin urheilutapahtuma Suomessa. Kyseiset MM-kisavihjeet ovat siis usein hätäisesti, klikkien perässä tehtyjä heikosti perusteltuja vetovihjeitä. Kannattaa siis olla tarkkana, että mitkä pelivihjeet haluat MM-kisoihin pelata!

MITÄ PELIVIHJEET JÄÄKIEKON MM-KISOIHIN SISÄLTÄVÄT?


Kaikki jääkiekon MM-kisavihjeet pitävät sisällään tutun nelikon, joka takaa vihjeiden laadukkuuden. Nämä elementit ovat; positiivisen odotusarvon pelivalinta, kattavat sekä asiantuntevat perustelut, markkinoiden korkein kerroin sekä tietenkin vihjaajan panossuositus. Tarjolla on siis valmis vihjepaketti, jonka voit halutessasi ottaa vaikka suoraan omalle pelikupongillesi.

Varsinkin panossuosituksen noudattaminen näin lyhyessä turnauksessa on äärimmäisen tärkeää, sillä kohteita ei ehdi kertymään valtavia määriä, joka antaa varianssille enemmän sijaa, kuin vaikkapa täysimittainen NHL:n runkosarja. Pidä siis järki mukana peesatessasi, äläkä lähde liiaksi sooloilemaan.

KETKÄ KIRJOITTAVAT VEIKKAUSVIHJEET JÄÄKIEKON MM-KISOIHIN?


Kaikki vetovihjeet MM-kisoihin kirjoitetaan tiimimme jääkiekkonörttien toimesta. Kyseiset herrat seuraavat täysipäiväisesti kotimaista Liigaa, NHL:ää, KHL:ää, sekä muita Euroopan huippukiekkosarjoja. Nämä kaverit elävät ja hengittävät jääkiekkoa, joten voimme käsi sydämellä luvata erittäin asiantuntevat pelivihjeet jääkiekon MM-kisoihin.

Eikä kyseessä ole pelkästään jääkiekkofanin näkemys, sillä kaikilta vihjaajiltamme löytyy pitkä tausta vedonlyönnin parista. Tiedämme siis miten vetomarkkina toimii, ja mitä se loppupeleissä vaatii, että tätä äärimmäisen raastavaa harrastusta pystyy harjoittamaan pitkässä juoksussa voitollisesti.

TARJOAAKO VEDONLYONTIVIHJEET.ORG MYÖS TURNAUSVETOJA?


Kyllä tarjoaa. Veikkausvihjeet kirjoitetaan yksittäisiin matseihin, mutta ennen alkavaa turnausta puramme turnauksen atomeiksi, ja poimimme markkinoilta ison liudan potentiaalisia voittajavetoja. Näissä kohteissa on usein huikeat kertoimet, joten pienemmälläkin panoksella pääsee mukaan jännäämään.

Mikäli sinua kiinnostava turnaus alkaa lähentymään uhkaavaa tahtia, niin tee ihmeessä pikavisiitti sivuillemme, ja ota myös turnauskohtaiset veikkausvihjeet MM-kisoihin tarkasteluun.

MITKÄ KAIKKI JÄÄKIEKKOVIHJEET VEDONLYONTIVIHJEET.ORG TARJOAA?


Me tarjoamme yksinkertaisesti selitettynä kaiken mahdollisen. Liiga-vihjeet, NHL-vihjeet, KHL-vihjeet, MM-kisavihjeet sekä myös U20 MM-kisavihjeet. Vaikka tämä artikkeli käsitteleekin juuri MM-kisavihjeitä, niin meiltä löytyy jääkiekkoaiheista sisältöä vihjeiden muodossa ympäri vuoden.

Aina, kun jääkiekkoaiheinen kysymys polttelee mielessäsi, niin voit käydä tutustumassa meidän kaiken kattavaan jääkiekkopakettiin. Bonuksena saat vielä markkinoiden parhaat veikkausvihjeet jääkiekkoon ammattilaisten kirjoittamina!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!