Banner Image

VEIKKAUSLIIGA VIHJEET

Veikkausliiga, eli Suomen korkeimmalla sarjatasolla pelattava jalkapalloliiga, on monelle suomalaiselle jalkapallofanille kaikin puolin tärkeä sarja. 12 joukkuetta sisällään pitävä sarja pelattiin aina kauteen 2018 saakka kolminkertaisena, mutta kaudelle 2019 formaatti muuttui siten, että matseja pelattiin yhteensä 22 kappaletta joukkuetta kohden, jonka jälkeen kuusi parasta jatkoivat ylempään jatkosarjaan, sekä kuusi huonointa sen sijaan alempaan jatkosarjaan. Tämä formaatti on äärimmäisen tuttu Euroopan muista sarjoista, ja sen on yksinkertaisesti tarkoitus lisätä kilpailua sekä kitkeä pois turhia otteluita.

Veikkausliigassa on myös vaihtuvuutta mukavasti, sillä jokaisen kauden päätteeksi sarjan huonoin joukkue tippuu suoraan Ykköseen. Tämän lisäksi Veikkausliigan toiseksi viimeinen joukkue, sekä Ykkösen toiseksi paras joukkue pelaavat vastakkain kaksiosaisessa putoamiskamppailussa. Näissä mittelöissä ratkaistaan se, kumpi joukkue nappaa viimeisen jaossa olevan paikan Veikkausliigan seuraavalle kaudelle.

Ylemmässä jatkosarjassa sen sijaan pelataan mestaruudesta sekä europaikoista. Veikkausliigan voittaja pääsee karsimaan Mestarien Liigaan, kun taas sijat 2. ja 3. karsivat Eurooppa-Liigaan. Veikkausliigan ranking-pisteet eivät ainakaan vielä riitä suoraan lohkovaihepaikkaan kummassakaan kilpailussa, joten ainoa mahdollisuus kyseisiin kilpailuihin syntyy moniosaisen karsintavaiheen kautta. Myös Suomen Cupin voittajajoukkue saa paikan Eurooppa-Liigan karsinnoista, joten parhaassa mahdollisessa tapauksesta Suomesta lähtee karsimaan yhteensä neljä joukkuetta, kahteen eri kilpailuun.

Veikkausliigan suosio on helppo selittää. Tasaisesti pitkin Suomi-neitoa ripotellut joukkueet tarjoavat lähes jokaiselle fanille mahdollisuuden kannattaa oman kaupunkinsa joukkuetta. Tästä hyvänä esimerkkinä on myös IFK Maarianhamina, joka pelaa kotiottelunsa luonnollisesti Maarianhaminan saarella. Tämän lisäksi lähihistoriassa ollaan nähty vierailevia joukkueita esimerkiksi Kemistä sekä Pietarsaaresta, joten jokaiselle taatusti löytyy se oma suosikkijoukkueensa.

VEIKKAUSLIIGAVIHJEET

Veikkausliiga vihjeitä löytää pitkin internetiä. Ja kuten muissakin asioissa, niin myös vihjeiden kanssa pätee sama vanha teesi, eli toiset ovat parempia kuin toiset. Urheiluhullua kansaa olevat suomalaiset rakastavat myös lyödä vetoa, joka näkyy etenkin siinä, että kotimaisen pääsarjatason liigaan löytyy eksperttejä sieltä sun täältä. Veikkausliiga vihjeisiin kannattaa siis suhtautua pienellä varauksella, varsinkin jos vihje ei pidä sisällään minkäänlaisia perusteluja.

Vihjeitä Veikkausliigaan kirjoitetaan usein myös ontuvin perustein, eikä ole myöskään täysin poikkeuksellista, että oman paikkakunnan joukkuetta pidetään hieman todellisuutta parempana. Tällöin Veikkausliiga vihjeestä tulee enemmän tai vähemmän ns. ”fanbet”, joka tarkoittaa kaikessa yksinkertaisuudessaan fanipohjaista vetoa.

Vedonlyontivihjeet.org isosti mukana Veikkausliigan tiimellyksessä

Meiltä, eli osoitteesta Vedonlyontivihjeet.org löytyy erittäin kattavasti perusteltuja Veikkausliiga vihjeitä, jotka tarjoavat lukijoille aina objektiivisesti perusteltuja pelivalintoja. Positiivinen odotusarvo on yksi tärkeimmistä nyrkkisäännöistä voittavan vedonlyönnin suhteen, joten jokainen vihjattumme kohde sisältää paremman mahdollisuuden tulla maaliin, kuin mitä markkinan tarjoama kerroin implikoi.

Meidän Veikkausliiga vihjeissämme ei perustella vetoja fanittamisen kautta, vaan jokainen kohde on saatu aikaiseksi raakaa dataa sekä todennäköisyyksiä laskemalla.

Tiimimme Veikkausliiga vihjeiden takana – Vihjeet kirjoitetaan vedonlyöntiammattilaisten kynästä

Vihjeitä meille Veikkausliigaan kirjoittavat pitkän linjan vedonlyöjät, jotka nykyään enemmän tai vähemmän tekevät päivätyötään vedonlyönnin parissa. Raadollisesta vedonlyöntimarkkinasta on siis ehtinyt kertymään vuosien mittainen kokemus, joten oppirahat ollaan meidän toimistollamme maksettu jo useaan otteeseen. Nyt meillä on mahdollisuus helpottaa sinun alkutaipalettasi vedonlyönnin parissa ammattimaisilla Veikkausliiga vihjeillä.

Veikkausliigavihjeet olisivat olleet jotain sellaista, mitä myös meidän tiimimme jäsenevät olisivat kauan sitten tarvinneet. Vedonlyönnin, sekä etenkin nettivedonlyönnin evoluutio on kuitenkin kehittynyt sekä kasvanut vuosikymmenien vieriessä siinä määrin, että tuntuu lähes absurdilta ajatella, että ennen ei ollut lähes lainkaan laadukkaita vetovihjeitä saatavilla. Peli-ideoita joutuikin usein hakemaan Veikkauksen tarjoamista Vakio-ennakoista, jotka olivat enemmän tai vähemmän kyseenalaisia, sillä niitä vihjattiin juuri peliyhtiön toimesta.

Nyt kuitenkin vihjeitä on saatavilla suoraan pelaajilta. Meidän tarkoituksemme on täysin sama kuin sinunkin – voittaa vedonlyöntiyhtiöt yhdessä. Vaikka konkurssiin saakka emme ikinä onnistu peliyhtiöitä viemään, niin voimme kuulua siihen marginaaliseen prosenttiin, joka harrastaa vuodesta toiseen voitollista vedonlyöntiä. Kun vastassa on vedonlyöntiyhtiöiden valtavat koneistot, kannattaa varsinkin aloittelevan vedonlyöjän hyödyntää kaikki mahdollinen apu, mitä vedonlyöntivihjeistä voi mukaan tarttua.

Ammattilaisten, selkokielellä kirjoitetut Veikkausliiga vihjeet ovat siis todellakin kullan arvoisia. Tiimimme jäsenevät majailevat joka puolella Suomea, joten jokainen vihjaaja pääsee kirjoittamaan vetovihjeitä niistä joukkueista, mitkä hän hallitsee parhaiten. Vedonlyontivihjeet.org Veikkausliiga vihjeet kannattaa siis ehdottomasti hyödyntää – joko suoraan peesaamalla, tai oppimismielessä läpi lukemalla.

Mitä Veikkausliiga vihjeet sitten sisältävät?

Veikkausliiga vihjeet sisältävät täydellisen paketin, jonka ansiosta voit halutessasi ottaa vihjeestä kopin vaikka kuinka kovan kiireen keskellä. Sivuillamme vierailu ei siis todellakaan vie kauaa, eikä kompakti perustelupaketti ole myöskään lukuajaltaan tupakkataukoa pidempi rasti. Alle kokosimme vielä pienen listauksen, että mitkä asiat löytyvät jokaisesta Veikkausliiga vihjeestä.

  • Positiivisen odotusarvon kohde – Voitollisen vedonlyönnin nyrkkisääntö numero yksi. Tarvitset kohteita, aivan helvetisti kohteita, jotka ovat todennäköisyydeltään kertoimen implikoimaa todennäköisyyttä parempia, jotta pystyt harrastamaan pitkässä juoksussa voitollista vedonlyöntiä. Kyseessä on siis se kuuluisa ylikerroin, johon voi terminä törmätä lähes jokaisella vedonlyöntiaiheisella sivustolla. Englanniksi sana kääntyy muotoon ”Value”, joka on tärkeä pitää mielessä, jos tykkää lukea myös englanninkielisiä vetovihjeitä. Ylikerroin merkitään muodossa +EV, joka tarkoittaa plusmerkkistä Expected Valueta.
  • Kattavat perustelut – Meillä on noin 400–500 sanaa aikaa vakuuttaa sinut perustelujemme kanssa, joten perustelujen täytyy olla täyttä asiaa. Kompakti paketti ei käytännössä sisällä mitään turhaa, ettei itse itsellemme asettama sanakiintiö pauku kesken tärkeimpien perustelujen. Tavoitteenamme siis on, että muutaman minuutin lukuajalla tiedät pelattavasta ottelusta, sekä vihjaamastamme kohteesta kaiken tarpeellisen.
  • Markkinatoppi – Kohdan numero yksi lisäksi tärkein muistisääntö vedonlyönnissä. Mikäli haluat harrastaa voitollista vedonlyöntiä, täytyy sinun kilpailuttaa jokainen pelaamasi kerroin, ja ottaa jokainen vedonlyöntiyhtiön selkärangasta kiskottu marginaali talteen. Vaikka kaikki Veikkausliiga vihjeemme sisältävät markkinatopin, kannattaa aina suorittaa kerroinvertailu myös omin päin, sillä markkina elää jatkuvasti.
  • Vihjaajan panossuositus – Tätäkään osa-aluetta ei voi ylenkatsoa. Panos perustuu positiivisen odotusarvon suuruuteen – mitä suurempi ylikerroin, niin sitä suurempaa panosta olisi syytä käyttää. Tämä ei kuitenkaan saa ikinä ylittää maksimipanosta, joka on vihjaajasta riippuen 3–5 yksikköä. Urheilu on täynnä pieniä marginaaleja sekä varianssia, joten ylipanostukset kuivuttavat kassaa nopeasti. Seuraa siis tarkasti ammattitaitoisen vihjaajan suosituksia, sillä hän tietää takuuvarmasti mitä tekee.

VEIKKAUSLIIGA PITKÄVEDOSSA SEKÄ MUISSA VEIKKAUKSEN PELEISSÄ

Ei tarvitse olla Mensan jäsen, että ymmärtää, mistä Veikkausliigan nimi juurtaa juurensa. Kotimainen rahapelimonopoli on ottanut maamme pääsarjatason liigan nimen omakseen pilkkahintaan, sillä ulkomaalaiset peliyhtiöt eivät saa markkinoida rahapelejään Suomessa. Ei tuosta ikävästä asiasta kuitenkaan enempää, vaan keskitytään hieman positiivisempiin asioihin.

Veikkausliiga vihjeet voi nimittäin hyödyntää Pitkävedon lisäksi myös Veikkauksen muissa peleissä, kuten Vakiossa, Tulosvedossa sekä Monivedossa. Veikkausliigaan on erittäin usein tarjolla erilaisia bonusrahapotteja, jotka jaetaan kierroksen kovimpien tietäjien kesken. Tämän lisäksi Veikkausliiga-kierroksesta on usein tarjolla Supermoniveto, joka tarkoittaa neljän kohteen Monivetokokonaisuutta. Neljän jalkapallomatsin lopputuloksien tietäminen vaatii jo melkoista tietämystä, mutta mikäli isokertoiminen Supermoniveto peruuttaa nätisti autotalliin, niin sillä rahalla pystyy ottamaan sitten ilman omatunnon tuskia muutaman ylimääräisen palkattoman vapaapäivän.

Monivedon lisäksi myös Vakio on suosittu porukkapelimuoto. Mitä enemmän jengiä messissä, niin sitä enemmän rivejä saa maltilliseen hintaan ostettua. Yksistäänkin voi toki pelata massiivisia yhdistelmiä, mikäli pinkkaa riittää, mutta Vakiossa usean satojen rivien pelikupongit nousevat nopeasti satojen eurojen hintaisiksi, joten jakaminen ei tässäkään asiassa ole pahitteeksi. Vakio ja Moniveto ovat enemmänkin jännäripelejä, mutta myös kyseisiä pelimuotoja voi pelata positiivisen odotusarvon kautta. Tällöin poimit lapullesi alipelattuja, mutta todennäköisiä lopputulosyhdistelmiä.

Veikkausliiga vihjeitä ei siis ole pakko pelata ainoastaan Pitkävedossa, vaan voit hyödyntää niitä myös yllä mainituissa pelimuodoissa. Ja kuka tietää, jos lanseeraamme jatkossa myös erillisen Vakio- tai Moniveto-osion, johon etsisimme mahdollisimman hyvin maksavia, alipelattuja yhdistelmiä. Myös Veikkauksen asiakkaiden kannattaa siis pitää sivujamme silmällä, sillä missä ikinä – miten ikinä pelaatkaan, niin Veikkausliiga vihjeistämme ei taatusti ole ainakaan haittaa.

MYÖSKÄÄN DIVAREITA EI OLLA UNOHDETTU – VEIKKAUSLIIGAVIHJEET KUITENKIN PÄÄPRIORITEETTI

Noniin. Suomalainen aladivarijalkapallo – onko mitään parempaa? Kavereiden kanssa katsomaan lämpimänä kesäiltana paikallisen kylän joukkueen edesottamuksia, ja matsin jälkeen joukkueen kanssa lähikapakkaan hiivalle. Tämä kaava on varmasti samaistuttava kaava monelle jalkapallopuritanistille, joka vannoo suomalaisen jalkapalloilun nimeen. Suomalaiset aladivarit ovat vieläpä vedonlyöntiyhtiöiden toimesta hyvin katettuina, sillä lähes jokaisesta ottelusta voi lyödä vetoa niin prematch- kuin livevedonlyönninkin puolella aina neljännelle sarjatasolle saakka (3. divisioona).

Vaikka jalkapallo onkin iso asia tiimimme keskuudessa, eivät edes meidän lonkeromme riitä kattamaan näitä neljää sarjatasoa. Veikkausliigavihjeet ovat meille pääprioriteetti, jonka lisäksi pyrimme säännöllisesti kirjoittamaan myös Ykkösestä, sekä Suomen Cupista. Vaikka aladivarit tarjoavat puhtaasti odotusarvon perusteella parasta mahdollista arvoa, ei meilläkään yksinkertaisesti ole aikaa kaikkeen.

Tavoitteenamme on kuitenkin laajentaa asiantuntevaa, sekä runsaslukuista tiimiämme entisestään, joten kuka tietää, jos saisimme jatkossa myös aladivareihin keskittyviä vihjeitä sivustollemme. Pidä siis silmällä aktiivisesti meidän sivustoamme – Vedonlyontivihjeet.org, jotta pääset mahdollisen H-hetken koittaessa parhaisiin kohteisiin ensimmäisten joukossa kiinni.

SUOMILAJIT JA KAMPANJAT – KESKITÄ PELAAMISESI KANSAINVÄLISILLE PELIYHTIÖILLE

Haluatko saada parhaan mahdollisen tuoton Veikkausliiga vihjeistä? Mikäli vastasit edelliseen kysymykseen mielessäsi kieltävästi, niin voit ohittaa pian muuten lukemasi kappaleet ilman tunnontuskia, ja siirtyä suoraan UKK-osioon. Homman nimi on nimittäin seuraava; kansainvälisillä yhtiöillä pelatessasi nautit aivan uskomattomista, rahanarvoisista etutarjouksista. Oli kyseessä sitten tervetuliaistarjous, kampanja, kilpailu, tai mikä tahansa muu, sinulle rahanarvoisia etuja tarjoava tarjous, niin kyseiset edut kannattaa napsia epäröimättä talteen.

Vedonlyöntiyhtiöt pitävät suomalaisia pelaajia suuressa arvossa, joka näkyy ennen kaikkea bonustarjouksissa, joita meille jatkuvasti tarjotaan. Heti tilin avaamisen yhteydessä pelaaja saa tervetuliaistarjouksen, joka pitää sisällään usein talletusbonuksen, tai suuren panoksen ilmaisvedon. Pääset siis pelaamaan peliyhtiön tarjoamalla rahalla, joka luonnollisestikin moninkertaistaa voittomahdollisuutesi. Pelaat siis käytännössä talletusbonuksen aikana ilman riskiä, jolloin esimerkiksi meidän Veikkausliiga vihjeidemme pelaaminen on stressittömämpää, kuin koskaan aikaisemmin.

Kun tervetuliaistarjous on kierrätelty läpi, ja pelitilisi on pullea kuin Roope Ankan kukkaro, pääset nauttimaan sivustolla pyörivistä kampanjoista. Näihin kampanjoihin on hyvin usein sisällytetty erilaisia Suomisarjoja, eikä myöskään Veikkausliiga ole tämän suhteen poikkeus. Kampanja saattaa tarjota esimerkiksi korotettuja kertoimia Veikkausliigaan, ilmaisia vetoja Veikkausliigaan tai riskittömiä vetoja Veikkausliigaan.

Voit siis hyödyntää Pitkävetovihjeet veikkausliigaan lähes ilmaiseksi. Ilmaisveto esimerkiksi on nimensä mukaisesti täysin ilmainen veto, sillä vedonlyöntiyhtiö kustantaa sinulle vetosi panoksen. Et tarvitse euroakaan rahaa pelitilillesi, kun haluat laittaa ilmaisvedon sisään. Näitä tarjouksia ei kotimainen Veikkaus tarjoa, joten mikäli vielä märehdit Veikkauksen surkeiden kertoimien parissa, niin tee itsellesi palvelus ja vaihda peliyhtiösi kansainvälisen palveluntarjoajan pariin.

Tämä on myös taloudellisesta näkökulmasta paras mahdollinen päätös, minkä voit vedonlyöntiurallasi tehdä. Esimerkiksi juuri tässä artikkelissa käsiteltyjen Veikkausliiga-vihjeiden arvo räjähtää silloin katosta läpi, kun jokaiseen kertoimeen lisätään lähes 10 % lisää arvoa pelaajan kannalta.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

OVATKO VEIKKAUSLIIGAVIHJEET ILMAISIA?


Kyllä ovat. Kaikki veikkausvihjeet Veikkausliigaan ovat täysin ilmaisia. Koemme, että jokaisella lukijallamme täytyy olla tasavertainen oikeus Veikkausliiga vihjeisiimme, joten emme halua sulkea sisältöä maksumuurin taakse.

Pitkävetovihjeet Veikkausliigaan siis täysin ilmaiseksi, nyt sekä tulevaisuudessa!

TARJOATTEKO VIP-PALVELUA VEIKKAUSLIIGA VIHJEILLE?


Ei, meiltä ei löydy erillistä VIP-palvelua. Kuten ylempi kysymys kertoo, ovat kaikki Veikkausliiga vihjeet ilmaisia, emmekä tarjoa kenellekään parempia vihjeitä lisämaksusta.

Ilmaiset Veikkausliigavihjeet voi siis kuka tahansa ottaa haltuun, ja lukea vaikka oppimismielessä läpi päivittäin. Ammattilaisten kirjoittamat Veikkausliiga vihjeet tarjoavat sinulle taatusti uusia näkökulmia pohdintoihin, kun teet otteluanalyyseja jatkossa omin päin.

MITÄ PITKÄVETOVIHJEET VEIKKAUSLIIGAAN TARJOAVAT?


Pitkävetovihjeet Veikkausliigaan pitävät sisällään neljä tärkeää elementtiä. Jos haluat tietää näistä elementeistä enemmän, niin löydät nämä tarkemmin avattuina myös tämän artikkelin keskikohdasta, mutta koostetaan nämä osa-alueet vielä tässä nopeasti läpi.

Kaikki Veikkausliigavihjeet pitävät sisällään siis seuraavat asiat; positiivisen odotusarvon kertoimen, kattavat sekä asiantuntevat perustelut, markkinatoppikertoimen sekä vihjaajan suositteleman panoskoon. Pitkävetovihjeet Veikkausliigaan ovat siis täydellinen, heti peesattavissa oleva valmis paketti, joka sopii jokaiselle vedonlyöjälle taitotasoon tai kokemukseen katsomatta.

KUINKA USEIN KIRJOITATTE VEIKKAUSLIIGA VIHJEITÄ?


Pyrimme kirjoittamaan vetovihjeet Veikkausliigaan jokaiselle ottelukierrokselle. Perustamme on kuitenkin positiivinen odotusarvo, joten mikäli kertoimet ovat hinnoiteltu nappiin, emme lähde ase ohimolla raapustamaan vihjeitä.

Mahtavia kertoimia löytyy kuitenkin jokaiselle kierrokselle, joten on erittäin todennäköistä, että jokaiselta ottelukierrokselta on ainakin muutamasta matsista vihje kirjoitettuna. Voit käydä ottelupäivänä osoitteessa Vedonlyontivihjeet.org, ja ottaa parhaat veikkausvihjeet Veikkausliigaan mukaan päivän vetoihisi!

MILLÄ YHTIÖLLÄ PELATA VEIKKAUSLIIGA VIHJEET?


Veikkausvihjeet Veikkausliigaan voit pelata lähes jokaisella vedonlyöntiyhtiöllä. Suosittelemme avaamaan tilin mahdollisimman usealle vedonlyöntiyhtiölle, jotta saat aina napsittua parhaat kertoimet Veikkausliiga vihjeillemme.

Veikkausliiga vihjeet voit halutessasi pelata myös Veikkauksella, mutta maksimaalisen tuoton saamiseksi suosittelemme vahvasti pelaamista kansainvälisillä peliyhtiöillä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!