Banner Image
14.8 Valioliiga: Norwich – Liverpool | Vierasjoukkue hyvistä asemista kauteen

2021-08-14 19:30:00

Liverpool -1

Panos
2.5/5

Teemu Pukin edustama Norwich kohtaa heti kauden avauksessa Liverpoolin klo 19.30 alkaen.

Norwichilla vaikea kausi edessä

Norwich voitti kaudella 2020-2021 Championshipin ja nousi takaisin Valioliigaan vain vuoden tauon jälkeen. Vaikka joukkue on valmiimpi pelaamaan Valioliigassa, on kaudesta odotettavissa jälleen vaikea ja todennäköisesti Norwich taistelee putoamista vastaan. Norwich myi kesällä Buendian Aston Villaan, joka satuttaa etenkin suomaiskärki Pukkia, duo pelasi usean kauden ajan hyvin yhteen Norwichin hyökkäyksessä.

Daniel Farke ei jousta pelityylistään, vaan Norwich pitää palloa ja ja haluaa hallita pelin kulkua. Kysymysmerkit ovat edelleen puolustuspelissä, Tim Krul on loistava vahti, mutta puolustuslinja maalivahdin edessä on täynnä kysymysmerkkejä. Chelseasta tullut lainapelaaja Billy Gilmour on isossa roolissa keskikentän pohjalla, mutta muuten isoja hankintoja ei ole tehty.

Liverpool on valmis kauden alkuun

Liverpoolin viime kausi oli todella vaikea, mutta joukkue nousi hyvillä loppukauden otteillaan kolmanneksi ja Mestarien liigaan. Loukkaantumisten runtelema puolustuslinja on kuntoutunut ja ennusmerkit uuteen kauteen ovat hyvät. Puolustuksen johtaja Virgin van Dijk on kuntoutunut karmeasta vammastaa, ja myös Joe Gomez on pelikunnossa tai hyvin lähellä sitä.

Liverpoolin hyökkäyskolmikko Mane-Firmino -Salah kylvää edelleen tuhoa, ja Diego Jota tuo loistavan vaihtoehdon hyökkäyskolmannekselle. Liverpoolin ryhmitys 4-3-3 sopii erittäin hyvin nykyiselle miehistölle ja joukkueen sopii olettaa palaavan kärkitaistoon, vaikkei kuumin mestarisuosikki olekaan. Norwichin tasoisia joukkueita vastaan Liverpool on tunnetusti iskenyt maaleja, ja sama saattaa olla edessä kauden avauksessa.

Norwich kovaan testiin

Norwich lähtee altavastaajana lähes jokaiseen kamppailuun, mutta tämä voi jopa sopia joukkueelle. Kauden avauksessa kokoonpanossa voi olla isoja puutteita, sillä usean pelaajan tilanne mm. karanteenien ja koronatartuntojen vuoksi on epäselvä. Liverpool pääsee paremmasta tilanteesta avaamaan kautensa ja on todennäköisesti valmis taistelemaan jälleen paikasta neljän joukkoon Valioliigassa. Kuudesta viime kohtaamisesta Liverpool on voittanut viisi, kerran on pelattu tasan.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!