Banner Image
16.10. Valioliiga: Leicester – Manchester United | Haavoittuneet puolustukset vastakkain

2021-10-16 17:00:00

Yli 2.5 maalia

Panos
2.5/5

Valioliigassa kohtaavat lauantaina kaksi epätasaisesti kautensa avannutta joukkuetta, kun Leicester isännöi Manchester Unitedia klo 17.00 alkaen.

Leicester kauden suurimpia pettymyksiä

Leicester on ollut yksi Valioliigakauden suurimmista pettymyksistä. Joukkue voitti viime kaudella FA Cupin ja on taistellut useita kausia peräkkäin Valioliigan kärkipäässä, mutta nyt saldo on 2-3-3 ja sarjasijoitus vasta kolmastoista. Konkarihyökkääjä Jamie Vardy on oikeastaan ainoana säväyttänyt positiivisesti, Vardy on tehyt joukkueelleen peräti kuusi maalia ja syöttänyt yhden.

Leicesterillä on ollut oma osansa loukkaantumishuolia etenkin puolustuspäässä, joka selittää osansa joukkueen ongelmista. Aikaisempina vuosina tiiviinä totuttu tuntemaan puolustus on ollut ongelmissa läpi alkukauden, mutta menon voi ennustaa paranevan kun puolustus on täysin kunnossa. Keskikentän Maddison on keskikentällä ollut todella näkymätön, mutta pelaajalla on suuri potentiaali nousta takaisin omalle tasolleen. Rodgers joutuu miettimään pelaaja joukkue 4-4-2 – systeemillä jolla peliin saisi mukaan taitojaan väläytelleen Kelechi Iheanachon vai jatkaako joukkue yhden kärjen taktiikalla.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Unitedin topparikaksikko sivussa

Manchester United vahvistui kauden alussa, mutta joukkueen peli on edelleen pahimmillaan organisoimattoman näköistä ja sekasortoista. Cristiano Ronaldo on vallannut paikkansa kärjessä ja iskenyt jo kolme maalia neljään otteluun. Marcus Rashford on kuntoutunut olkapää-leikkauksestaan ja nopea keskikenttäpelaaja alkaa olla valmis jälleen tositoimiin. Vaikka United vahvistui Ronaldolla ja toppari Raphael Varanella, ei joukkue ole täysin vakuuttanut ja peli ei ole yhtä valmista kuin paikallisvastustajalla Cityllä ja Chelsealla.

Unitedin puolustus on ollut yllättävän isoissa ongelmissa koko kauden alun, joukkue päästää edelleen liikaa maaleja ja päästää vastustajan ottelusta toiseen liian vapaasti vaarallisille maalintekosektoreilla. Ongelmia tuo Varanen loukkaantuminen maajoukkuekomennuksella, ja kun toinen toppari Harry Maguire on myös oletettavasti edelleen sivussa, ei joukkueen puolustus ole varmalla pohjalla juuri nyt. Sivussa jatkavat myös Cavani, Fred ja Diallo. Keskikentältä puuttuu nyt tasapainottava tekijä, Scott McTominay on isossa roolissa, kun United pyrkii pysäyttämään Vardyn ja kumppanit.

Puolustukset testiin

Leicesterin ja Unitedin ottelussa kohtaavat kaksi joukkuetta joilla on varaa parantaa paljon. Molempien joukkueiden puolustuksessa on aukkoja, ja etenkin United joutuu tulemaan toimeen ilman topparikaksikkoaan. Vierasjoukkue on suosikin asemassa vahvemman hyökkäyksen ja Ronaldon tuoman kilpailuedun auttamana, mutta Leicester ja Vardy härnäävät Unitedin puolustusta useampaan otteeseen ottelun aikana.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!