Banner Image
21.12. EFL Cup: Arsenal – Sunderland | Molemmat joukkueet panostavat cup-kisaan

2021-12-21 21:45:00

Ottelussa 2-3 maalia

Panos
2/5

Koronan keskelläkin Englannissa pelataan viikolla, kun EFL Cup jatkuu jälleen. Arsenal kohtaa Sunderlandin tiistaina klo 21.45 alkaen.

Arsenalin otteet parantuneet kautta linjan

Arsenal on löytänyt Valioliigan puolella hyvän vireen ja nappasi jo kolmannen peräkkäisen voiton. Kuuden viime ottelun saldo kaikki kilpailut huomioiden on 4-0-2 ja Valioliigan puolella joukkue on neljäntenä. Arsenal on tullut tutuksi hyvänä cup-kilpailuiden osallistujana ja joukkueen palkintokaapista löytyy useita FA – ja EFL-cupin voittoja sekä muita pokaaleita. Valioliigan puolella menestyminen on joukkueelle tärkeintä ja edessä ovat todella ruuhkaiset viikot, mutta joukkue panostaa myös cup-kisaan ja hakee menestystä monella rintamalla.

EFL Cupissa Arsenal on tänä syksynä kaatanut Championshipin West Bromwichin 6-0, Ykkösliigan Wimbledonin 3-0 ja Leedsin 2-0. Otteluissa on kierrätystä nähty mutta Arsenalilla on hyvä ja kilpailukykyinen rosteri, mistä nostaa vähemmälle peliajalle jääneitä pelaajia. Kolasinac ja kurinpitomenettelyyn joutunut Aubameyang ovat sivussa ottelusta, mutta muuten isoja poissaolo ei ole. Kierrätystä varmasti nähdään, mutta Nketiah saanee paikan hyökkäyksestä yhdessä Pepen kanssa.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Sunderland matkalla vaihteeksi ylöspäin

Sunderland pelaa Englannin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla Ykkösliigassa. Tällä kaudella joukkue näyttäisi taistelevan noususta Championshipiin ja sijoitus on kolmas, kaksi pistettä perässä suorasta noususta. Kuuden viime ottelun saldo joukkueella on mainio 3-2-1 ja peli on kulkenut odotuksiin nähden hyvin. Materiaaliltaan Sunderland antaa tasoitusta pääsarjatason Arsenalille, mutta perinteinen seura on kuitenkin tuttu näky cup-kilpailuiden jatkokierroksilla.

Sunderlandin polku EFL Cupissa on ollut mainio. Joukkue kaatoi Kakkosliigassa pelaavan Port Valen 2-1 ja tämän jälkeen on kaatunut Championshipissä pelaava Blackpool 3-2, Wigan 2-0 ja QPR 3-1. Sunderlandilla on kaikki eväät nousta itsekin sarjaporrasta ylöspäin Championshipiin, mutta panostus EFL Cupiin tässä vaiheessa on varmasti myös joukkuueen mielessä. Hyökkäyspäässä Aiden O´Brien on onnistunut jo neljä kertaa maalinteossa EFL Cupin otteluissa, ja muitakin maalintekijöitä joukkueesta löytyy. Ainoastaan puolustaja Jordan Willis on sivussa ottelusta, joten kokoonpanon suhteen joukkueella ei ole huolia.

Arsenalin vire kestää mahdollisen kierrätyksen

Arsenal lähtee suosikkina cup-kamppailuun vaikka joukkue joutuukin kierrättämään pelaajistoaan. Tasoero on selkeä Sunderlandiin, vaikka Sunderland onkin lähempänä Championshipin kuin Ykkösliigan tasoa. Joukkueet eivät ole hetkeen toisiaan kohdanneet, mutta kuudesta viime keskinäisestä ottelusta Arsenal on voittanut neljä ja kahdesti on pelattu tasan. Suora kotivoitto saa sen verran heikon kertoimen, että sitä pitää kuorruttaa muutamalla maalilla.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!