Banner Image
24.10. Valioliiga: Brentford – Leicester | Vierasjoukkueen hyökkäys hyvässä iskussa

2021-10-24 16:00:00

Yli 2.5 maalia

Panos
2/5

Sunnuntain ensimmäisessä Valioliigan kamppailussa Brentford kohtaa Leicesterin klo 16.00 alkaen.

Paras sarjanousija

Brentfordin alkukautta voi kuvailla onnistuneeksi tähän saakka. Joukkue on sarjanousijoista esiintynyt kaikista tasaisemmin ja saldo 3-3-2 pitää joukkueen tiiviisti kymmenennen sijan tienoilla. Joukkue on päästänyt ainoastaan seitsemän maalia joka on alle maali per pelattu peli, ja hyökkäyspäässä jälki on ollut tasaista. Edellisellä kierroksella Brentford hävisi kotonaan Chelsealle 0-1, vaikka etenkin toisella puoliajalla joukkue laittoi Valioliigan sarjakärjen todella ahtaalle.

Brentford on todella tiivis kollektiivi, joka on osoittanut että sitä vastaan on ilkeä pelata. Ivan Toney on osoittanut tason riittävän myös Valioliigassa, mutta hyökkäyspäässä Wissa Yoane on myös osunut jo kahdesti. Brentford on pelillisesti niin vahvassa kunnosa, että suurseurat Arsenal, Liverpool ja Chelsea ovat olleet ryhmän kanssa isoissa ongelmissa. Wissa on sivussa loukkaantumisen vuoksi, josta miinusta isännille.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Leicester puolustaa surkeasti

Leicesterin alkukausi on ollut vaikea, mutta hyökkäyspäässä on alkanut viime otteluissa tapahtua ja joukkue on juhlinut voittoa jo kahdesti viikon sisään. Ensin Leicester kaatoi kotonaan Manchester Unitedin värikkäiden vaiheiden jälkeen lukemin 4-2, jonka jälkeen Eurooppa-liigassa Spartak Moskova kaatui 4-3. Huolta tuo pahasti vuotava puolustus, mutta nuori talentti Patson Daka on lyömässä läpi, josta osoituksena neljä maalia torstai-iltana.

Jamie Vardy on edelleen joukkueensä ykköskärki, ja tuulennopea hyökkääjä on osunut Valioliigassa seitsemän kertaa kahdeksaan otteluun. Daka tuo lisävaihtoehdon Vardyn rinnalle yhdessä Kelechi Iheanchon kanssa, keskikentällä Tielemans tekee kovaa työtä ylöspäin ja belgialainen onnistuikin komeasti Unitedia vastaan. Mikäli Leicester saa ratkaistua puolustuksen ongelmat, tulee joukkue nousemaan sarjataulukossa rajusti ylöspäin.

Molemmilla joukkueilla mahdollisuudet

Brentford ja Leicester ovat kohdanneet kahdesti, molemmilla kerroilla FA Cupissa (2020 ja 2021) ja molemmilla kerroilla Leicester on poistunut taistosta voittajana. Brentford tarjoaa Leicesterille kovan haasteen, mutta hyökkäyspelinsä löytänyt Leicester pystyy murtamaan myös kotijoukkueen puolustuksen. Peli-ideana kokeillaan yli 2.5 maalia, sillä Leicesterin puolustuksen haavoittuvuus antaa Brentfordille omat mahdollisuutensa.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!