Banner Image
28.6 Jalkapallon EM-kisat: Kroatia – Espanja | Espanjan puolustus rautaa

2021-06-28 19:00:00

Kroatia alle 0.5 maalia

Panos
2/5

Maanantaina pelataan jälleen EM-kisoissa neljännesvälieriä. Klo 19.00 alkavassa ottelussa alkolohkossa ailahdellut Kroatia kohtaa Espanjan.

Hidas Kroatia

Kroatia joutui tekemään täyden päivätyön selviytyäkseen EM-kisoissa 16 parhaan joukkoon. Joukkue hävisi Englannille 0-1, tasasi pisteet Tsekin kanssa 1-1-tuloksen myötä ja alkulohkon viimeisessä ottelussa kaatoi Skotlannin 3-1. Kaikesta huokuu kuitenkin tietyt ongelmat pelinrakentelussa ja hyökkäyksien päättämisessä.

Luca Modric on edelleen erittäin isossa roolissa Kroatian joukkueessa. Maali ja syöttö ovat sinänsä mukavat tehot kolmeen otteluun, mutta joukkue tarvitsisi kaikkien kärkipelaajien apua enemmän kuin toistaiseksi on nähty. Ivan Perisic on kahdella maalillaan joukkueensa paras maalintekijä, mutta hyökkääjä on sivussa ottelusta koronatartunnan vuoksi. Myös Lovren on sivussa puolustuslinjasta, josta miinusta Kroatialle.

Espanja parantaa koko ajan

Espanja aloitti oman turnauksensa koneitaan käynnistellen, mutta hiljalleen palaset ovat loksahdelleet kohdilleen. Ruotsia vastaan joukkue pelasi 0-0, Puolaa vastaan 1-1, mutta Slovakiaa vastaan ketsuppipullo aukesi komeasti ja joukkue nappasi 5-0-voiton. Parhaimmillaan Espanja pelaa nopeaa ja tehokasta futista, mutta se ei saa jäädä liikaa hautomaan palloa.

Espanjalla on paljon taitoa kentällä, mutta yhtä, selkeää maalintekijää joukkueella ei ole. Ferran Torres ja Alvaro Morata ovat onnistuneet kerran mieheen. Tehoja on tultava enemmän, sillä turnaus kovenee tasollisesti koko ajan pelien edetessä kohti finaalia. Espanja on väistänyt tappion jo kymmenen kertaa peräkkäin, ja joukkueen puolustus on ollut turnauksen kärkitasoa. Parhaimmillaan Espanja on puolustuksellisesti niin vahva, että hitaasti hyökkäävät joukkueet joutuvat tekemään ihmeitä murtaakseen sen.

Espanja ei maaleja päästä

Espanja lähtee Kroatia-otteluun suosikin viitta harteillaan.Molemmilla joukkueilla on omat ongelmansa pelinrakentelussa, mutta kokonaisuutena Espanja on ollut vakuuttavampi joukkue, etenkin omalla puolustusalueellaan. Joukkueet ovat kohdanneet keskinäisissä otteluissa tiuhaan tahtiin viime vuosina, viimeiset neljä ottelua ovat päätyneet kahdesti molempien voittoihin. Espanja on otteluparista laadukkaampi joukkue, joka on lähempänä paikkaa kahdeksan joukkoon.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!