Banner Image
19.10. ATP Antwerp: Frances Tiafoe – Andy Murray | Kokenut britti jälleen vaikeuksissa nuorta kanukkia vastaan?

2021-10-19 12:00:00

Tiafoe ml

Panos
2/5

Antwerpin ATP 250 -turnauksen ensimmäisellä kierroksella englantilainen Andy Murray saa vastaan kanadalaisen Frances Tiafoen. Pystyykö kokenut Murray nappaamaan revanssin 23-vuotiaasta kanukista, vai jyrääkö Tiafoe jälleen voittoon?

Frances Tiafoe – Andy Murray H2H

Tiafoe ja Murray ovat kohdanneet toisensa aiemmin kahdesti. Murray voitti kaksikon ensimmäisen kohtaamisen viime vuonna Cincinnati Mastersissa, mutta Tiafoe vei pidemmän korren kaksi kuukautta sitten Winston Salemissa.

Pystyykö Murray palaamaan enää huipulle?

Tasan kaksi vuotta sitten Andy Murray juhli turnausvoittoa juuri Antwerpissä, ja kyseisen tittelin jälkeen ajateltiin, että Murray tulee tekemään paluun Tourin kirkkaimmalle huipulle. Aivan näin asiat eivät kuitenkaan ole menneet, sillä entisen maailmanlistan ykköspelaajan loukkaantumiskierre on jatkunut, ja Murray on päässyt huipputurnauksiin lähinnä vain villien korttien avulla.

Viimeisimmän turnauksensa Murray pelasi Indian Wellsissä, jossa hän eteni kolmannelle kierrokselle asti. Brittipelaaja nappasi turnauksen aikana tuloksellisesti hienot voitot Adrian Mannarinosta ja Carlos Alcarazista, mutta pelillisesti Murray ei allekirjoittanutta turnauksessa vakuuttanut. Kokeneen Murrayn liike oli ajoittain äärimmäisen vajaavaista, eikä hän pystynyt pelaamaan läheskään samalla intesiteetillä, kuin esimerkiksi Metzin ATP 250 -turnauksessa.

Antwerpin selvästi Indian Wellsiä nopeampi kenttä nostaa myös uhkakuvia Murrayn ylle, sillä vahvana puolustuspelaajana tunnettu britti tuskin pääsee palloralleista tiistain ottelussa nauttimaan. Toki Murraylta löytyy edelleen voimaa myös voittolyöntien hakemiseksi, mutta vajavainen fysiikka ja hidastunut liike pakottaa Murrayn aiempaa vaikeimpiin lyöntiasentoihin ja -ratkaisuihin, jonka myötä brittipelaajan virhemäärät ovat kasvaneet huippuvuosista melkoisesti.

WINNERS.BET100% talletusbonus 50€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Winners Malta Operations Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/618/2018

Tiafoen täytyy alkaa lunastamaan odotukset

Jo vuonna 2017 ATP-kiertueelle murtaunut ja 2018 ensimmäisen Tour-tason turnausvoittonsa napannut Frances Tiafoe ei ole pystynyt lunastamaan niitä odotuksia, joita nuoreen kanadalaiseen vielä muutama vuosi sitten kohdistettiin. Parhaimmillaan Tiafoe on toki pystynyt pelaamaan todella korkealaatuista tennistä, mutta epätasaiset otteet ovat tarkoittaneet sitä, ettei 23-vuotias kanukki ole kyennyt etenemään kovinkaan monessa turnauksessa muutamaa ensimmäistä kierrosta pidemmälle.

Erityisesti kevätkausi oli Tiafoelle todella vaikea, mutta kesän aikana ja syksyn edetessä kanadalaispelaaja on esittänyt hieman pirteämpiä otteita. Toronto Mastersissa Tiafoe kaatoi muun muassa Denis Shapovalovin, ja US Openissa kanukki eteni aina neljännelle kierrokselle asti. Jälkimmäisenä mainitussa turnauksessa Tiafoe kaatoi muun muassa Andrey Rublevin, ja kyseinen ottelu oli ehdottomasti yksi Tiafoen aikuisuran parhaimmista.

Aggressiivisesta pelityylistään tunnettu Tiafoe esitti hyviä otteita myös viime viikolla Indian Wellsissä, jossa hän voitti kaksi ensimmäistä otteluaan (Benoit Paire & Sebastian Korda), pudoten lopulta vahvasti pelanneelle puolalaiselle Hubert Hurkaczille. Erityisesti Korda-ottelussa Tiafoen pelaaminen oli todella vahvaa, ja hän hallitsi palloralleja erinomaisesti tavaramerkkikämmenellään, jossa hän käyttää poikkeuksellisen voimakasta yläkierrettä.

Murraylle odotettavissa vaikeuksia

Murray lähtee otteluun kertoimien valossa noin 55% suosikkina, mutta aivan näin selkeää ennakkosuosikin asemaa allekirjoittanut ei hänelle saa. Kokenut britti pystyy toki vieläkin pelaamaan ajoittain todella korkealaatuista tennistä, mutta Murrayn taso heittelehtii liikaa jopa yksittäisten erien sisällä, eikä heikentynyt fysiikka lupaa hyvää Antwerpin nopeisiin olosuhteisiin.

Tiafoe osoitti jo Winston Salemissa pystyvänsä haastamaan vahvana puolustuspelaajana tunnetun Murrayn myös palloralleissa ja tällä hetkellä kanukki on myös syöttöpelaamisessa kokenutta brittiä edellä. Murray on joutunut ottamaan vammojensa vuoksi nopeutta pois ykkössyötöistään, eikä kakkossyöttökään ole enää läheskään yhtä laadukas kuin aiemmin.

Lähtökohdat ja pelaajien voimasuhteet huomioiden pelimerkit tiistain kamppailuun pelataan Tiafoen kautta, sillä kanukille tarjottavat kertoimet ovat turhan korkeat. Mikäli Tiafoe pystyy pelaamaan edes lähellä viime kuukausien tasoaan ja syöttö napsuu hyvällä prosentilla ruutuun, on Murraylle odotettavissa jälleen suuria vaikeuksisa 23-vuotiasta kanukkia vastaan. Napataan kupongille Tiafoen voittoa ottelusta 52% arviolla.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!