Banner Image
5.4. ATP Houston: Mackenzie McDonald – Nick Kyrgios | Kyrgios vahvoilla avauskierroksen kohtaamisessa

Kyrgios voittaa

@1.492

Panos
1.5/5

ATP Houstonin ensimmäisellä kierroksella päästään tiistai-iltana seuraamaan mielenkiintoista kohtaamista, kun australialainen Nick Kyrgios saa vastaan yhdysvaltalaisen Mackenzie McDonaldin.

Haluatko katsoa ATP Houston -turnauksen otteluita suorana?

Kyrgios pelaa massalla ensimmäistä kertaa kolmeen vuoteen

Kyrgios on pelannut viime viikkojen aikana pirteää tennistä, mutta massalla isokokoinen aussi ei ole otellut aikoihin. Viimeisimmän ottelunsa massalla Kyrgi nimittäin pelasi liki kolme vuotta sitten Rooman Masters -turnauksessa, jolloin hän taipui toisella kierroksella Casper Ruudille, kaadettuaan sitä ennen avauskierroksella muuan Daniil Medvedevin.

Tammikuun loppupuolella Kyrgios juhli Australian avointen nelinpelimestaruutta yhdessä Thanasi Kokkinakiksen kanssa, ja tämän jälkeen aussitähdellä on ollut aihetta juhlaan myös kaksinpelin puolella.

Kyrgios esiintyi vahvasti niin Indian Wellsissä kuin Miamissa, joskin pientä noottia Kyrgi ansaitsee sekoilustaan Jannik Sinneriä vastaan. Kyrgioksen pääkoppa hajosi nuorta italialaista vastaan melkoisella tavalla, jonka seurauksena aussi sai ottelussa myös muun muassa Game -penaltyn.

Ennen Sinner-ottelua Kyrgios oli kaatanut turnauksessa vahvalla esityksellä muun muassa Andrey Rublevin ja Fabio Fogninin. Aussitähden syöttöpeli kulki molempia herroja vastaan todella vakuuttavasti, ja vaikka syöttö ei massa-alustaan pure samalla tapaa kuin kovaan, on Kyrgin kaltaisen syöttökoneen kohtaaminen vaikeaa myös hitailla alustoilla.

Kehittynyt verkkopelaaminen on yksi Kyrgiosin nykyisistä vahvuuksista, ja vaikka hän välillä hieman uhkearohkeasti lopetuksia hakeekin, ovat ratkaisut tuoneet isokokoiselle aussille selvästi paremmalla prosentilla pisteitä viime vuosiin verrattuna.

NEOBET100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

McDonald ei viihdy massalla

Kyrgiosin tapaan myöskään McDonaldin vahvuudet eivät ole massalla. Vaikka McDonald on keskivertoa pienikokoisempi ja nopeampi Tour-pelaaja, ei hän tästä huolimatta ole massalla menestystä niittänyt, sillä miehen ”suurin” saavutus massalla on viime kaudella Heilbronnin Challenger-turnauksesa napattu välieräpaikka.

Ranskan avoimissa asiaa ei ole ollut toista kierrosta pidemälle, ja sama kaava on pätenyt myös muissa Tour-tason turnauksissa. Koko urallaan McDonald on pelannut massalla ATP-tasolla 40 ottelua, joista hän on voittanut 19 ja hävinnyt 21. Myöskään Houstonin turnauksen recordi ei jenkkipelaajaa mairittele, sillä mies on pelannut Houstonissa urallaan kaksi ottelua, häviten näistä molemmat.

Kovalla alustalla McDonald löi itsensä vaikeiden vuosien jälkeen kunnolla läpi viime kaudella, kun hän voitti upeasti Washingtonin ATP 500 -turnauksen, mutta kuluva kausi ei ole startannut jenkiltä kovinkaan vahvasti. McDonald on nimittäin lyönyt itsensä toista kierrosta pidemmälle vain Dubaissa ja Miamissa, joissa niissäkin tie katkesi heti kolmannella kierroksella.

Fyysisiltä ominaisuuksiltaan McDonaldin voisi olettaa menestyvän massalla, kuten yläpuolella lyhyesti sivuttiin, mutta miehen lyöntiarsenaalin vuoksi voitot massalla ovat olleet ja tulevat olemaan tiukassa. McDonald ei käytä peruspelaamisessaan käytännössä yhtään kierrettä, joka ei ole avain onneen massalla. McDonald tyyty lyömään flatteja lyöntejä takarajalta, ja vaikka niistä voimaa löytyykin, on vastustajien helppo pelata massalla näinkin mielikuvituksetonta pelitapaa vastaan.

Kyrgios vahvoilla

Vaikka Kyrgios ei massalla ole juhlinut muutamaa Challenger -tason turnausvoittoa lukuun ottamatta, on hän erittäin vahvoilla tiistain ottelussa McDonaldia vastaan.

Kyrgiosin pelitapa soveltuu massalle selvästi jenkkipelaajaa paremmin, ja myös muut tekijät puoltavat vahvasti aussin menestystä. Erityisesti syöttöpelaamisessa Kyrgios on McDonaldia merkittävästi edellä, ja jos hän pystyy syöttämään viime viikkojen tasollaan, on McDonaldille odotettavissa suuria vaikeuksia.

Kupongille napataan Kyrgiosin voittoa, mutta panos pidetään maltillisena Kyrgiosin massatauosta johtuen.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!