Banner Image
20.10. ATP Moskova: Andrey Rublev – Adrian Mannarino | Venäläistähti jyrää selvään voittoon?

2021-10-20 10:00:00

Alle 20.0 peliä

Panos
2/5

Moskovan ATP 250 -turnauksen toisella kierroksella venäläistähti Andrey Rublev saa vastaan ranskalaisen Adrian Mannarino. Pysyykö kokenut Mannarino kotiyleisön suosikin kyydissä mukana, vai lyökö Rublev itsensä vaivattomasti jatkoon?

Andrey Rublev – Adrian Mannarino H2H

Rublev ja Mannarino ovat kohdanneet toisensa aiemmin kerran. Tämä tapahtui juuri Moskovassa, jolloin Rublev löi Mannarinon finaalissa kumoon tyylipuhtaasti lukemin 6-4, 6-0.

Rublevilla mahdollisuus palata voittojen tielle

Rublevin syyskausi on ollut pettymys, sillä Cincinnatissa elokuun lopulla napattua turnausvoittoa lukuun ottamatta venäläispelaaja ei ole finaaleissa esiintynyt. US Openista lähtö tuli jo kolmannella kierroksella, kuten myös Indian Wellsistä, eikä San Diegon semifinaalipaikkakaan hurraa huutoja aiheuttanut.

Kotiturnauksessa Moskovassa odotukset Rublevin harteilla ovat kuitenkin isot, sillä voittihan hän turnauksen toissa vuonna. Kaavio on myös venäläispelaajan kannalta suotuisa, sillä avauskierroksella kohdattavan Adrian Mannarinon pitäisi olla monipuoliselle Rubleville vain suupala, eikä seuraavilla kierroksilla mahdollisesti vastaan tulevista Ricardas Berankisista tai Filip Krajinovicistakaan pitäisi olla venäläistähdelle mitään vastusta.

Kaikilla alustoilla viihtyvä Rublev on pelityyliltään hyökkäävää baselineri ja hän on tunnettu todella laadukkaasta kämmenestään, joka napsuu rajojen sisään lähes Tourin parhaalla prosentilla myös liikkeestä. Rublev omaa myös vahvan kahden käden rystyn, jota hän on kehittänyt viime vuosien aikana melkoisesti.

Aiemmin Rublev tunnettiin virheautomaattina, joka saattoi paukuttaa kymmenittäin virheitä jopa yksittäisten erien aikana, mutta iän tuoman kokemuksen ja Fernando Vicenten laadukkaan valmennuksen alla Rublevista on kehittynyt yksi kiertueen parhaista pelaajista.

WINNERS.BET100% talletusbonus 50€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Winners Malta Operations Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/618/2018

Mannarinolla vaikeaa

Mannarino jätti Wimbledonin jälkeen lähes kaikki heinä- ja elokuun aikana pelattavat turnaukset väliin parannellakseen vammojaan ja saadakseen itsensä hyvään pelikuntoon loppusyksyä ajatellen. Kovinkaan nappiin ranskalaisen paluu harjoitustauolta ei kuitenkaan ole sujunut, sillä ennen Moskovaan saapumistaan 33-vuotias Mannarino oli hävinnyt neljästä pelaamastaan ottelusta kolme. Ensimmäisen voittonsa kuukausiin Mannarino otti tiistaina Moskovan turnauksen ensimmäisellä kierroksella Roman Safiullinista, mutta kovinkaan vakuuttavaa ranskalaispelaajan tekeminen ei ollut.

Mannarino hävisi avauserän tylyin 1-6 lukemin, ja myös toisessa erässä kokenut ranskalainen oli ajoittain täysin helisemässä. Hidastunut liike ja lyöntivoiman putoaminen on tehnyt Mannarinon pelaamisesta huipputasolla vaikeaa, ja on vaikea nähdä, miten hän pystyisi enää palaamaan top25-tason pelaajaksi.

Rublevin kaltaista pelaajaa vastaan Mannarinolla ei ole varaa lähteä palloralleihin mukaan, ja ranskalaispelaajan pitääkin yrittää hakea voittolyöntejä aggressiivisesti. Puhtaiden voittolyöntien lyöminen Rublevin kaltaista baselineria vastaan tulee kuitenkin olemaan todella vaikeaa, ja koska Rublev pystyy pakottamaan Mannarinon vaikeisiin lyöntiasentoihin, tulevat jäykkäliikkeisen ranskalaisen virhemäärät varmasti olemaan korkeat.

Rublev ylivoimainen suosikki

Rublev lähtee avausotteluunsa ylivoimaisena voittajasuosikkina, eikä syyttä. Venäläistähti on kaikilla osa-alueilla Mannarinoa selvästi edellä, ja on vaikea nähdä, miten Mannarino pystyisi maailmanlistalla kuudentena majailevan Rublevin haastamaan. Mannarino jää lyöntivoimassa auttamatta Rublevia jälkeen ja kun ranskalaisen liike Safiullinia vastaan oli nähdyn kaltaista, voi ottelu venäläistähteä vastaan olla jälleen nopeasti ohi, kuten kaksi vuotta sitten.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!