Banner Image
26.10. ATP Pietari: Taylor Fritz – Emil Ruusuvuori | Tasainen ottelu odotettavissa?

2021-10-26 18:30:00

Yli 22.5 peliä

Panos
2/5

Pietarin ATP 250 -turnauksen ensimmäisellä kierroksella suomalainen Emil Ruusuvuori kohtaa yhdysvaltalaisen Taylor Fritzin. Pystyykö Ruusuvuori jatkamaan voittojen tiellä, vai onko Indian Wellsissä erinomaisesti esiintynyt Fritz liian kova pala purtavaksi?

Ruusuvuori karsintojen kautta turnaukseen

Maailmanlistan 72. sijalla majaileva Ruusuvuori selvitti tiensä turnauksen pääkaavioon karsintojen kautta. Ensimmäisellä karsintakierroksella suomalaispelaaja löi maailmanlistalla parhaimmillaan kuudentena olleen Gilles Simonin suoraan kahdessa erässä (6-0, 6-3), eikä toisella karsintakierroksella kohdatusta venäläisestä Dmitry Popkostakaan ollut suomalaiselle liiemmin vastusta, vaikka lukemat pysyivätkin maltillisina.

Popkoa vastaan Ruusuvuori pelasi selvästi aggressiivisempaa tennistä kuin Simonia vastaan, joka johtui osittain toki myös Popkon itsensä pelityylistä. Popkoa vastaan Ruusuvuori löikin peräti 32 voittolyöntiä, joskin myös virhemäärät olivat hieman suuremmat, kuin Simonia vastaan.

Syöttöpelin osalta Ruusuvuori oli läpi ottelun tasainen, eikä hän lyönyt ottelussa yhtään kaksoisvirhettä. Pientä huolta tiistain ottelua silmällä pitäen aiheuttaa kuitenkin hieman heikko ykkössyöttöjen voittoprosentti, joka Ruusuvuorella oli vain 62.

Parhaimmillaan Ruusuvuori pystyy kuitenkin syöttämään ykkösensä niin, että hän voittaa pisteet noin 80 prosenttisesti myös ATP-tasolla. Potentiaalia selvästi Popko-ottelua parempiin esityksiin Ruusuvuorelta siis löytyy, kunhan ykkönen uppoaa ruutuun hyvällä prosentilla. Ykkösen tuleekin Fritziä vastaan napsua hyvällä prosentilla ruutuun heti alusta alkaen, sillä jos ykköset painuvat verkkoon tai ruudusta ohi, on Ruusulla tapana ottaa hieman liikaa vauhtia pois ykkösistään.

Fritziä vastaan hyvä syöttöpelaaminen on avain menestykseen, sillä isokokoinen jenkki ei ole kovinkaan laadukas palautuspelaaja. Mikäli Ruusuvuori saa syöttöpelinsä rullaamaan, voi Fritz olla suurissa vaikeuksissa.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Fritz ei ole tänä vuonna sisäkentillä pelannut

23-vuotiaan Fritzin ei tarvinnut Pietarissa karsintoja pelata, sillä hän pääsi suoraan mukaan turnauksen pääkaavioon hyvän rankinsijoituksensa ansiosta. Maailmanlistalla 28. korkeimmaksi sijoitettu Fritz pelasi viimeisimmän ottelunsa Indian Wellsissä toissa viikolla, jossa hän eteni hienosti aina semifinaaleihin asti.

Indian Wells on Fritzin kotiturnaus ja hän pelasikin turnauksessa melkoisessa flow-tilassa, jos miehen otteita vertaa esimerkiksi San Diegossa, US Openissa ja Cincinnatissa nähtyihin otteisiin.

Turnauskaavio Indian Wellsissä oli Fritzille todella haasteellinen, mutta menoa se ei hidastanut, sillä hän kaatoi turnausmatkansa aikana muun muassa Matteo Berrettinin, Jannik Sinnerin ja Alexander Zverevin kaltaisia nimimiehiä.

Indian Wellsiä edeltäneissä turnauksissa Fritz ei kuitenkaan voitoilla juuri juhlinut, sillä hän putosi viidessä peräkkäisessä turnauksessa viimeistään toisella kierroksella. Fritz onkin tullut tunnetuksi todella ailahtelevaisena pelaajana, joka voi parhaana päivänään lyödä käytännössä kenet tahansa, mutta huonoina päivinä tappioita on koettu myös selvästi heikommille pelaajille.

Potentiaalia Fritziltä kyllä löytyy, kuten hän Indian Wellsissä osoitti, mutta Pietarissa kysymysmerkit leijailevat jälleen ilmassa.

Ruusuvuori-ottelu on Fritzille ensimmäinen sisäottelu tälle vuodelle, eikä jenkkipelaaja ole viime vuosien aikana ollut kovinkaan vakuuttava tekijä sisäkentillä.

Tasainen ottelu odotettavissa

Fritz lähtee otteluun kertoimien valossa pienenä suosikkina, mutta odotettavissa on hyvin tasainen ottelu. Perustasoltaan Fritz on Ruusuvuorea parempi pelaaja, mutta suomalaispelaaja on päässyt pelaamaan Pietarissa jo kaksi ottelua hyvällä menestyksellä, kun taas Fritzille ottelu sisäkentillä on ensimmäinen kuluvan vuoden aikana.

Olosuhde-etu on siis Ruusuvuoren puolella, eikä suomalaispelaaja jää Fritzin varjoon muillakaan pelin osa-alueilla kovinkaan paljoa.

Mikäli Ruusuvuori saa nostettua ykkösyöttönsä osumaprosenttia hieman ja pitämään baseline-pelaamisensa tasaisena, löytyy häneltä kaikki tarvittavat työkalut jopa Fritzin kaatamiseen.

Paras pelivalinta otteluun on kuitenkin pelioveri, sillä pelaajat ovat voimasuhteiltaan hyvin lähellä toisiaan, ja kun vastakkain on kaksi vahvaa syöttäjää, on peliodottama normaalia korkeampi.

Valitaan pelilapulle kohde ”Yli 22.5 peliä”, jolle tarjotaan kirjoitushetkellä hyvää kerrointa.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!