Banner Image
3.6. ATP Ranskan avoimet: Marin Cilic – Roger Federer | Pappa-Roger lyö itsensä jatkoon!

2021-06-03 17:00:00

Federer -1.5 erää

Panos
2/5

Ranskan avointen toisella kierroksella päästään torstaina todistamaan kahden nimimiehen välistä kohtaamista, kun sveitsiläinen Roger Federer saa vastaansa kroatialaisen Marin Cilicin.

Federer hienoon voittoon

Vuonna 2009 Ranskan avoimet voittanut Federer palasi Grand Slameihin tyylillä. Sveitsiläistähti ei ollut ennen maanantaina pelannut Slämeissä sitten tammikuun 2020, mutta tämä ei näkynyt lajin supertähden otteissa.

Federer kaatoi Uzbekistanilaiskonkari Denis Istominin suoraan kolmessa erässä. Ensimmäiset kaksi erää Federer pelasi todella korkealaatuista perustennistä, mutta kolmannessa erässä sveitsiläisässä teki jo pieniä kokeiluja. Federer alkoi pelata selvästi aggressiivisemmin kuin kahdessa ensimmäisessä erässä, eikä Istomin pysynyt 39-vuotiaan Federerin perässä.

Federer pelasi ennen Ranskan avoimia vain kahdessa turnauksessa tällä kaudella. Maaliskuun alkupuolella hän kävi pelaamassa kovalla alustalla Dohassa, ja toukokuun puolivälissä hän pelasi kotiturnauksessaan Genevassa. Vaikka menestystä ei kyseisistä turnauksista irronnut, olivat turnaukset Federerin omien sanojen mukaan todella tärkeitä pelikosketuksen löytämisen vuoksi.

Cilicin ura laskusuhdanteessa

US Openin seitsemän vuotta sitten voittanut ja kaksinkertainen Grand Slam kakkonen Cilic oli muutama vuosi sitten vakionimi ATP-rankingin kärkikahinoissa, mutta viime aikoina kroatialaisen ura on ollut selvässä laskusuhdanteessa.

Kuluva kausi on mennyt entiseltä maailmanlistan kolmoselta penkin alle, sillä Melbournen ATP-turnauksesta sekä Australian avoimista lähtö tuli jo ensimmäisellä kierroksella, ja vaikka Singaporessa tekeminen oli jo hieman parempaa, tuli paluu maanpinnalle nopeasti Acapulcossa.

Massalla Cilic ei ole koskaan ollut vahvimmillaan, mutta Estorilissa kroaatti saavutti hienosti semifinaalipaikan. Tämän jälkeen Cilicillä on kuitenkin jälleen ollut vaikeampaa, eikä voittoja ole juuri irronnut.

Ranskan avointen avauskierrokselta Cilic kuitenkin selvitti tiensä jatkoon kaatamalla lupaavan Arthur Rinderknechin suoraan kolmessa erässä, mutta aivan ilmaiseksi voitto ei irronnut. Nuori ranskalainen mursi Cilicin heti avuserän kärkeen ja hänellä oli myös eräpallo ensimmäisessä erässä, jonka Cilic kuitenkin onnistui selvittämään.

Pappa-Roger vahvoilla

Vielä muutama kausi sitten tätä matchupia olisi pidetty finaalitason kohtaamisena, mutta molempien herrojen viime ajat ovat olleet vaikeat. Federer lähtee otteluun selvänä suosikkina, ja asetelma on selvä myös meidän papereissa.

Pelaamattomuudestaan huolimatta Federer oli iskussa avauskierroksella, eivätkä vanhat vammat näyttäneet hidastavan Pappa-Rogerin tekemistä. Cilic ei ole koskaan ollut vahvimmillaan massalla, ja uskommekin Federerin tason olevan liikaa kroaatille.

Vetolapulle napataan Federeriä -1.5 erätasoituksella.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!