Banner Image
3.6. ATP Ranskan avoimet: Mikael Ymer – Gael Monfils | Pystyykö ruotsalainen Ymer haastamaan kotiyleisön suosikin?

2021-06-03 13:30:00

Yli 36.0 peliä

Panos
3/5

Ranskan avointen toisella kierroksella ranskalaisyleisön suursuosikki Gael Monfils saa vastaansa ruotsalaisen Mikael Ymerin.

Ymer vaikeuksien kautta voittoon

Ymerin viime viikot ovat olleet vaikeita, sillä 22-vuotias ruotsalaispelaaja putosi niin Lyonin kuin Parman ATP-turnauksista heti avauskierroksella. Sama kohtalo oli lähellä myös tämän vuoden Roland Garrosissa, mutta junioreissa valtavaa menestystä niittänyt Ymer onnistui nousemaan 1-2 tappioasemasta voittoon espanjalaista Roberto Carballes Baenaa vastaan.

Ruotsalaispelaajan pelaaminen hajosi avauserän jälkeen täysin, eikä kolmannen erän tekeminenkään allekirjoittanutta vakuuttanut. Kahdessa viimeisessä erässä Ymer pelasi kuitenkin jo selvästi parempaa tennistä, eikä 28-vuotias Carballes Baena pysynyt vikkelän ruotsalaisen kyydissä mukana.

Ymer aloitti myös helmikuussa pelatun Australian Openin 5-eräisellä ottelulla, kun hän kukisti puolalaisen Hubert Hurkaczin jännittävien vaiheiden jälkeen. Hurkaczin kaadon jälkeen Ymer voitti vielä Carlos Alcarazin, mutta kreikkalaistähti Stefanos Tsitsipasin taso oli nuorelle ruotsalaiselle liikaa.

Myös Monfils nousi tappioasemasta voittoon

Entisellä maailmanlistan kutosella oli Ymerin tapaan omat vaikeutensa avauskierroksella. Kotiyleisön suosikki kaatoi espanjalaisen Albert Ramos Vinolasin neljä erää kestäneessä kamppailussa lukemin 1-6, 7-6(6), 6-4, 6-4, vaikka Monfilsin puhti näytti loppuvan pahasti kesken.

Ranskalaispelaaja oli suurissa vaikeuksissa ottelun viimeiseksi jääneessä erässä, mutta kuin ihmeen kaupalla hän onnistui löytämään vielä hieman virtaa ratkaisevissa palloissa. Monfils löi ottelussa 12 ässää ja 40 voittolyöntiä, mutta pisteitä hän voitti neljä kappaletta vähemmän kuin Ramos Vinolas. Pakottamattomia virheitä Monfilsille kertyi käsittämättömät 75 kappaletta.

Avauskierroksen voitto oli Monfilsille vasta toinen voitto tällä kaudella. Urallaan 31 ATP-finaalissa esiintyneen ja kymmenen ATP-titteliä voittaneen Monfilsin ura on ollut viime vuodet pahassa alamäessä, eikä helppoa tule olemaan jatkossakaan. Ranskalainen oli aiemmin tunnettu räjähtävästä pelityylistään, mutta liikkeen hidastumisen vuoksi Monfils on joutunut pelaamaan aiempaa enemmän baselinen takaa, joka on aiheuttanut hänelle suuria ongelmia.

Monfils turhan suuri suosikki

Ranskalaisyleisön ikisuosikki lähtee toisen kierroksen otteluun kertoimien valossa valtavana suosikkina, mutta näin suurta eroa me emme arvioidemme perusteella Monfilsin ja Ymerin välille saa.

Monfils on toki perustasoltaan Ymeriä laadukkaampi pelaaja, mutta vahvana puolustajana tunnettu ruotsalainen voi aiheuttaa ranskailaistähdelle suuria vaikeuksia. Monfilsilla oli vaikeuksia fysiikkansa kanssa jo ensimmäisellä kierroksella, ja mikäli palloralleissa vahva Ymer pääsee rullaamaan omaa peliään, voi Monfilsille olla luvassa todella hikinen ottelu.

Vetolapulle napataan pelioveria maistuvalla kertoimella, uskomme ottelun olevan markkinoiden arvostamaa asetelmaa tasaisempi.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!