Banner Image
2.9. ATP US Open: Maxime Cressy – Nikoloz Basilashvili | Georgialaispelaaja vaikeuksissa syöttökoneen kanssa?

2021-09-02 18:00:00

Cressy +4.0 peliä

Panos
1.5/5

Yhdysvaltain avointen toisella kierroksella sensaatiomaisen voiton avauskierroksella napannut ranskalais-amerikkalainen Maxime Cressy kohtaa georgialaisen Nikoloz Basilashvilin. Pystyykö 24-vuotias Cressy jatkamaan mainioita otteitaan, vai onko 29-vuotiaan Basilashvilin laatu liian kova pala purtavaksi?

Haluatko katsoa US Openin otteluita suorana?

Cressy taisteluvoittoon Carreno Bustasta

Karsintojen kautta mukaan turnaukseen päässyt Cressy aiheutti yhden turnauksen suurimmista yllätyksistä tähän mennessä, kun hän pudotti Olympiapronssia voittaneen Pablo Carreno Bustan lukemin 5-7, 4-6, 6-1, 6-4, 7-6(7). Cressy pelasi ottelussa vanhaa tuttua syöttö-volley -peliä, eli hän nousi lähes aina verkolle syöttönsä jälkeen. Tämä pelityyli on Cressyn erikoisalaa, mutta osasyynä jatkuvaan verkolle nousuun oli toki myös se, että vastassa oli yksi maailman parhaimmista baselinereista.

198 senttimetriä pitkä Cressy löi ottelussa peräti 44 ässää. Syöttö-volley -pisteistä hän voitti 46/70 ja kaikista verkkopisteistä ranskalais-amerikkalainen pelaaja voitti 64/97. Cressy pelasti viimeisen erän tiebreikissa myös neljä ottelupalloa, joten helpon kaavan kautta voitto ei todellakaan irronnut.

Cressyä pidettiin yliopistotasolla todella lupaavana pelaajana, mutta kovinkaan suurta menestystä hän ei ole nuoren uransa aikana ehtinyt vielä niittää. Grand Slam -debyyttinsä hän teki viime vuonna villillä kortilla juuri Yhdysvaltain avoimissa, mutta lähtö tuli jo toisella kierroksella, kun Stefanos Tsitsipas takoi debytantin tylysti laulukuoroon.

Kuluvalla kaudella Cressyllä ei kovista odotuksista huolimatta ole kulkenut, sillä Newportin nurmiturnausta lukuun ottamatta hän on pudonnut jokaisesta pelaamastaan turnauksesta viimeistään toisella kierroksella. Yhdysvaltain avointen karsinnoissa peli kuitenkin kulki, kuten myös Carreno Bustaa vastaan, ja osasyynä tähän on New Yorkin nopea alusta.

Keskivertoa hieman nopeampi alusta sopii Cressyn syöttö-volley -pelityyliin kuin nenä päähän, ja mikäli miehen syöttöprosentit pysyvät viime otteluiden kaltaisina, on kenellä tahansa pelaajalla kova työ palautella Cressyn pommeja.

WILLIAM HILL100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Basilashvili helposti jatkoon

Entinen maailmanlistan top20-pelaaja Nikoloz Basilashvili paineli helposti jatkoon avauskierrokselta. Georgialaispelaaja lähti kertoimien valossa selvänä altavastaajana ensimmäisen kierroksen otteluunsa, mutta vammoista viime aikoina kärsinyt Sebastian Korda oli kuitenkin helppo pala purtavaksi. Basilashvili voitti avauserän ilman sen suurempia ihmetekoja lukemin 6-2, eikä georgialaisen tarvinnut enää erävoiton jälkeen kauaa kentällä viettää, sillä Korda jätti ottelun kesken toisen erän alussa.

Viime vuosi oli Basilashvilille todella vaikea, mutta tällä kaudella georgialaispelaajan pelaaminen on ollut jälleen parempaa. Kevätkaudella Basilashvili pääsi juhlimaan turnausvoittoa niin Dohassa kuin Munchenissa, eikä alkukesän finaalipaikka Hallessakaan ollut hassumpi suoritus pelaajalta, joka ei perinteisesti nurmella ole suurta menestystä saavuttanut. Hallen jälkeen Basilla on kuitenkin ollut hieman vaikeampaa, sillä 11 viime ottelustaan 29-vuotias georgialainen on voittanut vain kuusi.

Pelityyliltään Basilashvili on offensiivinen baselineri, eli hän pelaa hyökkäävää tennistä takarajan tuntumasta. Vahvimmillaan myöhäisheränneeksi tituleerattu Basilashvili on palloralleissa, mutta niitä illan ottelussa tuskin kovinkaan montaa nähdään. Suurin heikkous Basilashvililla on syöttö- sekä puolustuspelaaminen. Mikäli Basilashvili ei itse pääse dominoimaan palloja, on hän usein vaikeuksissa.

Basilashvili oikeutettu suosikki, mutta helpolla hän ei pääse

Basilashvili lähtee perustasonsa turvin selvänä voittajasuosikkina otteluun, mutta helpolla hän ei tule pääsemään. Cressyn syöttöpelaaminen on ollut US Openin aiempaa nopeammilla kentillä todella korkealaatuista, eikä Basilashvili ole vahvimmillaan aggressiivisia pelaajia vastaan.

Mikäli Cressy pystyy pitämään viime otteluiden kaltaista aggressiivisuutta päällä niin syöttö- kuin palautuspelaamisessa, on hänellä erinomaiset mahdollisuudet erän jos toisenkin nappaamiseen.

Paras pelivalinta otteluun on Cressy plusmerkkisellä tasoituksella, sillä matchup huomoiden ranskalais-amerikkalaisella pelaajalla on erinomaiset mahdollisuudet Basilashvilin todelliseen haastamiseen.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
COMEON5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!