Banner Image
4.9. ATP US Open: Gael Monfils – Jannik Sinner | Pysyykö kokenut Monfils superlupaavan Sinnerin kyydissä mukana?

2021-09-04 21:00:00

Sinner voittaa

Panos
3/5

Yhdysvaltain avointen kolmannella kierroksella kokenut Gael Monfils lähtee haastamaan superlupaavaa Jannik Sinneriä. Pysyykö 35-vuotias ranskalaistähti kyydissä mukana, vai meneekö 20-vuotias italialainen menojaan?

Haluatko katsoa US Openin otteluita suorana?

Gael Monfils vs Jannik Sinner H2H

Jannik Sinner ja Gael Monfils ovat kohdanneet toisensa aiemmin kaksi kertaa. Sinner voitti kaksikon ensimmäisen kohtaamisen vuonna 2019 Antwerpissa, jolloin italialaisnuori löi Monfilsiin laulukuoroon suoraan kahdessa erässä. Ranskalaispelaaja sai kuitenkin revanssin myöhemmin samana vuonna Viennassa.

Sinner on pelannut erinomaisesti

Tulevaisuuden supertähdeksi ennustettu Sinner on pelaamassa todella vahvaa kautta. Italialaisnuori aloitti kauden vahvasti voittamalla Great Ocean Road Openin tammikuussa Melbournessa, ja kevään aikana Sinner esitti vahvoja otteita myös muun muassa Miami Mastersissa ja Barcelonan ATP 500 -turnauksessa.

Nurmiturnauksista Sinnerille ei menestystä irronnut, mutta tämä ei toki ollut yllätys. Amerikan kentille Sinner saapui heinäkuun lopussa, mutta kovakausi ei lähtenyt aivan optimaalisella tavalla liikkelle, sillä Sinner putosi Atlantan ATP 250 -turnauksesta jo ensimmäisen ottelun jälkeen. Kurssi kääntyi kuitenkin nopeasti, kun Sinner otti uransa suurimman turnausvoiton heti seuraavassa turnauksessaan Washingtonissa.

Washingtonin jälkeen Sinner esitti hieman sekavia otteita niin Montrealissa kuin Cincinnatissa, mutta US Openissa peli on jälleen kulkenut. Toki yhdet erätappiot Sinner on kärsinyt molemmissa otteluissaan, mutta ne olivat enemmän vastustajien hyvyyttä, kuin Sinnerin huonoutta. Kun katsotaan kokonaiskuvaa, on Sinner pelannut avauskierrosten aikana erittäin laadukasta tennistä.

WILLIAM HILL100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Monfils parantanut otteitaan

Monfils oli ennen pandemiaa loistavassa vireessä, mutta kun pitkältä pelitauolta palattiin, oli ranskalaistähden vire kadonnut. Monfils putosi jokaisesta syksyn 2020 aikana pelaamastaan turnauksesta ensimmäisellä kierroksella, ja sama jatkui myös tänä vuonna. Ennen elokuun puolivälissä pelattua Toronto Mastersia Monfilsin voitto/tappio -saldo kuluvalta kaudelta oli 3/8, mutta viime viikkojen aikana kokenut ranskalainen on onnistunut parantamaan otteitaan.

Torontossa Monfils nappasi hienot voitot John Millmanista ja Francis Tiafoesta, eikä ranskalaisen esitys John Isneriäkään vastaan ollut ollenkaan heikko, vaikka hän kyseisen matsin suoraan kahdessa erässä hävisikin. Myös Cincinnatissa Monfils pelasi hyvää tennistä ja laadukas tekeminen on jatkunut myös kahdella ensimmäisellä kierroksella Yhdysvaltain avoimissa.

Avauskierroksella 34-vuotias Monfils kaatoi massaspesialistina tunnetun Federico Corian tyylipuhtaasti suoraan kolmessa erässä, mutta toisella kierroksella ranskalaistähti joutui laittaman jo hieman isompaa vaihdetta sisään. Steve Johnson taisteli varsin mainosti Monfilsia vastaan läpi ottelun, mutta lopulta kokeneen ranskalaisen perustaso oli liikaa, ja Monfils paketoi ottelun lukemin 7-5, 4-6, 6-4, 6-4.

Monfils on löytänyt peli-ilon, mutta riittääkö se superlupausta vastaan?

Kokeneella Monfilsilla on varmasti oma sanasa sanottavana nuorta Sinneriä vastaan, mutta mukavaa iltapuhdetta ranskalaiselle on vaikea ennustaa. Sinner on pelannut todella laadukasta tennistä ja hänen syöttö- sekä palautustilastot ovat olleet viime viikkojen aikana erinomaiset. Italialaisen kokonaisvaltainen all-court -pelityyli soveltuu kovalle alustalle mainiosti ja tästä ollaan nähty todisteita myös US Openin ensimmäisillä kierroksilla.

Myös Monfils tunnettiin aiemmin todella aggressiivisena pelaajana, mutta viime vuosien aikana kokenut ranskalainen on joutunut muovaamaan peliään selvästi konservatiivisempaan suuntaan. Ranskalaisen liike on hidastanut miehen parhaista vuosista melkoisesti, eikä hän ole säästynyt loukkaantumisiltakaan. Mikäli Sinner pystyy rummuttamaan aggressiivista peliään heti ensihetkistä alkaen, voi Monfilsin fysiikka olla kovilla.

Monfils tulee varmasti laittamaan Sinnerille ainakin ensimmäisissä erissä kampoihin, mutta mitä pidemmälle ottelu etenee, sitä enemmän peli tulee kääntymään Sinnerin suuntaan. Pelilapulle napataan Sinnerin voittoa reilulla panoksella 67% arviolla.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
COMEON5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!