Banner Image
30.8. ATP US Open: Cameron Norrie – Carlos Alcaraz | Norrie vahvoilla nuorta espanjalaista vastaan

2021-08-30 23:00:00

Norrie ml

Panos
2/5

US Openin avauskierroksella päästään seuraamaan kahden mielenkiintoisen pelaajan kohtaamista, kun 26-vuotias Cameron Norrie saa vastaansa vasta 18-vuotiaan Carlos Alcarazin.

Haluatko katsoa US Openin otteluita suorana?

Norrien läpimurtovuosi

Superlupaavasti yliopistotasolla aikoinaan pelannut Norrie on vihdoin onnistunut murtautumaan myös ATP kiertueen vakionimeksi. Alkuvuodesta Norrie saavutti ensimmäisen Tour-finaalipaikkansa Estorilissa, ja saman kuun aikana hän eteni loppuotteluun myös Lyonissa. Hyvä tekeminen jatkui myös nurmella, kun brittipelaaja eteni arvostetussa Queensin turnauksessa finaaliin asti, jossa hän joutui kuitenkin myöntämään italialaisen Matteo Berrettinin paremmaksi tiukan kolmen erän väännön jälkeen.

Brittipelaaja päätti jättää Olympialaiset väliin ja jatkaa pelaamista Tourilla, joka osoittautui kannattavaksi päätökseksi. Norrie pääsi nostamaan voittopokaalia ilmaan Los Cabosin turnauksessa, jonka hän voitti erinomaisella pelillä. Voittoisan turnauksen jälkeen meno on kuitenkin ollut hieman hiljaisempaa, sillä Norrie putosi toisella kierroksella Washingtonista, ja Torontosta sekä Cincinnatista lähtö tuli jo avauskierroksella.

WILLIAM HILL100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Alcaraz ensimmäistä kertaa mukana US Openissa

Nuorimpana pelaajana koskaan maailmanlistan top60-sijoille murtautunut Carlos Alcaraz on pelaamassa vahvaa kautta. Uudeksi Rafael Nadaliksi tituleerattu 18-vuotias espanjalainen voitti maaliskuussa Qeirasissa pelatun Challenger-turnauksen, ja toukokuussa hän voitti uransa ensimmäisen ATP-tittelin Umagissa.

Suurin osa Alcarazin menestyksestä on toki tullut massalla, mutta loppukesän aikana hän on osoittanut olevansa mainio pelaaja myös nopeammilla alustoilla. Esimerkiksi Winston-Salemissa Alcaraz eteni aina semifinaaleihin asti, häviten lopulta Mikael Ymerille suoraan kahdessa erässä, mutta tätä ennen hän oli ehtinyt napata jo muutaman hienon voiton.

Alcaraz kaatoi turnauksen aikana muun muassa vahvana syöttäjänä tunnetun Marcos Gironin suoraan kahdessa erässä, eikä Marton Fucsovcsin kaatokaan hassumpi temppu ollut. Aivan samanlaista pelaamista Alcarazilta ei toki kovalla ole nähty kuin massalla, jonka vuoksi nuorukaiseen ei kohdistu kovin suuria odotuksia syksyn turnauksissa.

Norrie oikeutettu suosikki

Norrie lähtee otteluun kertoimien valossa selvänä voittajasuosikkina. Alcaraz on yksi maailman suurimmista lupauksista, joka on osoittanut pärjäävänsä myös ATP-tasolla mainiosti, mutta kovalla alustalla espanjalainen ei ole parhaimmillaan. Norrie on taktisesti erinomainen pelaaja, ja vaikka hän jää puhtaassa lyöntivoimassa Alcarazia jälkeen, pystyy hän tarkoilla sijoituksillaan pakottamaan nuoren espanjalaisen vaikeisiin lyönteihin.

Alcaraz on nopeilla alustoilla selvästi virhealttiimpi pelaaja kuin massalla. Nyt kun vastassa on Norrien tapainen pelaaja, joka malttaa rakentaa pisteet rauhallisesti, mutta samalla vastustajaa paineistan, on Alcaraz tiukassa paikassa.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
COMEON5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!