Banner Image
30.6. ATP Wimbledon: Novak Djokovic – Kevin Anderson | Vuoden 2018 finalistit vastakkain toisella kierroksella

2021-06-30 13:00:00

Anderson +8.0 peliä

Panos
1.5/5

Wimbledonin toisella kierroksella päästään keskiviikkona seuraamaan vuoden 2018 finalistien välistä kohtaamista, serbialainen Novak Djokovic saa vastaansa eteläafrikkalaisen Kevin Andersonin.

Djokovic rymisteli voittoon alkuvaikeuksien jälkeen

Maailmanlistan ykkönen ja Wimbledonin puolustava mestari saapuu tämän vuoden turnaukseen metsästämään uransa kuudetta Wimbledon -titteliä ja 20. Grand Slam -mestaruutta, joka nostaisi serbitähden tasoihin mestaruuksien määrässä Roger Federerin ja Rafael Nadalin rinnalle.

Turnausurakkansa Djokovic aloitti maanantaina, kun hän kohtasi brittilupaus Jack Draperin avauskierroksella. Djokovic haki avauserän aikana selvästi rytmiään, ja Draper nappasikin ensimmäisen erän itselleen 6-4 lukemin. Nuoren britin erävoitto oli todellinen jymypaukku, mutta seuraavissa erissä kyyti oli kylmää.

Djokovic aloitti toisen erän aikaisella murrolla, eikä Draper pysynyt enää tämän jälkeen Djokon kyydissä. Serbialaisen lähti kulkemaan ottelun edetessä jatkuvasti paremmin, ja hän onnistui löytämään upeita lyöntikulmia, joista hän pääsi juoksuttamaan Draperia mielinmäärin.

Anderson ei ole enää sama pelaaja kuin muutama vuosi sitten

Vuoden 2018 Wimbledon -finalistin ura on ollut laskusuhdanteessa viime vuosien ajan. Eteläafrikkalainen Anderson on kärsinyt vuosikymmenen taitteessa lukuisista eri loukkaantumisista, eikä hän ole päässyt samaan vireeseen, kuin 2010-luvun puolivälissä.

Anderson on voittanut kuluvan kauden aikana vain neljä ATP-ottelua, ja hän lähtikin hakemaan virettä nurmelle Nottinghamin Challenger-turnauksista. Suurta menestystä Nottinghamista ei irronut, kuten ei myöskään Eastbournesta, mutta Andersonin omien sanojen mukaan molemmat turnaukset olivat aikaisista putoamisista huolimatta tärkeitä pelivireen löytämisen kannalta.

Wimbledonin Anderson aloitti ottelulla chileläistä Marcelo Barrios Veraa vastaan, joka oli eteläafrikkalaispelaajalle pelkkä suupala pienten alkuvaikeuksien jälkeen. Ensimmäistä kertaa urallaan Wimbledonin pääkaavioon mukaan päässyt Vera nappasi avauserän itselleen 6(4)-7, mutta seuraavat erät käytiin Andersonin komennossa.

Anderson sai syöttöpelinsä rullaamaan laadukkaasti, ja 35-vuotiaan eteläafrikkalaisen palautuspelaaminenkin oli selvästi parempaa kuin aiemmissa turnauksissa. Mikäli Anderson saa syöttönsä osumaan hyvällä prosentilla ruutuun myös jatkossa, pystyy hän ehdottomasti aiheuttamaan nopeilla alustoilla vaikeuksia kenelle tahansa. Helppoa ässien nakuttaminen maailman parasta palauttajaa vastaan ei tule kuitenkaan tule olemaan, mutta edellytykset tähän Andersonilta löytyvät.

Djokovic etenee jatkoon

Djokovic lähtee otteluun kertoimien valossa valtavana suosikkina. Asetelma on täysin ansaittu, sillä Djokovic on pelannut kevään ja kesän aikana erinomaista tennistä, eikä Anderson ole enää sama pelaaja, kuin muutama vuosi sitten.

Tästä huolimatta Anderson on nurmella yllätysvalmis pelaaja. Ei olisi mikään varsinainen yllätys, mikäli Djokovic pudottaisi pelin jos toisenkin avauskierrosten aikana, kuten hänellä on monesti ollut tapana.

Pelilapulle napataan maltillisella panoksella Andersonia runsaalla tasoituksella, sillä uskomme eteläafrikkalaisen kykenevän laadukkaan syöttöpelinsa ansiosta pitämään lukemat maltillisina.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!