Banner Image
29.6. ATP Wimbledon: Nick Kyrgios – Ugo Humbert | King Kyrgios palaa tauon jälkeen tenniskentille!

2021-06-29 17:00:00

Yli 3,5 erää

Panos
2/5

Wimbledonin ensimmäisellä kierroksella päästään seuraamaan kahden laatupelaajan välistä kohtaamista, kun Hallen ATP-turnauksen voittanut ranskalainen Ugo Humbert saa vastaansa kulttipelaaja Nick Kyrgiosin.

Kyrgios palaa parrasvaloihin

Kyrgios tekee paluun Tourille pitkän tauon jälkeen, sillä aussitähden viimeisin turnaus oli Australian Open, joka pelattiin helmikuussa. Kyseisessä turnauksessa Kyrgios eteni vain kolmannelle kierrokselle asti, joka oli tietenkin pettymys, mutta pelaamattomuuden vuoksi odotukset isokokoisen aussin harteilla eivät ole korkealla Wimbledonissakaan. Kolmannelle kierrokselle pääseminen vaatisi Kyrgiosilta melkoisen tempun, sillä hän itsekin myönsi, ettei hän odota itseltään paljoa tämän vuoden Wimpelissä.

Rääväsuisena tunnettu Kyrgios oli viime viikonlopun lehdistötilaisuudessaan huomattavasti varovaisempi lausunnoissaan kuin aiemmin. Hän ilmoitti selkeäsanaisesti, että pelaamattomuus tulee varmasti näkymään hänen otteissa, mutta tästä huolimatta hän uskoo kykenevänsä kaatamaan ainakin 50% turnaukseen osallistuvista pelaajista.

Kyrgios ei pelannut alkukesän nurmiturnauksissa niskavamman vuoksi, mutta tämä oli aussitähden mukaan pelkkä varotoimi, eikä hän kärsi enää tällä hetkellä minkäänlaisista vammoista.

Parhaimmillaan Kyrgios on loistava nurmipelaaja – ja tästä saatiin osoitus jo vuonna 2014, kun hän eteni turnauksessa aina puolivälieriin asti. Kyrgios on tunnettu yhtenä maailman kovimmista syöttäjistä, ja mikäli hän saa syöttöpelinsä rullaamaan Humbertia vastaan, voi nuorella ranskalaisella olla tukalat oltavat.

Humbertin pelaamisessa valonpilkahduksia

Ranskalaisen Humbertin talvi- ja kevät kausi meni täysin penkin alle, mutta nurmella 23-vuotiaalla vasurilla on kulkenut. Humbert esitti mainioita otteita jo kesäkuun alkupuolella pelatussa Stuttgartin ATP-turnauksessa, mutta sitäkin paremmin ranskalaisnuorella kulki Hallessa.

Humbert voitti Roger Federerin yhtenä lempiturnauksista tunnetun Hallen ATP-turnauksen upeasti, mutta pelillisesti ranskalainen ei turnauksessa ihmeitä esittänyt, vaikka hän turnausvoittoon ylsikin. Turnauksen aikana Humbert kaatoi toki kovia nimimiehiä Alexander Zverevin ja Andrey Rublevin muodossa, mutta allekirjoittanutta Humbert ei vakuuttanut. Myös datan valossa Humbert pelasi varsin keskinkertaisesti, vaikka tällä kertaa voittopokaali mukaan tarttuikin.

Tästä huolimatta Humbertilta ei toki saa ottaa mitään pois, sillä parhaimmillaan hän on erinomainen talentti. Ranskalaispelaaja teki läpimurtonsa ATP-tasolle viime vuonna voittamalla kaksi turnausta, mutta kuluva kausi lähti Humbertilta takerrellen liikkeelle. 

Syöttöpelaaminen ei ole kulkenut viime kauden tapaan, ja helppoja virheitä on tullut aivan liikaa. Mikäli Humbert onnistuu löytämään tasaisuutta syöttöihinsä, eikä hän sorru turhan hätäisiin ratkaisuihin palloralleissa, löytyy häneltä tarvittavat työkalut lähes kenen tahansa kaatamiseen.

Kyrgios ei kaadu helposti

Humbert lähtee tiistai-illan otteluun oikeuteusti selvänä suosikkina, mutta helpolla väkivahva Kyrgios ei tule kaatumaan. Kyrgios on poikkeuksellisen vahva syöttäjä, ja mikäli hän saa syötöt uppoamaan ruutuun edes kelvollisella prosentilla, on Humbertille luvassa vaikeuksia.

23-vuotias Humbert on toki keskivertoa parempi syötönpalauttaja, mutta Kyrgios on syöttövoimaltaan aivan omaa luokkaa, jonka vuoksi Humbertille on odotettavissa hikinen iltapuhde.

Paras pelivalinta otteluun on ”Yli 3,5 erää”, sillä vaikka Humbert voiton todennäköisesti nappaakin, on ranskalaisen voitto suoraan kolmessa erässä hyvin epätodennäköistä.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!