Banner Image
29.1. CS:GO, Blast Premier Spring 2022: Astralis – OG | Uudet tuulet puhaltavat

Kartan tasoitus: Astralis -2,5

@1,97

Panos
1/5

CS:GO:n vuoden ensimmäinen isompi turnaus Blast Premier Spring jatkuu lauantaina, kun vuorossa on seuraava lohko. Turnauksen aloitti eilen ensimmäinen lohko, kun aleksib:n edustama G2 raivasi tiensä piikkipaikalle. Tänään vuorossa on lohko B, jossa pelaavat NaVi, MIBR, Astralis ja OG, kun ennakkosuosikista ei ole epäselvyyttä. Katseet suunnataankin toiseen avauskierroksen peliin, jossa kohtaavat Astralis ja OG, kun uudistuneet joukkueet hakevat hyvää alkua uudelle vuodelle. Ottelu alkaa 17:00 ja se on paras yhdestä (BO1).

Astraliksen tanssit on tanssittu

Astralis aloitti kokoonpanomuutoksensa jo ennakkoon edellisen vuoden puolella, kun uudet nimet k0nfig ja blameF ovat kerenneet ottaa jo tulikasteensa legendaarisen seuran paidassa. Pelaajat aloittivat hyvin debyyttiturnauksissaan Blastin syysturnauksessa, mutta vauhti hyytyi vaarallisen nopeasti. Jopa blameF on saanut hälyttävän paljon punaista otteluhistoriaansa tilastojen valossa, ja häneltä on nähty valitettavan harvoin yli 1,2 ratingin karttoja. Tuorein kaksikko joukkueessa kantaa menetyksen osalta suurimmat paineet, kun Complexityn kulmakivet hakevat menestystä kotimaisen organisaation kautta. Gla1ve on edelleen vahva IGL, mutta joukkueen pelaajistosta vaaditaan ennen kaikkea tasaisuutta, kun karttojen välinen suorittamisen taso on laajalla haitarilla tällä hetkellä.

OG Nexan kanssa

OG ja G2 vaihtoivat päittäin IGL-pelaajiaan, kun Nexa tuli korvaamaan aleksib:n. Serbialaisella on paljon todistettavaa, kun G2:n suoritukset jäivät pienen askeleen vajaaksi hänen komentonsa alla. OG:n kokoonpano on kaiken osuessa kohdalleen potentiaalinen nippu, mutta valitettavasti suoritustaso on myös näiden yksilöiden osalla liian laajalla haitarilla. Nuori osuja flameZ on hyvänä päivänä murskaava yksilö ja kantaa käytännössä kartan omin käsin. Valitettavasti nämä otteet ovat olleet todella harvassa ja flameZin rating on painunut pitkälle alle yhden. Tämä tarkoittaa käytännössä tekemätöntä paikkaa joukkueen osalta, kun flameZ tarvitaan auttamaan valdea ja mantuuta. Tämän kolmikon suorittaessa Nexalla on tarvittavat työkalut menestykseen.

Avauspäivän tunnustelut

Uusi vuosi ja uudet kuviot ovat sekoittaneet vahvasti skenen, ja avauskuukaudet näyttävät ketkä tulevat dominoimaan cs-kenttiä vuoden 2022 osalta. Astralis on yksi nimistä, joilla on potentiaalia kuulua tähän kategoriaan asioiden osuessa nappiin ja voitto avauspelistä tarkottaisi todennäköisesti kohtaamista kovimman mahdollisen mittarin NaVin kanssa, kun s1mplen joukkue haluaa jatkaa menestyksen tiellä toisen vuoden peräkkäin. BO1-ottelussa kartoista ei ole tarjolla merkittävää etua, kun molemmat poistavat heikoimmat karttansa bannikierroksilla pois. Astraliksella on kuitenkin defaulttina laajempi karttavalikoima ja pelattavaksi tulee lähes varmasti joku sen kolmesta bravuurikartasta, joten päivän aikataulun toiseen otteluun lähdetään pienellä panoksella Astraliksen kelkkaan.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!