Banner Image
28.1. CS:GO, Blast Premier Spring 2022: G2 – Complexity | Aleksib debytoi G2:ssa

Kierrosten tasoitus: G2 -3,5

@1,74

Panos
1.5/5

CS vuosi alkaa kunnolla tammikuun viimeisenä viikonloppuna, kun Blast Premier Spring turnaus alkaa perjantaina iltapäivästä. Turnauksessa nähdään varsin radikaalisti uusiutuneita joukkueita, kun kokoonpanoruletti oli tehokas vuoden loppupuolella. Koko vuotta silmällä pitäen kattauksesta on tulossa varsin herkullinen, kun puolen tusinaa joukkuetta on realistisia turnausvoitosta haastajia ja s1mplen tähdittämällä NaVilla on luvassa tiukemmat ajat, kuin 2021 syksyn puolella. Blastin turnauksen ensimmäisessä ottelussa irti pääsevat G2 ja Complexity, kun suomalainen aleksib liittyi G2:n nimekkääseen joukkueeseen IGL:n rooliin ja odotukset joukkueen osalta on ladattu tappiin. Ottelu alkaa 16:00 ja se on paras yhdestä (BO1).

G2 odotusten lunastusvuosi

G2:n kohdalla odotukset on maksimoitu, kun joukkueen kokoonpano on yksi pelottavimmista koko skenessä. Kovavireiset Kovacin serkukset NiKo ja huNter- päättivät vuoden todella kovassa vireessä, kun NiKon rifle-otteet kantoivat hänet aina HLTV:n 3. sijalle top20-listauksessa. Vanhasta kokoonpanosta JACKZ sai jäädä, kun kahdelle muulle paikalle hankittiin vahvistusta muista joukkueista. AWP:n paikalle hankittii varsin murskaavaa jälkeä NaVin akatemiassa tehnyt m0NESY, kun nuoren osujan harteille on ladattu paljon hänen päästessään pelaamaan suoraan isoissa parrasvaloissa G2:n organisaatiossa. Palapelin viimeisteli suomalainen aleksib, kun tänä vuonna IGL-roolia pelaavalta suomalaiselta alkaa loppua tekosyyt kesken menestyksen osalta, kun hänelle on tarjottu käyttöönsä sen tason yksilöt, että tulosta on tultava.

Complexity tiukassa paikassa

Complexity vaihtoi takaisin NA:n poikiin, kun joukkueen terävin kärki rekryttiin takaisin Euroopan joukkueisiin. Amerikkalaiset floppy, junior ja Grim ovat kaikki saaneet tulikasteensa ja saapuneet suurilla odotuksilla isompiin turnauksiin, kun jokainen on dominoinut pelejä pienemmillä tiereillä, mutta kaikkien kohdalla ensimmäiset yritykset päästä absoluuttiseen kärkeen ovat tylsistyneet alkuunsa. Joukkue on NA:n tasolla potentiaalinen menestyjä ja 2021 tällä kokoonpanolla olisi voinut olla toivoa korkeammalle. 2022 osalta on kuitenkin kasassa jo niin monta paperilla selkeästi kovempaa nippua, että joukkueen menestys jää isoissa turnauksissa vaatimattomaksi ilman maagista ylisuorittamista.

Kysymyksiä ilmassa

Ennakkoon ottelussa on vain yksi ennakkosuosikki, kun G2 vahvistukset tekevät siitä kaikkien pelättävän joukkueen. M0NESyn aggressiivinen AWP on juuri mitä joukkue kaippasi viemään hieman huomiota pois NiKosta ja huNterista. Aleksib on osoittanut olevansa taktisella puolella parhaimmistoa ja vihdoin hänellä on maailmanluokan riflerit ja AWP-pelaaja toteuttamassa pelikirjaa. Paras yhdestä sarja tarkoittaa, että molemmat joukkueet pääsevät eroon heikommista kartoistaan ja jäljelle jää neutraalimpi kartta, jossa avauskierroksen voittaja selvitetään. G2:n tulivoima pitää huolen, että jäljelle jäävä kartta on G2:n suuntaan kallellaan, mutta ylijuoksu vaatii, että joukkueen palaset loksahtavat pistoolikierroksesta asti kohdalleen. Lapulle otetaan G2:n tasoitusta, kun joukkueen pitäisi pystyä jättämään Complexity 10 kierroksen tuntumaan. Complexityn riveistä ei löydy pysäyttäjää hurjavireiselle NiKolle, varsinkin kun illalla läsnä on myös m0NESyn uhka. Koska kyseessä on vuoden avausturnaus pidetään panos kuitenkin hillittynä.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!