Banner Image
30.1. CS:GO, Blast Premier Spring 2022: Vitality – EG | Uudistunut Vitality debytoi

Kartan tasoitus: Vitality -4,5

@1,91

Panos
1/5

CS:GO:n vuoden avausturnaus Blast Premier Spring jatkuu sunnuntaina, kun vuorossa on kolmannen lohkon pelit, kun G2 ja OG olivat parhaat edellisen kahden päivän lohkoissa. Sunnuntaina irti pääsee uudistunut Vitality, joka kohtaa niin ikään uudistuneen EG:n. Ottelu alkaa 16:00 ja se on paras yhdestä (BO1).

Vitality kansainväliseksi

Vitality teki radikaalin uudistuksen, kun se vaihtoi pois täysin ranskankielisestä kokoonpanosta hankkiessaan kaksi Astralis-legendaa riveihinsä. Jatkossa joukkueen mukana pelaavat Magisk ja dupreeh, kun ranskalainen ZywOo saa kaksi luotettavaa rifle-pelaaja tulituekseen. Magiskin otteet Astraliksessa ovat olleet luotettavalla tasolla, mutta dupreeh on tuskaillut oman pelinsä kanssa. Hänen osaltaan toivottavaa on, että maiseman vaihto nostaa hänen potentiaalinsa taas lähemmäksi maksimia. Joukkue menetti edellisen valmentajansa, mutta sai tilalle Astraliksen menestysvalmentajan Zonicin, joten taktisella puolella joukkueen osalta ei pitäisi olla huolta. Mikäli joukkueen kaikki palaset onnistuvat suorittamaan normaalilla tasolla, on kyseessä yksi top5-joukkueista, kun taikuri ZywOo pystyy tarvittaessa ratkomaan yksittäisiä karttoja omatoimisesti s1mple-tyyliin.

EG tulos tai ulos

EG laittoi ison vaihteen silmään, kun viime vuoden viisikosta jäivät vain tähtikaksikko Brehze ja CeRq, kun kaksikon seuraksi hankittiin Stewie2k, autimatic ja RUSH. NA:n organisaatiot tekivät peliliikkeitä kohti enemmän kotimantereen painotusta, kun EG luottaa peräti neljään amerikkalaiseen. Joukkueessa on potentiaalia olla vuoden yllättäjä, kun paperilla sillä on kovia yksilöitä, mutta kaikki ovat olleet suvantovaiheessa 2021 osalta. Brehzen tilastot ovat rumaa katsottavaa verrattuna edellisiin vuosiin ja Stewie2k on ollut jo pidemmän aikaa kuin varjo itsestään Liquidin riveissä. Uusi joukkue ja ympäristö tuovat pienen toivon kipinän, että hänestä on vielä palaamaan huipulle, mutta muiden joukkueiden vahvistuttua vielä enemmän on EG:llä tekemistä päästä edes top10:een HLTV:ssä vuoden päätteeksi.

Vitality kuskin paikalla

Vitality on selkeä ennakkosuosikki viemään ottelun ja syystäkin. Sen hankinnat tuovat toivottua tasaisuutta pelaamiseen ja ZywOo on luotettava kuin peruskallio. Joukkueen menestys oli 2021 varsinainen pannukakku, kun kaikki tärkeimmät turnaukset loppuivat pudotuspelikaaviossa kerta toisensa jälkeen. Näin radikaaleissa muutoksissa on vaikea ennustaa avauspeleihin tarkkoja joukkueiden välisiä tasoeroja, mutta yksilötasolla ja edellisen vuosipuolikkaan suoritustason perusteella Vitality on selkeästi edellä. EG:n riveissä lähes kaikki joutuvat nostamaan suoritustasoaan peilaten edellisiin kuukausiin, että ottelusta saadan tasainen. Vitality taas pääsee voittoon ”normaalilla” pelillä, kun joukkueen kommunikointi on suurin kysymysmerkki, koska ranskalaispelaajille voi tuottaa alussa vaikeuksia saada callit läpi nopeasti ja oikein ajotettuna ei-kotimaisella. Lapulle otetaan pienellä Vitalityn tasoitusta, kun BO1-sarjassa se ei joudu heikkoon match-uppiin kartan osalta. Kuten edellisinäkin päivinä, avausotteluiden osalta panos pidetään hillittynä.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!