Banner Image
17.8. CS:GO ESL Pro League S14: Astralis – ENCE | Astraliksen uudet tuulet

2021-08-17 17:45:00

2. kartan tasoitus: Astralis -2,5

Panos
2/5

ESL Pro League käynnistyi maanantaina, kun CS:GO:n kärki palasi noin kuukauden mittaiselta kesätauolta. ESL Pro League kerää kasaan varsin kiitettävän nipun maailman kärkijoukkueita ja katsojat pääsevätkin nauttimaan todella kattavan tarjoilun laatu CS:ää heti syyskauden kärkeen. Tiistaina jatketaan lohkon A pelejä, kun suomalaisorganisaatio ENCE kohtaa Astraliksen aikataulun toisessa kamppailussa. Ottelu alkaa 17:45 ja se on totuttuun tyyliin paras kolmesta (BO3).

Astralis avasi syyskauden voitolla

Astralis debytoi uuden AWP-pelaajansa Luckyn kanssa Team Spiritiä vastaan, kun tanskalaiset ottivat 2-1 voiton. Venäläiset veivät avauskartan nimiinsä, mutta kaksi seuraavaa karttaa olivat tanskalaisten näytöstä, kun Spirit ei venynyt jälkimmäisissä kartoissa edes double digit lukemiin. Tanskalaisten peli on hakenut uomiaan devicen lähdön jälkeen, kun ulkopuolisen näkökulmasta selkeän AWP-pelaajan puute on vaikuttanut joukkueen pelaamiseen merkittävästi osassa kartoista. Luckylla ei ole kokemusta kärkipäänjoukkueista, mutta hän on ollut kriittinen pala Trickedin riveissä. Nuorelta 18-vuotiaalta pelaajalta puuttuu vielä kärkipelaajien tasaisuus, mutta yksittäisillä kierroksilla hän pystyy tekemään varsinaisia taikatemppuja. Aika näyttää pystyykö Astralis tekemään tästä hiomattomasta timantista seuraavan tähtipelaajan.

ENCE kaksijakoinen aloitus

Suomalaisorganisaatio ENCEn avaus ESL Pro liigaan oli kaksijakoinen. Joukkue esitti positiivisia otteita, varsinkin avauskartassa, mutta Vitalityn tähtipelaaja ZywOo oli liikaa joukkueen voittohaaveille. Suomalaisittain harmillista oli, että joukkueen ainoa kotimaan värejä edustava pelaaja doto oli vaikeuksissa läpi pelin, kun häneltä nähtiin valitettavan vähän onnistuneita haastoja ja 1v1-tilanteiden voittoja verrattuna muihin pelaajiin joukkueessa. ENCEn kuherruskuukausi hadeksen kanssa on ohi, ja joukkueelta aletaan myös vaatimaan tulosta isommista turnauksista, kun hades oli yhdessä dychan kanssa puolalainen tehoduo ENCElle. ENCEn kannalta tiistain peli on tärkeä, kun joukkueen pitäisi onnistua jättämään taakseen kolme joukkuetta viidestä. Tappio Astralikselle tietäisi, että joukkueen pitäisi voittaa vähintään kaksi, mieluusti kaikki, jäljellä olevista peleistään.

Tanskalaiset suosikkina illan koitokseen

Huolimatta tuoreesta vahvistuksestaan Luckysta, lähtevät tanskalaiset suosikkina illan koitokseen. ENCE on todistanut kykenevänsä haastamaan kärkeä yksittäisissä kartoissa, mutta ilman puolalaisen kaksikon maagisia otteita joukkueesta ei ole voittamaan kahta karttaa kolmesta HLTV:n top20 joukkueita vastaan. Kertoimissa tanskalaiset on asetettu ~1,50 tasoiseksi suosikiksi riippuen sivustosta ja pitkän tauon jälkeen tämän tasoiset kertoimet eivät riitä peleille. Sen sijaan lapulle otetaan Astraliksen toisen kartan (olettavasti tanskalaisten oman kartan) tasoitusta, kun sille tarjotaan minimilinjaa (-2,5). Tanskalaiset ovat perinteisesti olleet todella vahva omassa karttavalinnassaan ja tämä demonstroitiin myös eilen Spiritiä vastaan. Joukkueella on viimein ”dedicated AWPer” ja varsinkin Inferno ja Overpass ovat merkittävästi tanskalaisten eduksi. Muuten karttavalinnoissa ENCE valinnee Nuken tai Vertigon, joissa sillä on potentiaalia yllättää Astralis.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!