Banner Image
18.7. CS:GO IEM Cologne 2021: G2 – Natus Vincere | NaVin supertähti ilmiliekeissä

2021-07-18 17:00:00

Ottelun tasoitus: NaVi -1,5

Panos
2/5

CS:GO:n IEM Colognen turnaus on edennyt loppuhuipennusta vaille valmiiksi, kun sunnuntaina illasta on luvassa turnauksen päättävä finaaliottelu. Turnauksen kahden parhaan joukkoon tiensä raivasivat Astraliksen kaatanut G2 sekä FaZen murskannut Natus Vincere. Ottelu alkaa 17:00 ja se on finaaleille perinteiseen tapaan paras viidestä (BO5).

G2 niukasti finaaliin

G2:n välierävoitto tuli tiukimmalla mahdollisella marginaalilla, kun se vei ratkaisevan kolmannen kartan 16-14, kun se vei kartan kolme viimeistä kierrosta ja koko ottelun nimiinsä. Astraliksella oli paikkansa viimeistellä ottelu, mutta G2:n henkinen selkäranka kesti tiukat paikat ja käänsi tärkeän 2v4 -tilanteen itselleen kierroksella, josta muodostui koko kartan käännepiste, kun tanskalaisten ote katosi. G2 suoritti jälleen tasaisena rintamana, kun varsinkin joukkueen ranskalaisosasto onnistui kriittisissä paikoissa. Joukkueen turnauksen ensimmäiset kierrokset tehoillut NiKo jäi jälleen hänelle varsin vaatimattomiin tilastoihin.

S1mple, s1mple ja s1mple

NaVin peli on uomissaan, kun joukkueen pelaajat toisensa jälkeen suorittavat vuoden parasta CS:ää, kun peräti kolme viidestä pelaajasta komeilee turnauksen top5:ssa pelaajatilastoissa. Tilastojen kärkipaikalla on vähemmän yllättäen joukkueen tähtipelaaja s1mple, kun hän on selkeästi päättänyt ottaa vuoden 2021 pelaajan tittelin HLTV:n tilastossa. Hänen KD:nsa on peräti +125 11 kartassa, mikä on aivan käsittämätön lukema missä tahansa turnauksessa, puhumattakaan vuoden ensimmäisessä kovatasoisessa LAN-turnauksessa. S1mplelle tulitukea ovat antaneet sijoilla neljä ja viisi olevat electronic ja B1T. Nykyisessä formissaan joukkue on todella vaikea kaadettava, kun s1mple taikoo joukkueelle kierroksia jo lähes varmasti hävityistä tilanteista.

G2:n oljenkorret vähissä

G2 on tiukassa paikassa, kun kovassa iskussa oleva NaVin nippu on todella tulivoimainen B1Tin ja electronicin suorittaessa s1mplen rinnalla. Varsinkin NiKolta vaaditaan tasonnostoa takaisin turnauksen ensimmäisten kierrosten tasolle, kun s1mplen 1,56 rating turnauksessa huutaa merkittävää pudotusta, jos G2 haluaa nostaa mestaruuspokaalia. Karttojen osalta NaVi on laajentanut karttavalikoimaansa kiitettävästi ja BO5-finaalissa sillä ei ole heikkoja valintoja, kun se saa poistaa permabanninsa Vertigon. NaVi on suosikki Dust2:ssa, Miragessa ja Nukessa. G2:n kannalta Inferno on sen paras toivo, mutta myös tässä NaVi on kova joukkue ja tässäkin kartassa prosentit ovat NaVin puolella, mutta vähemmän kuin kolmessa edellä mainitussa. Ancientin osalta voimasuhteet ovat arpapeliä, kun molemmat ovat pelanneet vielä varsin vähän karttaa. Ancientin osalta enemmän merkitsee aloituspuoli, kun kartta on selkeästi CT-painotteinen verrattuna moneen muuhun karttaan. Lapulle otetaan NaVin ottelun tasoitusta, kun joukkue on selkeä suosikki viemään ottelun ja -1,5 tasoitus osuu vaikka NaVi häviäisi yhden kartan finaalissa.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!