Banner Image
11.7. CS:GO IEM Cologne 2021: NaVi – Astralis | Astralis haastaa LANeilla

2021-07-11 21:00:00

1. kartan tasoitus: Astralis +2,5

Panos
2.5/5

CS:GO:n IEM Cologne turnaus jatkuu jälleen sunnuntaina, kun ryhmän B osalta on vuorossa ylemmän kaavion finaali. Lohkossa tähän mennessä tappiottomat joukkueet Natus Vincere ja Astralis pelaavat paikasta suoraan pudotuspelien välieriin, kun ottelun voittaja säästää itsensä yhdeltä ottelulta. Ottelu alkaa 21:00 ja se on totuttuun tyyliin paras kolmesta (BO3).

NaVi heräilee

Natus Vinceren voittokulku jatkui, kun joukkue kaatoi Vitalityn 2-1. Joukkueelta nähtiin jälleen tappiollinen avauskartta, mutta kahdessa jälkimmäisessä kartassa NaVi oli taas omalla tasollaan ja käveli Vitalityn yli voittoon. S1mplen lisäksi myös muut joukkueen pelaajat onnistuivat, kun joukkueen tähtipelaaja ei ollut tilastoissa ylhäisessä yksinäisyydessään, kuten joukkueen osalta on totuttu näkemään. Joukkue on aina ollut hidas käynnistyjä, mutta varsinkin otteluiden viimeisissä kartoissa joukkue on ollut todella vahva viimeiset viikot. Joukkueen tuorein uusi pelaaja B1T väläytti jälleen kykyjään, kun hän oli peräti +18 KD:ssa avauskartassa muun joukkueen ollessa reilusti miinuksella tappiokartassa. Tällaisen suorituksen osuessa s1mplen normaalin suorituksen kanssa samaan karttaan on NaVi vaikeasti voitettavissa.

Astralis + LAN

Tanskalainen Astralis otti vakuuttavan 2-0 voiton toisesta tanskalaisesta joukkueesta Heroicista, kun joukkue näyttää uudelleensyntyneelle turnaukseen. Monet ovat spekuloineet, miten LANiympäristöön takaisin pääseminen vaikuttaa lajin kestomenestyjiin, kuten Astralis. Ainakin tähän mennessä vaikutukset näyttävät olleen positiviiset, kun Astralis on hetkittäin näyttänyt jo nelinkertaiselle mestarille Major-turnauksista. Joukkueen leveimmät hartiat Heroicia vastaan löytyivät dupreehlta, mutta kokonaisuutena joukkueen suorittaminen on perustunut jokaisen tasaiseen suorittamiseen, kun joukkueella ei enää olee devicen tasoista AWP-pelaajaa, jonka varaan voisi laskea isomman osuuden tuloksen tekemisestä. Tämä voi olla myös joukkueen kannalta hyvä asia, kun se on ollut pakotettu miettimään pelikirjaansa uusiksi ja juuri Colognen turnaus on se paikka, jossa joukkue haluaa näyttää epäilijöilleen, kun online-ajan epämääräinen tekeminen on jätettävissä taakse yhdessä turnauksessa kertalaakista.

NaVi laajemmalla karttavalikoimalla

NaVin karttavalikoima on parantunut merkittävästi ja se on tulivoimainen haastaja monessa kartassa. Joukkueen osalta käsikirjoitus voi olla jo tuttu, kun yksittäinen kartta voi mennä penkin alle, mutta voittoon riittää, että peli kulkee 2/3 kartassa. Astralis on näyttänyt hyvälle tähän mennessä turnausta ja varsinkin omassa kartassaan joukkue heittää varmasti haasteen NaVille, kun taktisessa pelaamisessa gla1ven komentama joukko on edelleen maailman eliittiä yhdessä valmentajansa zonicin kanssa. NaVi on ollut vahva omassa kartassaan edelliset kolme kuukautta, mutta ottelun avaava ensimmäinen kertta on tiukka vääntö, kun tanskalainen suurseura pyrkii jatkamaan voittokulkuaan vuoden ensimmäisessä kunnon LAN-turnauksessa. Lapulle otetaankin ottelun avauskartan tasoitusta Astraliksen nimiin, kun +2,5 kierrosta tarjoaa maistuvaa kerrointa.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!