Banner Image
13.6. CS:GO IEM Summer 2021: OG – Gambit | Aleksib:n OG saa kovimman haasteen

2021-06-13 17:00:00

Ottelun kierrostasoitus: OG +10,5

Panos
2/5

CS:GO:n IEM Summer 2021 turnaus on loppuhuipennusta vaille valmis, kun sunnuntaina iltapäivästä on tarjolla jalkapallon EM-kisojen lisäksi laadukasta CS:sää. Finaaliin tiensä raivasivat suomalaisen aleksib:n johtama OG sekä kuluvan vuoden ykkösjoukkue Gambit. Finaali alkaa 17:00 ja se on peräti paras viidestä (BO5).

Palapeli kasassa

OG:n menestystarina on lähteny uusille urille sen jälkeen, kun joukkue on saanut muutettua kaksi ratkaisevaa haastetta. Joukkueen tuorein rekry, ranskalaisen NBK:n korvannut, flameZ on ollut nappivalinta. Israelilainen on osoittautunut todella tulivoimaiseksi yksilöksi, joka ottaa multikill-kierroksia tiuhaan ottelusta toiseen. Joukkueen heikkous ei ole missään vaiheessa ollut taktisella puolella, vaan ampumisvoimassa ja joukkueen sisäisessä kommunikaatiossa. Nämä molemmat ovat ottaneet isoja harppauksia eteenpäin flameZin kanssa. Toinen ratkaiseva muutos on, että joukkue on päässyt pelaamaan yhteisistä tiloista, kun varsinkin edellisen vuoden aikana joukkue tuskaili entisen pelaajansa kanssa, kun joukkue ei saanut kaikkia pelaajia harjoitustiloihinsa paikan päälle koronasta johtuvan tilanteen takia.

Gambit jälleen finaalissa

CIS-alueen ylpeys Gambit otti vyölleen jälleen yhden finaalipaikan lisää vuodelle 2021, kun joukkueen valovoimainen kaksikko sh1ro ja Axi1Le vaikuttavat pysäyttämättömälle jälleen kerran. Kaksikon takana isojen valonen ulkopuolella myös joukkueen konkari Hobbit pelaa uransa parhaita kuukausia, kun myös hänen ratinginsa edellisiltä kuukausilta on yli 1,2. Gambitin etuna on laaja vahva viiden kartan valikoima, kun joukkue ei koske Nukeen ja Ancientin kohdalla joukkue voi edelleen luottaa suuressa osassa tapauksista, että vastustajakaan ei halua pelata ko. karttaa.

Gambit suosikki, OG yllätysvalmis

Aleksib:n joukoilla on mahdollisuus yllättää tänään suursuosikki. Joukkue on pelannut tähän mennessä turnausta parasta CS:sää mitä siltä on nähty yli vuoteen. Joukkueen karttavalikoima on vahva, vaikkakin esimerkiksi Mirage esiintyuy vielä merkittävästi edukseen massan keskeltä, huolimatta välierätappiosta. Katseet kohdistuvat flameZiin ja mantuun, kun kaksikon on pystyttävä haastamaan omalla virellään Gambitin tähtikaksikko. Koska Gambit poistaa Nuken ja OG Vertigon. Tarkoittaa tämä, että OG saa halutessaan Miragen, joka on myös vahva kartta vastustajalle. Gambit taas halunnee Infernon opmaksi valinnakseen. Mahdollinen decider-kartta päätetään Dust2:n ja Overpassin välillä, joissa OG:lla myös mahdollisuus haastaa kalkkiviivoille asti Gambitia. Kertoimien valossa Gambit lähtee selkeänä suosikkina finaaliin, kun jopa karttatasoitus tarjoilee yli kahden kerrointa OG:lle. Karttatasoituksen sijaan ottelussa tartutaan koko ottelun kierrostasoitukseen, kun OG:lle tarjotaan varsin maukasta tasoituslinjaa (+10,5 kierrosta). 11 kierroksen erotus vaatii keskimäärin vajaan 4 kierroksen erotuksen per kartta jopa suorassa 3-0 voitossa Gambitin osalta, ja OG:n voittaessa yhden, puhumattakaan kaksi, karttaa, kasvaa voittomarginaalin tarve vielä suuremmaksi.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!