Banner Image
12.6. CS:GO IEM Summer 2021: OG – Vitality | Tiukka taisto ensimmäisestä finaalipaikasta

2021-06-12 17:45:00

2. kartan voittaja: OG

Panos
2/5

CS:GO:n IEM kesäturnaus lähenee loppuhuipennustaan, kun lauantaina on luvassa turnauksen välierät, kun jäljellä on turnauksen neljä parasta joukkuetta. Illan ensimmäisessä välierässä toisensa kohtaavat OG ja Vitality. Ottelu alkaa 17:45 ja se on totuttuun tyyliin paras kolmesta (BO3).

OG voittoputkessa

Suomalaisen aleksib:n johtama OG selvitti tiensä suoraan IEM:n välieriin, kun se selvitti puhtaasti lohkovaiheen voittamalla kaikki kolme peliään kaaviossa. Joukkueen pelaajista varsinkin mantuu ja flamez ovat olleet iskussa, kun molemmat löytyvät pelaajatilastojen kärkipaikoilta turnauksen osalta. OG:n vahvuus voitoissa on ollut todella vahav joukkuepelaaminen, kun esimerkiksi joukkueen treidausprosentti on yli 30. Tämä on luku, jota harvemmin näkee edes koko turnauksessa yhdelläkään joukkueella, joten kyseessä on todella kova lukema. Tämän lisäksi joukkueen utilityn käyttö on ollut myös omalla tasollaan, kun joukkue on piikkipaikalla myös tässä.

Vitalityn uusi nousu?

Vitalitylle vuosi on ollut vaikea, varsinkin Kyojinin joukkueeseen liittymisen jälkeen, kun joukkue korvasi konkarin RpK:n varsin kokemattomalla nuorella tulokkaalla, kun hänellä oli alle 20 tilastoitua karttaa HLTV:ssä ennen Vitalityyn liittymistä. IEM:n osalta joukkueen tekeminen on kuitenkin ollut ollut jo paremman näköistä ja joukkue olisi hyvin voinut olla suoraan välierissä ilman Kovacin serkusten maagista turnausta. Joukkueen tilastoja dominoi totuttuun tyyliin ZywOo, mutta varsinkin Kyojin ja misutaaa ovat näyttäneet syitä, miksi nuoret osujat ovat saaneet mahdollisuuden pelata ison organisaation riveissä.

Taktiikka vs tulivoima

Joukkueiden vahvuudet pyörivät tällä hetkellä eri osa-alueiden ympärillä, kun Vitalityn voitot ovat perustuneet onnistuneisiin haastoihin ja niiden voittamisiin riittävän kovalla prosentilla. OG taas on pelannut taktisesti kaunista peliä, kun aleksib:n callit ovat osuneet todella kovalla prosentilla ja OG:n pelaajille aukeaa kierros toisensa perään edullisia haastoja ilmaisten tradejen ja vihollisen kylkeen pääsemisen muodossa. Karttojen osalta joukkueet ovat suurimmalta osin tasaväkisiä, mutta Mirage on tällä hetkellä OG:n leikkikenttä. Kumpikaan joukkueista ei ole vielä päässyt näyttämään taitojaan Ancientissa ja se hetki on tuskin tänäänkään turnauksen välierässä. Joukkueet on asetettu kertoimien valossa lähelle tasabookkia. Ottelun voittaja ratkeaa pieniin marginaaleihin, mutta sen sijaan pelivalinta kohdistetaan ottelusarjan toiseen karttaan (oletettavasti OG:n karttavalintaan), kun lapulle otetaan suomalaisen aleksib:n joukkueen voittoa ko. kartasta.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!