Banner Image
25.9. CS:GO Blast Premier Fall: OG – FaZe Clan | OG paikkaamaan pettymystä

2021-09-25 20:30:00

1. kartan tasoitus: OG -2,5

Panos
1.5/5

Blast Premierin syysturnauksen lohkovaihe jatkuu lauantaina lohkon C osalta, kun vuorossa on jälleen kahden ottelun verran viihdettä. Suomalaisittain päivän jälkimmäinen peli on mielenkiintoisempi, kun aleksib ja OG pelaavat turnauselämästään FaZea vastaan. Ottelu alkaa aikataulun mukaisesti 20:30 ja se on paras kolmesta (BO3). Ottelun häviäjä menee Fall Showdowniin, joka on viimeinen mahdollisuus lunastaa paikkansa finaalitapahtumaan. Voittaja taas pitää haaveet elossa suorasta jatkopaikasta, kun se kohtaa illan ensimmäisen ottelun häviäjän sunnuntaina.

OG avasi pettymyksellä

OG venytti itsensä karttavoittoon NaVin karttavalinnassa Dust2:ssa, kun pölymaan ratkaisukierroksia sävytti tekniset vaikeudet (joiden käsittelystä aleksib myös nosti keskustelua somessa). Huolimatta karttavoitosta, OG oli kokonaisuutena pehmeä perjantain suorituksessaan. Joukkueella ei ollut vastaanväitettävää ensimmäisessä ja kolmannessa kartassa. Osa kierroksista menee s1mplen taikuruuden piikkiin, mutta osa kierroksista oli taas käsittämättömiä heittoja, kun OG:lla oli merkittävä prosentuaalinen etu 1-2 miehen ylivoimalla. Myös 1vX tilanteet menivät Naville. Ilman näitä virheitä OG:lla olisi ollut mahdollisuus tarjota tasaisempaa viihdettä, mutta lopputulos on mitä odotettiin vaikka OG olisi saanut itsestään pelin sisällä maksimit.

WINNERS.BET100% talletusbonus 50€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Winners Malta Operations Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/618/2018

Vaisu, vaisumpi, FaZe

FaZen avausottelun esitykset jättivät varsin kylmäksi. Avauskartassa se oli täysi vastaantulija, kun Complexity ampui vastustajansa pois palvelimelta. Toisessa kartassa joukkue aloitti paremmin ja näytti jo hetken, että ottelu etenee kolmanteen karttaan, kun olofmeister onnistu voittamaan ratkaisevan 1v2-tilanteen ja siirtämään FaZen 15-14 johtoon. Complexity kuitenkin tasoitti kartan ja vei jatkoajan helpohkosti nimiinsä. Kartasta kuvaavaa on, että FaZe vei toisen kartan clutchit peräti 5-1 ja tästä huolimatta joukkue päätyi 15-15 tilanteeseen varsinaisella. FaZe myös voitti kolme puoliostoa ja yhden pistooli+liivi oston, eli joukkue on uhmannut prosentteja suurimmassa osassa voittokierroksistaan. Tämä lähinnä tiivistää, että yksilöt onnistuivat yksittäisissä kierroksissa, mutta varsinaisessa joukkuepelaamisessa (joka näkyy eniten ostokierroksilla), joukkue epäonnistui. Joukkueen IGL karrigan on edelleen arvostettu nimi skenessä, mutta viimeisten otteluiden otteissa on havaittavissa tiettyä rohkeuden puutetta ja FaZen pelityyliä voisi luonnehtia tylsäksi, kun joukkueen näyttävät suoritukset ovat yleensä reaktiivisia. Kärkijoukkueista vähintään yksi pelaaja hakee myös proaktiivisesti vastaavia pelejä, kun default-taktiikoilla on nykyskenessä vaikea yllättää vastustaja ilman haastojen selkeää dominointia.

Aleksib vs karrigan

Joukkueiden kohtaaminen on ennen kaikkea IGL-pelaajien taisto, kun kumpikaan joukkueista ei kuulu turnauksen tulivoimaisimpiin joukkueisiin. OG:n kohdalla etuna on, että joukkueen menetys kartoissa on harvemmin jäänyt taktisesta puolesta kiinni, kun esimerkiksi eilen Dust2:ssa joukkue callasi useampaan otteeseen B-saitin tyhjäksi ja puolistu NaVin yrityksen A:lle viidellä, vaikka teoriassa NaVin olisi ollut mahdollista kääntää vielä suuntaa. FlameZ pystyy vastaamaan Twistzzin tulivoimaan, joten terävimmät riflet ovat tasoissa. Suurin ero tulee olofmeisterin ja rainin välillä kun kaksikkoa verrataan tanskalaiskaksikkoon valdeen ja nikoon, kun varsinkin olofmeisterin esitys pl. voitettu clutchi-tilanne, oli kysymyksiä herättävää. OG on asetettu kertoimissa suosiksi ja syystä, kun FaZen tuloskäyrä näyttää vuoronperään voittoja ja tappioita, kun ehjän lohkovaiheen saaminen vaikuttaa suurelle haasteelle joukkueen osalta. Joukkueiden karttavalikoima menee päällekkäin, kun molemmilla eniten pelatuista kartoista löytyy Dust2, Mirage ja Inferno. Tästä kolmikosta löytyy myös todennäköisesti väh. 2 karttaa peleille. Kumpikaan joukkueista ei halua pelata Nukea tai Vertigoa. FaZe taas floppasi jälleen kerran Ancientissa, joten sen valinta omaksi kartaksi vaatii joukkueelta jo todella vahvaa uskoa scrimmeistä, että parempaa valintaa ei ole.

Pelivalinnaksi otetaan ottelun avauskartan tasoitusta OG:n eduksi, kun sille tarjotaan mukavaa kerrointa jo -2,5 linjalla. OG on parempi omissa karttavalinnoissaan kuin mitä eilinen työnäyte NaVia vastaan oli. Karrigan on varsin tuttu vastus aleksib:lle, joten taktisella puolella etu on OG:lla, kun aleksib:n takuvihkosta löytyy selkeästi enemmän yllätyssivuja kuin karriganilla. Yksilötasolla FaZe on se, jonka tarvitsee venyä rutiinitasostaan, jos se mielii voittaa avauskartan.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!