Banner Image
27.10. EFL Cup: Burnley – Tottenham | Maalinteon tuska kasvaa

2021-10-27 21:45:00

Alle 2.5 maalia

Panos
2.5/5

EFL Cupissa Burnley haastaa Tottenhamin keskiviikkona klo 21.45 alkaen.

Burnleyn nuoli alaspäin

Burnley on jämähtänyt Valioliigan puolella pohjakolmikkoon ja pelaa edelleen ilman voittoa pääsarjassa. Saldo on 0-4-5 ja suurinta tuskaa tuo viime vuosien tapaan maalinteko. Joukkue on viimeistellyt seitsemän osumaa yhdeksään otteluun, joka on samaa tasoa viime kausien tapaan, mutta auttamatta liian vähän. Burnley on pysynyt pitkään yhdessä ja pelaajisto tuntee toisensa, mutta kausi kaudelta menestyminen tuntuu olevan vaikeampaa.

EFL Cupissa Burnley kaatoi toisella kierroksella Newcastlen rangaistuspotkukilpailun jälkeen ja kolmannella kierroksella kaatui Ykkösliigassa pelava Rochdale 4-1. Paukut Burnleyn osalta ovat varmasti Valioliigassa, eikä cupiin laiteta yhtään ylimääräisiä panostuksia. Jay Rodriguez on osunut EFL Cupissa neljästi ja vastuuta lienee jälleen tulossa, kärkihyökkääjä Wood saanee lepovuoron. Kokoonpanotilanne joukkueessa on hyvä, eikä isoja loukkaantumisia ole.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Tottenhamin otteet ailahtelevat

Tottenham on hävinnyt kaksi ottelua peräkkäin, kun Eurooppa-liigan tappiota Vitesselle seurasi Valioliigan puolelle häviö West Hamille. Eurooppa-liigassa Tottenham lepuutti tehoduo Kane-Sonia, mutta sunnuntaina kaksikko oli pahasti telineissä West Hamin vieraana. Tottenhamin otteet heittelevät todella paljon ja joukkueen edesottamuksia on vaikea ennustaa. Mikäli cup-ottelussa Kane ja Son saavat jälleen lepovuoron, Tottenhamin pelinrakentelu ja hyökkäystehot laskevat dramaattisesti.

Tottenhamin pelissä hyvää on ollut sen puolustus, joukkue osaa pitää heikommat vastustajat pois vaarallisilta maalipaikoilta ja luottovahti Hugo Lloris poimii edelleen pallot varmasti. Tottenhamin kokoonpanoa kannattaa seurata ennen ottelua, mutta isoja poissaoloja joukkueella ei ole. Joukkueen pelissä on selkeät kipukohdat edelleen, eikä isoa menestystä ole odotettavissa ainakaan tällä kaudella. Mikäli hyökkäämiseen ei saada lisää vauhtia ja oveluutta, on joukkueella isoja ongelmia jatkossakin.

Kuka tekee maalit?

Burnley ja Tottenham ovat joukkueet jotka nykykunnossaan harvemmin maalijuhlia järjestävät. Kotijoukkueen maalittomuus on jo lähellä kroonista tasoa, eikä Tottenham useinkaan ole tätä parempi. Vierasjoukkueelle maali tai kaksi riittänee voittoon, mutta pelikohteena alle 2.5 maalia houkuttelee, ottaen huomioon molempien joukkueiden vaikeahkot tilanteet Valioliigan puolella.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!