Banner Image
5.1. EFL Cup: Chelsea – Tottenham | Vahvat puolustukset vastakkain

Alle 2.5 maalia

@1.850

Panos
2/5

Englannissa pelataan kuluvalla viikolla cup-otteluita. EFL Cupissa vuorossa ovat välierät, ja keskiviikkona Chelsea kohtaa Tottenhamin klo 21.45 alkaen.

Chelseassa kuohuu

Chelsean ailahteleva tuloskunto jatkuu. Joukkue oli Valioliigassa Liverpoolia vastaan jo 0-2-tappiolla, kunnes nousi lopulta 2-2-tasapeliin. Pistejaon myötä Valioliigassa piste-ero sarjakärki Manchester Cityyn kasvoi jo kymmeneen pisteeseen, joten Valioliigan puolelta mestaruuden tavoittelu on jo haastavampaa. Kuuden viime ottelun saldo Chelsealla on 2-4-0, eikä joukkue ole pystynyt parhaimpaansa kuin ajoittain.

Chelsea on kärsinyt isoista poissaoloista ja sen kautta vaihtoehdot otteluihin ovat olleet vähissä. Romelu Lukaku ei ollut sunnuntaina ollenkaan Chelsean kokoonoanossa kyseenalaisen haastattelun jälkeen, joten joukkueen sisällä kiehuu muutenkin. Edellisellä kierroksella Chelsea kaatoi EFL Cupissa Brentfordin 2-0, tätä ennen Southampton ja Aston Villa kaatuivat rangaistuslaukauskisan jälkeen.

Conte tuonut rauhan Tottenhamiin

Tottenham on löytänyt tasaisuutta tekemiseensä Antonio Conten otettua vetovastuu joukkueesta. Valioliigassa Tottenham on noussut sijalle kuusi ja kuuden viime ottelun saldo on mukava 3-2-1. Conten alaisuudessa Tottenhamin pelin rakenne on selkeämpi ja puolustuspeli on ollut todella tiivistä ja varmaa. Tottenham kaatoi Valioliigassa Watfordin 1-0 viikonloppuna, lukemat kuvastavat joukkueen vahvuuksia ja heikkouksia.

Harry Kane on alkanut jälleen osumaan joukkueelleen, mutta Tottenham tarvitsee tammikuun siirtoikkunassa lisävahvistuksia etenkin keskikentälle ja hyökkäyspäähän. Kane ja Son kantavat liian isoa vastuuta hyökkäyksessä. Edellisellä kierroksella Tottenham kaatoi West Hamin 2-1, tätä ennen EFL Cupissa kaatuivat Burnley ja Wolverhampton. Poissaoloja Tottenhamilla ei ole läheskään yhtä paljon kuin Chelsealla.

Puolustuksien taistelu

Chelsealla on poissaoloja ottelun alla, kun sivussa ovat Mendy, Werner, Christensen, Lukaku, James ja mahdollisesti Chalobah ja Loftus-Cheek. Poissaoloista huolimatta Chelsea on etenkin puolustussuuntaan ollut vahva, ja samat vahvuudet ovat myös vierasjoukkue Tottenhamilla. EFL Cupissa välierät pelataan kaksivaiheisena, joten viikon päästä ottelupari saa lopullisen vahvistuksen. Ottelun luonteen ja molempien joukkueiden laadukkaan puolustamisen johdosta alle 2.5 maalia kelpaa luiskalle mukaan.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!