Banner Image
21.9 EFL Cup: Manchester City – Wycombe | City massivinen suosikki poissaoloista huolimatta

2021-09-21 21:45:00

Manchester City -2

Panos
2/5

Viikolla pelataan jälleen EFL Cupia Englannissa. Manchester City kohtaa kotikentällään Ykkösliigan Wycomben klo 21.45 alkaen.

City joutuu kierrättämään

Manchester City kilpailee monella eri taholla, kun joukkue on Valioliigan kärkitaistelussa, mukana Mestarien liigassa sekä molemissa Englannin cup-kilpailuissa. City painii parhaillaan loukkaantumisten keskellä, ja joukkue jäikin viikonloppuna Valioliigassa 0-0-tasapeliin Southamptonia vastaan. Pep Guardiola on todennut osan runkopelaajista saavan lepoaikaa ja myös loukkaantuneiden olevan sivussa. City peluuttaa siis normaalista poikkeavaa kokoonpanoa tiistain ottelussa, mutta laatua kentällä nähdään silti rutkasti.

Sivussa cup-ottelusta ovat varmuudella topparit Laporte ja Stones, sekä Dias saanee myös lepovuoron. Sivussa ovat myös kakkosvahti Steffen sekä mahdollisesti keskikentältä Gundogan. Phil Foden on ollut alkukauden sivussa loukkaantumisen vuoksi ja palannut kentille, hän voi saada vastuuta alusta alkaen, mutta muuten kokoonpanoa on vaikea ennustaa. Guardiola juoksuttanee kentälle nuoria, vähemmälle peliajalle jääneitä pelaajia, mutta laatua ei laske niin paljon kuin monella muulla joukkueella kierrätyksiä tehtäessä.

WINNERS.BET100% talletusbonus 50€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Winners Malta Operations Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/618/2018

Wycombe kovan haasteen edessä

Wycombe pelaa Ykkösliigassa ja on mukana sarjan kärkijoukossa. Seitsemän kierroksen jälkeen joukkue on viidentenä saldolla 4-2-1. Wycombe on auttamatta altavastaaja Valioliigaseuroja vastaan cupeissa, eikä merkittävää menestystä ole viime kaudella tullutkaan. EFL cupin toisella kierroksella Wycombe kaatoi Kakkosliigassa pelaavan Stevenagen rangaistuslaukauskisan jälkeen, ensimmäisellä kieroksella kaatui Exeter myöskin Kakkosliigasta.

Wycombe ei pysty materiaalinsa puolesta vastaamaan Cityn heittämään haasteeseen, mutta joukkue toki lähtee taistelemaan tosissaan. Keskinäistä historiaa joukkueilla ei ole, mutta sanomattakin on selvää että Wycombe on jättimäinen altavastaaja ottelussa. Poissoloja Wycombella ei ole, mutta materiaaliltaan kevyt joukkue joutuu venymään parhaimpaansa, jotta se pystyy haastamaan kivikovan kotijoukkueen.

Tasoitusvoitto nostaa kerrointa

Cityn voitolle tarjottava kerroin on todella alhainen. Voittoa voi miettiä tasoitusvetona, jolloin kerrointa saa hilattua ylöspäin. Vierasjoukkueen maalittomuus kiinnostaa myös, mutta kun useampi runkopelaaja on sivussa nimenomaan puolustuspäästä, saattaa Wycombella on saumansa tehdä edes se yksi maali. Kaiken kaikkiaan City on massiivinen suosikki viemään ottelun nimiinsä useamman maalin erolla, poissaoloista huolimatta.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!