Banner Image
22.9 EFL Cup: Wolverhampton – Tottenham | Hyökkääjillä vaikeaa

2021-09-22 21:45:00

Alle 2.5 maalia

Panos
2.5/5

EFL Cupissa pelit jatkuvat keskiviikkona. Valioliigaseurat Wolverhampton ja Tottenham kohtaavat klo 21.45 alkaen.

Wolvesin peli sakkaa

Wolverhampton on kipuillut uuden valmentajan alaisuudessa Valioliigassa, sillä viiden pelatun kierroksen jälkeen saldo on 1-0-4 ja sijoitus viiden huonoimman joukossa. Joukkueen puolustuspeli on toiminut kohtalaisen hyvin, mutta hyökkäyspään tekemisessä on rutkasti parannettavaa. Raul Jimenez kuntoutui vakavasta päävammasta takaisin pelikentille, mutta hyökkääjän ruuti on ollut märkää alkukauden otteluissa.

Wolves nappasi EFL Cupissa 4-0 – voiton Championshipissä pelaavasta Nottinghamista, mutta muuten ilonaiheet ovat olleet vähissä. Sivussa ovat Pedro Neto, Jonny sekä Bueno, mutta Wolves saa vahvan joukkueen kasaan etenkin puolustussuuntaan. Bruno Lage joutuu päättämään millä panostuksella joukkue lähtee EFL Cupin peliin, kun peli ei vielä tasapainossa ole ja Valioliigan puolella panokset ovat valtaisat.

WINNERS.BET100% talletusbonus 50€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Winners Malta Operations Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/618/2018

Tottenhamin hyökkäyspeli jumissa

Tottenham aloitti tuoreen kauden kolmella peräkkäisellä 1-0-voitolla, mutta tämän jälkeen takana on kaksi rumaa tappiota Crystal Palacelle 0-3 ja ja Chelsealle samoin lukemin. Välissä pelattu Konferenssiliigan ottelu Rennesiä vastaan päättyi 2-2-lukemiin. Harry Kane on pelannut Tottenhamissa siirtuhuhujen jälkeen, mutta hyökkäyspäässä Kane on jäänyt maaleitta Valioliigan puolella. Nuno on kovassa paikassa Tottenhamin peräsimessä, sillä joukkueen ympärillä on edelleen turbulenssia.

Tottenhamin osalta hyökkäyspeli on ollut jumissa Valioliigan puolella lähes yhtä pahasti kuin Wolvesin. Kanen pelaaminen on epävarmaa, kuten myös Sonin, jolla oli pientä vammaa itselläänkin. Kolhuja on myös ollut Lucas Mouralla, Sessegnonilla ja Bergwijnillä, joten Tottenhamin kokoonpanoa kannattaa tarkkailla. Nuoremmat pelaajat saanevat vastuuta jossain määrin, joten kierrätystä on luvassa. Nuno peluuttaa Tottenhamia vailla suuria riskejä, ja puolustuspää on parhaimmillaan todella pitävä, jonka vuoksi suuria maalijuhlia harvemmin nähdään.

Hyökkäyspäässä ei juhlita

Wolves ja Tottenham kohtasivat Valioliigassa kauden alussa, jolloin Tottenham nappasi niukan 1-0-voiton. Tottenham on muutenkin ollut niukasti niskan päällä ja otteluparissa on mielenkiintoinen asetelma, kun Nuno on Wolvesin edellinen manageri. Molemmat joukkueet taitavat puolustuspelin ja hyökkääjät ovat joko heikossa vireessä tai loukkaantuneita, joten alhainen maalimäärä on hyvä pelivalinta. Tottenhamin voitolle tarjotaan lähelle kolmen kerrointa, joka myös varmasti kiinnostaa pelikansaa.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!