Banner Image
15.10. EM-karsinta: Norja – Espanja | Norja pakkovoiton edessä

15.10.2023 klo 21:45

Espanja

Panos
2/5

Jalkapallon EM-karsinnoissa aletaan olemaan ratkaisuiden äärellä. A-lohkossa Norja ja Espanja jahtaavat tärkeitä pisteitä, ja joukkueiden välinen kohtaaminen alkaa sunnuntaina klo 21.45.

Norja napsinut pisteitä itseään heikommilta

Norjan EM-karsinnat eivät ole sujuneet aivan odotusten mukaan, mutta joukkue on silti edelleen mukana taistelussa EM-kisapaikasta. Norja on karsintalohkonsa kolmentena kymmenellä pisteellään, kun edellä ovat illan vastustaja Espanja 12 pisteen saldolla ja Skotlanti 15 pisteen saldolla. Eroa kärkeen siis on, ja Espanja-ottelu on Norjan kannalta kriittinen, tulosta olisi tultava. Saldo tähän saakka on 3-1-2, mutta Norja ei ole toistaiseksi pystynyt isompiaan voittamaan.

Norja on nyt karsintojen loppuvaiheessa sellaisessa tilanteessa, että joukkueen tulisi pystyä kaatamaan koko Espanja tai Skotlanti, jotta paikka EM-kisoihin aukeaisi. Voitot EM-karsinnoissa ovat tulleet kahdesti Kyprosta vastaan ja kerran Georgiaa vastaan kotona. Georgian vieraana Norja jäi 1-1-tasapeliin, joka söi todella tärkeät kaksi pistettä. Norja tarvitsee pisteitä, ja hyökkäyspäässä Haaland ja Odegaard ovat isossa roolissa, mutta Norjan puolustus voi olla tiukilla Espanjan vastahyökkäysten kanssa.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Espanja lähellä EM-kisapaikkaa

Espanja aloitti EM-karsinnat hienolla 3-0-voitolla Norjasta, mutta jo toisessa ottelussa tuloksena oli yllättävä 0-2-vierastappio Skotlannille. Espanja on ottanut oman paikkansa vähintään lohkon toisesta sijasta, ja saldolla 4-0-1 suunta on vahvasti kohti EM-kisoja. Aikaisemmin viikolla Espanja otti revanssin Skotlannista kaatamalla lohkokärjen kotonaan lukemin 2-0. Kun Espanja on vielä pelannut yhden ottelun vähemmän kuin Skotlanti ja Norja, on paikka jopa lohkon kärkeen edelleen mahdollinen.

Espanja on löytänyt tehojaan EM-karsintojen edetessä, ja Skotlanti-voitossa kentällä nähtiin hyvin yhtenäinen ja kliininen joukkue. UEFA Nations League huomioiden Espanjalla on takanaan viisi peräkkäistä voittoa, ja Nations Leaguen pudotuspeleissä on kaatunut jo Kroatia sekä Italia. Ferran Torres ja Alvaro Morata ovat saaneet onnistumisia viime aikoina hyökkäyspäässä, ja maalipaikkoja Espanjalle varmasti siunaantuu myös Norjan vieraana.

Norja avaa peliään

Espanja nappasi upean 3-0-voiton Norjasta karsintojen alussa. Molemmat joukkueet ovat mukavassa voittoputkessa, mutta Espanja on piirun verran laadukkaampi joukkue, joka on tottunut pelaamaan tiukoissa paikoissa. Norjan on pakko avata peliään, sillä ainoastaan voitto pitäisi joukkueen kisahaaveet todella elossa. Ottelun luonteesta johtuen peli-idea on Espanjan voitto, sillä joukkue osaa käyttää hyödykseen Norjan puolustuspäähän väkisinkin tulevia tiloja, ja materiaaliltaan Espanja on jopa kahta luokkaa isäntiä vahvempi.

Betstro100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013
XLBet6x 25€ kierrätysvapaa ilmaisveto EM-kisojen ajan!Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | XLBet on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/203/2011
COMEON5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!