Banner Image
16.6. EM-karsinta: Suomi – Slovenia | Huuhkajilla edessään kaksi isoa kotiottelua

16.6.2023 klo 19:00

Alle 2.5 maalia

Panos
3/5

EM-karsinnat jatkuvat Suomen osalta perjantaina, kun vastaan asettuu lohkon kärkijoukkue Slovenia. Ottelu alkaa klo 19.00.

Suomi avannut karsinnat odotusten mukaisesti

Suomen EM-karsintaurakka jatkuu kahden vierasottelun jälkeen kahdella kotipelillä, kun vastaan asettuu perjantaina Slovenia ja maanantaina San Marino. Suomi on aloittanut nykyiset karsinnat suhteellisen hyvin, sillä vaikka joukkue hävisi Tanskalle maaliskuussa 1-3, oli Pohjois-Irlannin kaataminen vieraskentällä lukemin 1-0 iso asia EM-kisahaaveiden kannalta. Kahdesta kotiottelusta odotetaan voittoa, ja Huuhkajat on viime vuosina pystynyt vahvoihin suorituksiin kotikentällään.

Huuhkajien pelitapa nojaa tuttuihin vahvuuksiin, kun joukkue puolustaa yhtenäisesti ja hyökkää harkiten, ilman riskejä. Ykkösvahti Hradecky nappasi isoja torjuntoja Tanskaa ja Pohjois-Irlantia vastaan, vahvoja otteita tarvitaan myös Sloveniaa vastaan. Pukki ja Pohjanpalo ovat hyökkäyspäässä avainnimet, joihin katseet kääntyvät, kun otteluita aletaan ratkomaan. Poissaolojakin on, kun sivussa ovat tärkeät Leo Väisänen, Marcus Forss sekä Robin Lod. Etenkin Lodin poissaolo satuttaa Suomen pallollista pelaamista ja hyökkäysalueen haastoja, mutta muillakin maajoukkueilla on poissaoloja seurajoukkuekauden jäljiltä. Suomi on omassa lohkossaan hyvissä taisteluasemissa neljäntenä, ja kilpailu lohkon kahden kärkijoukkueen joukkoon käy kuumana Tanskaa, Sloveniaa ja Kazakstania vastaan.

Betstro100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013

Slovenialla takana vahvoja tuloksia

Slovenia maajoukkue on tehnyt nousua viimeisten kahden vuoden ajan, ja joukkueen otteet kentällä ovat olleet hyviä. Slovenia johtaa EM-karsintalohkoaan puhtaalla pelillä, kun se kaatoi Kazakstanin vieraissa 2-1 ja San Marinon kotonaan 2-0. Matjaz Kekin luotsaama joukkue on löytänyt hyvän vireen viime kuukausina, ja joukkue on pelannut kahdeksan ottelua peräkkäin ilman tappioita, vaikka se on kohdannut mm. Ruotsin, Norjan, Serbian ja Romanian.

Nykyinen Slovenian maajoukkue on fyysinen ja juoksuvoimainen joukkue, ja viime aikoina joukkueen peliä on leimannut yhtenäisyys kentällä, Zlatko Zhahovicin kaltaiset sooloilijat on korvattu muilla pelaajilla. Ykkösvahti Jan Oblak on sivussa loukkaantumisen vuoksi, josta miinusta joukkueelle. Puolustusta johtaa Jaka Bijol, ja hyökkäyspäässä kaksimetrinen Benjamin Sesko on alati vaarallinen. Suomen kohtaaminen antaa lisää vastauksia Slovenian todellisesta iskukyvystä, mutta hyvät tulokset ovat varmasti ruokkineet joukkueen itseluottamusta.

Suomi ollut vahva puolustuspäässä kotonaan

Suomen kahteen kotiotteluun on myyty todella iso määrä lippuja, ja kotiotteluissaan joukkueella tuntuisi olevan todellinen etu puolellaan. Kotiotteluissaan Suomi on Markku Kanervan aikakaudella onnistunut hyvin, eikä vastustajille ole helppoja pisteitä luvassa. Molemmat joukkueet haluavat välttää tappion, ja tasapelikin olisi tyydyttävä tulos. Suomi on normaalisti pystynyt tilkitsemään puolustuksensa kotiotteluissa, ja hyvällä pelillä isännillä on saumansa iskeä vähintään yksi maali Slovenian verkkoon. Pelivalintana alle 2.5 maalia, luotto Huuhkajien kotivireeseen on vahva.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
WILLIAM HILL100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!