Banner Image
10.9. EM-karsinta: Suomi – Tanska | Huuhkajat voittoputkessa Tanskan kimppuun

10.9.2023 klo 19:00

Tanska yli 5.5 kulmapotkua

Panos
1.5/5

Suomen osalta EM-karsinnat jatkuvat huipputärkeällä ottelulla, kun Olympiastadionilla vastaan asettuu edelleen lohkon suurin suosikki Tanska. Ottelu alkaa klo 19.00.

Suomi onnistui vieraskentällä Kazakstania vastaan

Suomi jatkoi upeaa voittoputkeaan EM-karsinnoissa, kun se kaatoi Kazakstanin vieraissa Oliver Antmanin maalilla lukemin 1-0. Vierasvoitto oli Huuhkajille todella iso askel EM-kisoja kohti, joukkueen hallussa on edelleen H-lohkon kärkipaikka kahden pisteen erolla Tanskaan ja Sloveniaan nähden. Suomen saldo karsinnoissa on nyt 4-0-1, ja hallussa on neljä perättäistä karsintavoittoa, kun puolet karsintaurakasta on takana.

Suomi on osoittanut olevansa edelleen yhtä tiivis joukkue, kuin edellisten EM-karsintojen aikaan. Neljä perättäistä voittoa ovat kaikki tulleet ilman päästettyä maalia, ja mm. Kazakstan pidettiin visusti poissa vaarallisilta paikoilta. Tanskaa vastaan Suomi pystyy lähtemään suhteellisen paineettomassa tilassa, nähtäväksi jää haluaako Markku Kanerva lähteä hakemaan tasapelin tuomaa pistettä, vai jahdataanko voittoa jopa pienen riskin kautta. Kokoonpanotilanne Tanska-ottelun alla on hyvä, Daniel Håkans joutui jättämään joukkueen loukkaantumisen vuoksi, mutta kärjessä Pukki, Pohjanpalo ja Källman ovat pelikunnossa. Antman jaksaa varmasti nuorena pelurina avata toisen ottelun putkeen, ja Kamara tuli Kazakstania vastaan vaihdosta kentälle, joten virtaa luulisi riittävän tuoreella Leeds-pelurilla.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Tanskan kone yskähdellyt karsintojen aikana

Tanskan EM-karsintaurakka ei ole sujunut odotusten mukaisesti. Jo viime MM-kisoista alkanut ailahtelevaisuus on näkynyt juuttien otteissa, ja saldolla 3-1-1 Tanska on karsintalohkossaan toisena, kaksi pistettä Suomen perässä. Karsinnat alkoivat joukkueen kannalta lupaavasti 3-1-kotivoitolla Suomesta, mutta tämän jälkeen Tanska hävisi Kazakstanille vieraissa 2-3 ja menetti myös pisteitä Slovenian vieraana 1-1-tuloksella. Kotonaan joukkue kaatoi Slovenian 1-0 ja San Marinon viimeisimpänä 4-0. Kotona peli siis kulkee riittävän hyvin, vieraskentällä joukkue ailahtelee.

Tanskan osalta Suomi-ottelu on tavallaan vedenjakaja koko karsintoja ajatellen. Voitolla joukkue nappaisi itselleen lohkon kärkipaikan, tappiolla Suomi olisi jo viiden pisteen karkumatkalla. Tanskan nimilista on edelleen kansainvälisestikin tarkasteltuna vahva, ja kentällä nähtäneen sunnuntai-iltanakin mm. Christian Eriksen, Pierre-Emile Höjberg, Poulsen, Hojlund ja monia muita huippupelaajia. Tanskan peli ei ole ollut parhaassa mahdollisessa vireessä lähes vuoteen, joten joukkueella ei ole varaa nukahduksiin Suomen vieraana.

Tanska nappaa pelin hallinnan itselleen

Suomi nappasi ison voiton Tanskasta edellisissä EM-kisoissa vieläpä Tanskan kotikentällä, mutta tämä ottelu muistetaan enemmänkin Christian Eriksenin sairauskohtauksesta ja taistelusta takaisin elävien kirjoihin. Kuluvissa karsinnoissa Suomi taipui Tanskan vieraana 1-3-tappioon, mutta oli pitkiä aikoja hyvin ottelussa mukana, iskien loistavasta vastahyökkäyksestä myös 1-1-tasoituksen. Tanska ottanee itselleen pallonhallinnan, mutta joukkueen tulee olla varovainen Suomen nopeiden vastaiskujen kanssa. Tanska vie pelin virtausta lähelle Suomen maalia, ja laukauksia on odotettavissa kaukaa sekä läheltä. Suomen puolustus on onnistunut hyvin blokkaamaan laukauksia, ja peli-ideaksi nouseekin Tanskan yli 5.5 kulmapotkua.

Betstro100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013
XLBet6x 25€ kierrätysvapaa ilmaisveto EM-kisojen ajan!Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | XLBet on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/203/2011
COMEON5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!