Banner Image
8.1. FA Cup: Chelsea – Chesterfield | Kotijoukkue ongelmista huolimatta megasuosikki

Chelsean ensimmäinen maali alle 30min.

@1.530

Panos
2.5/5

FA Cupissa pelataan lauantai-iltana mielenkiintoinen ottelu, jossa Valioliigajättiläinen Chelsea kohtaa Konferenssissa pelaavan Chesterfieldin. Ottelu alkaa klo 19.30.

Chelsealla heikompi jakso menossa

Chelsean loppuvuosi oli tuskainen ja joukkue jäi jo ratkaisevan tuntuisesti kymmenen pisteen päähän Valioliigan kärkijoukkueesta Manchester Citystä. Thomas Tuchelin tulon jälkeen noin vuosi sitten Chelsean peli on ollut pääsääntöisesti erittäin laadukasta ja tiivistä, mutta loukkaantumiset ja koronatartunnat sekoittivat joukkueen pakkaa loppuvuodesta. Kuuden viime ottelun saldo Chelsealla on 3-3-0, joten mistään romahduksesta ei voida puhua.

Chelsea on koko ajan puolustanut erittäin tiiviisti, ja Thiago Silva, Chalobah ja Rudiger ovat olleet puolustuksen kulmakiviä. Valioliigassa joukkue on päästänyt toiseksi vähiten osumia ja myös europeleissä oma maali on pysynyt mukavasti puhtaana. Hyökkäyspää on kärsinyt poissaoloista ja hyökkäystehot ovat olleet ajoittain hukassa, mutta Chelsean pelillinen selkäranka on kestänyt ja tätä kautta tulokset ovat olleet pääosin hyviä. Chelsealla on normaalitilanteessa toiseksi laajin rosteri Manchester Cityn jälkeen, joten kierrätyksistä huolimatta joukkue suorittaa korkealla tasolla.

Chesterfield Konferenssin kärjessä

Chesterfield pelaa useamman sarjatason Chelsean alapuolella Konferenssi-liigassa. Siellä pelit ovat sujuneet mukavasti, sillä Chesterfield on sarjakärki saldolla 12-7-1. Joukkueen panostus FA Cupiin tässä tilanteessa on hämärän peitossa, mutta toki Chelsea tarjoaa joukkueelle oivan tasonmittarin omasta kyvykkyydestä. Viime viikot ovat sujuneet myös korkealla tasolla, sillä saldo 4-2-0 on ollut tiiviissä ottelutahdissa oiva näyte nykykunnosta.

Chesterfield on ollut häviämättä peräti 14 ottelua peräkkäin, mutta Chelseaa vastaan joukkue lähtee selkeältä takamatkalta. Tasoero Konferenssin ja Valioliigan välillä on valtava, eikä vierasottelu auta paljoa asiaa. Viime kierroksilla Chesterfield on onnistunut puolustussuuntaan mukavasti pitämällä useammankin kerran nollan, mutta lauantai-iltana odotettavissa on kiireinen ilta cup-ottelussa.

Kotijoukkue kestää kierrätyksen

Chelsea on suuri suosikki Chesterfieldiä vastaan. Kotijoukkue kierrättänee ison osan normaalista pelaajistostaan, mutta vahva akatemia ja pelaajat jotka ovat jääneet pienemmälle peliajalla ovat varmasti valmiina näyttöpaikassaan. Joukkueet eivät ole aikaisemmin keskenään kohdanneet, mutta selkeä kotivoitto tai kotivoitto ilman päästettyä maalia ovat ehdottomasti kokeilemisen arvoisia vaihtoehtoja.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!