Banner Image
3.3. FA Cup: Everton – Boreham Wood | Kotijoukkue hakee nostetta cup-kisasta

Everton voittaa molemmat puoliajat

@1.920

Panos
2/5

FA Cupissa pelataan torstaina yksi ottelu, kun Valioliigaseura Everton kohtaa Kansallisen liigan Boreham Woodin klo 22.15 alkaen.

Everton ongelmissa Valioliigan puolella

Evertonin kausi on ollut vaikea ja raskas, joukkue on Valioliigassa vasta sijalla 17, ja ainoastaan yksi piste erottaa joukkueen putoamisviivasta. Rafael Benitez sai väistyä, mutta Frank Lampard ei ole saanut joukkuetta vielä lentämään. Materiaali on paperilla laadukas, mutta yhteispeli ei ota sujuakseen ja tappiot seuraavat toinen toistaan. Kuuden viime ottelun saldo on 2-0-4, joukkueella on paljon pelattavaa kevätkaudella.

Everton on monen muun joukkueen tavoin kärsinyt loukkaantumisista. Ykköskärki ja maajoukkuemies Dominic Calvert-Lewin on ollut todella paljon poissa erilaisten loukkaantumisten vuoksi, ja Calvert-Lewin kärsii jälleen vammasta joka saattaa pitää hänet ottelusta sivussa. Edellisellä FA Cupin kierroksella Everton kaatoi toisen Valioliigaseura Brentfordin 4-1, joka antoi viitteitä paremmasta. Tätä ennen Championshipissä pelaava Hull kaatui jatkoajalla 3-2. Demairai Gray, Andros Townsend ja Richarlison ovat onnistuneet cup-otteluissa tehojen puitteissa, ja katseet kääntyvät jälleen samoihin pelaajiin.

NEOBET100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

Boreham ollut yksi FA Cupin yllättäjistä

Boreham Wood pelaa Kansallisessa sarjassa, eli Englannin viidenneksi korkeimmalla sarjatasolla. Joukkue pelaa oman sarjatasonsa kärkiporukassa, ollen neljäntenä muutama ottelu vähemmän muita pelanneena. Joukkueella on oiva mahdollisuus taistella jopa sarjan kärkisijoista, mutta ehdottomiin kärkiseuroihin verrattuna joukkue on hieman nimetön ja hyökkäystehoja ei ole samalla tavalla kuin vaikka kärkikolmikossa.

Edellisellä FA Cupin kierroksella Boreham Wood kaatoi Championshipin kärkiseuran Bournemouthin. Tätä ennen FA Cupissa kaatui Wimbledon 2-0 ja tätä ennen St. Albans 4-0. Kuuden viime ottelun saldo joukkueella on 3-1-2, mutta nyt vastassa on Valioliigatason Everton ja joukkue joutuu todelliseen testiin. Joukkueessa on useita pelaajia jotka ovat onnistuneet cupissa, kuten kahden maalin miehet Rees, Boden ja Clifton.

Everton haluaa takaisin voittojen tielle

Evertonin panostus FA Cupin otteluun on pieni arvoitus, sillä joukkue on Valioliigan puolella todellisessa pulassa. Cup-ottelua laitetaan tuskin kuitenkaan läskiksi, vaan tästä voidaan hakea nostetta ja onnistumisen tunnetta koko joukkueelle. Aikaisempaa historiaa joukkueilla ei ole, mutta Everton on kotijoukkueena selkeän suosikin asemassa, ja cup-ottelut ovat sujuneet joukkueelta pirteästi tällä kaudella. Boreham Wood lähtee haastamaan täysillä, mutta tällä kertaa taistelu ei tuota vierasjoukkueella voittoa.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!