Banner Image
8.1. FA Cup: Leicester – Watford | Kaksi heikkoa puolustusta vastakkain

Leicester & ottelussa yli 1.5 maalia

@2.100

Panos
2.5/5

FA Cupissa on vilkasta lauantaina. Valioliigajoukkueet Leicester ja Watford kohtaavat klo 17.00 alkaen.

Leicesterin kaksi puolta

Leicesterin syyskausi oli todellinen kummajainen. Joukkueen peli aaltoili todella pahasti ottelusta toiseen ja tulokset olivat sen mukaiset. Joukkue on Valioliigassa sijalla kymmenen, kaukana ensi kauden europaikoista. Leicesterin puolustuslinja on ollut todella repaleinen, ja joukkue on päästänyt paljon maaleja ottelusta toiseen. Osasyy puolustuslinjan epävarmuuteen ovat massiiviset loukkaantumishuolet, Leicester joutunee pelaajamarkkinoille tammikuun siirtoikkunan aikana.

Vaikka Leicesterin pelissä on ollut omat puutteensa, on joukkue hyökkäyspäähän pelatessa parhaimmillaan pysäyttämätön. Jamie Vardy on ollut erittäin hyvä, ja taustatukea on tullut Kelechi Ihenacholta ja nuorelta Patson Dakalta. James Maddison on myös löytänyt vireensä ja keskikentän taituri on ollut viime viikot pysäyttämättömässä iskussa. Jamie Vardy on loukkaantumisen vuoksi pitkään sivussa, joten Leicester joutuu tulemaan toimeen ilman ykköskärkeään. Viime kaudella Vardyn poissaollessa Iheanacho käytti mahdollisuutensa ja oli loppukaudesta erittäin hyvä.

Watfordin surkea vire

Watfordin kausi on ollut vaikea. Kuuden viime ottelun saldo on surullinen 0-0-6 ja Valioliigassa joukkue on täysin mukana putoamistaistelussa sijalla 17. Joukkueen peli ei ole kehittynyt kauden aikana, ja valmentajanvaihdoksesta huolimatta Claudio Ranieri ei ole saanut Watfordin puolustuspeliä toimimaan. Joukkue puolustaa heikosti ja kurittomasti, mikäli joukkueen peli ei kehity, kauden päätteeksi alempi sarjataso kutsuu.

Watford painii niin isojen ongelmien keskellä, että sarjapaikan säilyttäminen Valioliigassa on joukkueen isoin ja tärkein missio. Myös Watford on kärsinyt loukkaantumisista, ja joukkueen sisällä on ollut erinäistä draamaa pelaajien päästämisestä Afrikan mestaruusturnaukseen. Watford on hyökkäyssuuntaan kohtalainen ja pystyy rakentamaan laadukkaita maalipaikkoja, mutta heikko puolustaminen uhkaa romuttaa koko kauden.

Leicesterin hyökkäys ratkaisee voiton

Leicester ja Watford ovat joukkueet joiden otteluissa sattuu ja tapahtuu, maalimärät ovat usein korkeita. Leicesterin hyökkäyspeli on parhaimmillaan lumoavan kaunista ja tehokasta, joukkue onnistui kaatamaan Liverpoolin joulukuun lopulla, joka oli oiva osoitus joukkueen kyvyistä. Joukkueet kohtasivat Valioliigassa marraskuun lopulla, jolloin Leicester voitti luvuin 4-2. Kotivoitto on jälleen todennäköisin lopputulos, maalejakin ottelussa tullaan näkemään.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!