Banner Image
10.1. FA Cup: Manchester United – Aston Villa | Kotijoukkue pelaa puolustuksen kautta

Alle 2.5 maalia

@2.020

Panos
1.5/5

Maanantaina pelataan yksi FA Cupin ottelu, kun Valioliigaseurat Manchester United ja Aston Villa kohtaavat klo 21.55 alkaen.

Unitedissa vielä paljon tekemistä

Manchester Unitedin kausi on ollut vaikeahko ja tilanne näytti jo muuttuvan uuden valmennuksen alla, kun Ralf Rangnick otti joukkueen haltuun. Unitedin peli on tiivistynyt ja parantunut monessa suhteessa, mutta edelleen tiettyjä kipukohtia löytyy. Unitedin puolustus on parhaimmillaan maailmanluokkaa, mutta hyökkäyspäässä tehot ovat olleet hukassa. Tästä saatiin jälleen osoitus, kun joukkueen pitkä tappioton putki päättyi 0-1-tappiossa Wolverhamptonille Valioliigan puolella.

Unitedin peli hakee vielä muotoaan ja muutoksia kevätkauden aikana nähtäneen avausmiehistössä. Parhaimmillaan United hyökkää sujuvasti ja nopeasti, mutta liian usein edes pallonhallinta ei tuota vaarallisia paikkoja, vaan peli on tehotonta pallon siirtelyä ennemmin kuin aktiivista paikkojen hakemista. United on mukana myös Mestarien liigan pudotuspeleissä. ja voi olla että joukkueen panostuksessa Valioliiga ja europelit menevät FA Cupin edelle, vaikkakin joukkueen olisi aika jokin pysti pian itselleen voittaa.

Aston Villan kuherruskuukausi ohitse

Aston Villa koki lyhyehkön kuherruskuukauden tuoreen managerinsa Steven Gerrardin kanssa. Nyt tutustumisjakso on ohitse, ja joukkue taipui kahteen tappioon Chelsealle ja Brentfordille Valioliigan puolella. Jack Grealishin myynti satuttaa joukkuetta edelleen, mutta tammikuun siirtoikkunassa hankittu Philippe Coutinho tuonee lisää tehoja yskähdelleeseen hyökkäykseen.

Aston Villan pelissä on paljon hyviä aihioita, mutta prosessi on kesken ja kehityskohteita riittää. Puolustuspää ei ole riittävän tiivis, vaan joukkue kun joukkue on pystynyt iskemään vähintään yhden rysän Villan verkkoon. Gerrardilla on paljon tekemistä joukkueen kanssa, mutta palikat parempaan menestykseen ovat olemassa. Aston Villa menetti pari runkopelaajaansa Afrikan mestaruusturnaukseen, josta hieman miinusta vierasjoukkueelle.

Kotijoukkueen tiivis puolustus

Manchester Unitedin peli on ollut puolustussuuntaan lupauksia herättävää, ja vaikka etenkin hyökkäyspäässä omat puutteensa ovat, ei joukkue yleensä montaa maalia omiin päästä. Cristiano Ronaldo saanee lepovuoron cup-ottelussa, mutta Mason Greenwood, Marcus Rashford ja kumppanit saanevat näyttöpaikan. Rangnickin United ei lähde hulluttelemaan, vaan joukkue luottaa omiin vahvuuksiinsa, ja pitää hyökkäyspelinsä kanssa tuskailevan Aston Villan vähillä maalipaikoilla. Pienellä riskillä alle 2.5 maalia voisi olla kokeilemisen arvoinen kohde, sillä molempien joukkueiden panostus ja hyökkäyspeli on juuri nyt pienoinen arvoitus.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!