Banner Image
7.1. FA Cup: Swindon – Manchester City | Vierasjoukkue on megasuosikki

Manchester City voittaa päästämättä maalia

@2.000

Panos
2/5

Englannin kentillä pelataan viikonlopun aikana FA Cupin kierros. Perjantai-iltana Swindon Town kohtaa Valioliigaa johtavan Manchester Cityn klo 22.00 alkaen.

Swindon mukana nousutaistelussa

Swindon pelaa Englannin Kakkosliigassa ja joukkue on kovassa paikassa Manchester Cityä vastaan. Joukkue pelaa Kakkosliigan kärkipäässä, sijoitus on tällä hetkellä viides ja joukkue taistelee täysin noususta Ykkösliigaan. Viime aikojen vire Swindonilla ei ole kaikkein mairittelevin, joukkueen saldo on kaikki kilpailut huomioiden 2-1-3.

Swindonin maalivire on ollut hyvä Kakkosliigassa, mutta vastustajan taso nousee korkeimmalle mahdolliselle mittarille, kun vastassa on Valioliigan kärkinimi. Swindon on kohdannut Manchester Cityn kahdeksan kertaa kautta aikojen ja vain kerran joukkue on pystynyt kaatamaan Cityn, vuonna 1996.

City pystyy panostamaan myös FA Cupiin

Manchester City johtaa Valioliigaa jo lähes ylivoimaiselta tuntuvalla erolla, sillä Chelsea on perässä kymmenen pistettä ja Liverpool 11. City jahtaa myös Mestarien liigan voittoa tällä kaudella, mutta EFL Cupissa joukkue tippui jo aikaisemmin West Hamia vastaan. FA Cupiin City pystyy panostamaan tarvittavan verran Valioliigakauden keskelläkin, ottaen huomioon sarjataulukon tilanteen.

Cityn vaihtopenkiltä löytyy kovan luokan pelimiehiä, joten kierrätyksestä huolimatta kentällä nähdään nälkäisiä, taitavia pelimiehiä jokaisella pelipaikalla. Cityn rosteri hakee vertaistaan Englannin ja koko Euroopan jalkapallokentillä, joten Swindon joutunee kovaan kyytiin myös perjantai-iltana. City pitää palloa ja joukkue puolustaa erittäin laadukkaasti, puolustuslinjassa on paljon erilaisia vaihtoehtoja joita Pep Guardiola pystyy käyttämään tilanteen mukaan.

Vierasvoitto on lähes selviö

City on vienyt näiden joukkueiden kohtaamiset suvereenisti seitsemän kertaa peräkkäin. Tasoero on todella suuri vierasjoukkueen eduksi, ja vaikka kierrätystä varmasti tapahtuu, panostaa City perinteikkääseen FA Cupiin riittävästi, jotta turnaus jatkuu seuraavalle kierrokselle. Vaikka City tulee kierrättämään, nähdään kentällä laadukkaita pelimiehiä ja vierasjoukkue nappaa selkeän, vakuuttavan voiton. Swindon lähtenee otteluun parhaalla mahdollisella miehistöllä, mutta tasoero on auttamatta aivan liian iso ainakin toistaiseksi.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!