Banner Image
9.1. FA Cup: West Ham – Leeds | Kotijoukkue askeleen mitan edellä

West Ham

@1.810

Panos
2.5/5

FA Cupissa nähdään sunnuntaina jälleen Valioliigajoukkueiden välinen mittelö, kun West Ham kohtaa Leedsin klo 16.00 alkaen.

West Ham palannut voittojen tielle

West Ham käänsi kurssinsa heikomman jakson jälkeen ja joukkue on voittanut kaksi viimeisintä ottelua. Watford kaatui vieraissa 4-1 ja Crystal Palace myös vieraissa 3-2, joukkue on edelleen hyökkäyssuuntaan erittäin aktiivinen ja vaarallinen, mutta puolustussuuntaan parannettavaa riittää. Kuuden viime ottelun saldo on nyt 2-1-3, joukkue on myös tappiopeleissä ollut hyvin mukana, mutta taipunut lopulta häviöön.

Iso osa West Hamin ailahtelua ovat puolustajien poissaolot, joilla on selkeä vaikutus joukkueen pelaamiseen. Keskikenttä ja hyökkäys on Valioliigassa ylempää tasoa ja West Ham on pöllyttänyt maaliverkkoja useammin kuin mm. Arsenal ja Tottenham. Michail Antonio on ollut loistavassa iskussa koko syyskauden, mutta takana myös Jarrod Bowen, Pablo Fornals ja kumppanit ovat hyökkäyssuuntaan vaarallisia. Mikäli joukkueen peli pysyy kasassa, hyökkäyspää kyllä hoitaa voitot ja pisteet takuuvarmasti kotiin.

Leedsin peli ei kulje halutulla tavalla

Leedsin kausi on ollut loukkaantumisten värittämä ja synkkä. Valioliigassa peli ei ole kulkenut viime kauden malliin ja sijoitus on vasta kuudestoista. Sarjasijoitusta huolestuttavampaa on joukkueen pelillinen tekeminen, hyökkäyspää pystyy vain vaivoin yli maalin per peli-tahtiin ja puolustuspää on sekasorrossa, joukkue päästää aivan liikaa maaleja peli – ja erikoistilanteissa. Nähdyillä otteilla Leeds joutuu vielä taistelemaan sarjapaikastaan, ja tämän vuoksi joukkueen panostaminen cup-otteluun on epäselvää.

Patrick Bamford on ollut kauden aikana enemmän sivussa kuin kentällä, ja ykköskärjen poissaolo on syönyt tehoja huomattavan paljon. Korvaavaa kärkeä ei ole löytynyt ja tekemättömät maalit ovat näkyneet otteluiden ratkaisuhetkillä. Kuuden viime ottelun saldo Leedsillä on 2-1-3, mutta isossa kuvassa etenkin heikko puolustaminen aiheuttaa isoja kysymysmerkkejä loppukaudelle. Leedsin materiaali on kohtalaisen kapea, ja jo muutama poissaolo näkyy kentällä tason laskemisena.

West Ham ollut vahva cup-otteluissa

West Ham on ollut tällä kaudella cup-kisoissa vahvoilla, sillä joukkue on onnistunut pudottamaan EFL Cupissa molemmat Manchesterin joukkueet ennen kuin taipui Tottenhamille. Myös Eurooppa-liigassa West Ham esiintyi vahvasti, ja David Moyesin miehistö on ollut kauttaaltaan oikealla tiellä. Leedsin hieno viime kausi on pelkkä muisto vain, poissaolot ja epätasaiset esitykset riivaavat, eikä peli ole kehittynyt juurikaan kauden ensimmäisen puoliskon aikana. West Ham on kotonaan suosikki, lisäkerrointa voi hakea lisäämällä kotijoukkueella maalin tai pari voiton lisäksi.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!