Banner Image
12.5. Jääkiekon MM-kisat: Latvia – Ranska | Latvia jatkaa voitokasta peliä

12.5.2024. Klo. 17:20

Latvia -0,5

Panos
2/5

Jääkiekon MM-kisat ovat saavuttaneet kolmannen ottelupäivän ja alkuillan ottelussa vastakkain asettuvat Latvia ja Ranska. Kello 17:20 alkavassa ottelussa vastakkain on joukkueet, joiden selkeä tasoero ei tullut vielä selväksi avausotteluissa.

Latvia vaikeuksien kautta voittoon

Latvian avausottelu Puolaa vastaan ei ollut kliininen suoritus, mutta viime kevään sensaatio taisteli vaikeuksien kautta voittoon. Koko ottelun ajan Latvia määräsi pelinkulun, mutta Puola johti ottelua kolme kertaa onnekkailla maaleilla. Onni ei yleensä urheilussa synny tyhjästä, vaan tässäkin tapauksessa kyseessä oli Elvis Merzlikinsin epäominaista pomputtelua tai Kristaps Zilen harmillinen ohjaus omaan maaliin. Tästä huolimatta Latvia käänsi lopussa pelin itselleen ja viimeisteli voiton jatkoajalla.

Positiivisiakin elementtejä oli Latvian pelissä paljon. Viisikkopeli näytti pääasiassa hyvältä ja tulosvastuussa oleva ykkösketju lunasti odotukset. Kaspars Daugavins viimeisteli kaksi maalia ja Rodrigo Abols tasoitti pelin 2-2 lukemiin alivoimalla. Vaikka peli Puolaa vastaan päättyi lopulta onnellisesti, ei tällaiseen määrään pieniä virheitä ole varaa edes Ranskaa vastaan.

Latvian läpileikkaus viimeisen vuoden maajoukkuepeleistä on kaksijakoinen. Joukkue haastaa – ja yleensä voittaakin – vain ne pelit, jotka pitäisikin. Latvialta on nähty todella vähän yllättäviä voittoja, mutta ennakkosuosikin paikalta joukkue on pelannut riittävän hyvin.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
Vivatbet150% talletusbonus 200€ asti vedonlyöntiin + 10€ ilmaisveto EM-kisoihin ja 10 000€ arvontaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Vivatbet on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000051, HKT000052, HKL000367, HKL000368
Maxxwin100% talletusbonus 250€ asti + 10€ ilmaisveto joka päivä EM-kisojen ajanLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | NTEC Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/347/2016

Ranskan turnaukselle heikko alku

Ranskan avausottelu lähti vakuuttavasti käyntiin, kun Enzo Cantagallo iski joukkueensa johtoon toisen peliminuutin täyttyessä. Tämän jälkeen peli passivoitui ja turnaukselle saatiin Kazakstan-tappion kautta heikko alku. Ranska pystyi luomaan laukaisupaikkoja, mutta vaarallisille sektoreille ei joukkueella ollut tarpeeksi pääsyä. Ranska ei ollut Kazakstania pelillisesti paljoa jäljessä ja ottelu olisi voinut päättyä kummalle vain. Tästä huolimatta, on päivän vastustaja selvästi tasokkaampi, kuin avausottelun Kazakstan.

Ranska on yleisen mielipiteen pohjalta yksi lohkon heikoimmista joukkueista Kazakstanin ja Puolan kanssa. Suurelle yleisölle tuttuja pelaajia ei ole Pierre-Edouard Bellemaren lisäksi, eikä joukkueen runko ole vakaalla pohjalla. Käänteentekeviä pelaajia ei Latviaa vastaan siis ole liikaa, vaan peruspelin tasoa on pakko nostaa, mikäli pisteille tahdotaan.

Latvia perinteisesti Ranskalle kova pala

Latvia ja Ranska kohtaavat lähes vuosittain – pääasiassa ystävyysotteluissa. Perinteisesti on Latvia ollut Ranskalle kova pala, ja balttimaa onkin hävinnyt vain yhden edellisestä kuudesta kohtaamisesta. Vielä viitisen vuotta sitten Ranska haastoi Latvia joka ottelussa, mutta joukkueiden tasoero on kasvanut ja jatkaa kasvamistaan.

Jos verrataan yksittäisiä suuria osa-alueita, kuten hyökkäystä, puolustusta, erikoistilanteita tai maalivahtipeliä, on Latvia näissä kaikissa edellä. Täysi ylijuoksu ei ole ottelussa odotuksissa, mutta Latvian pitäisi pystyä hoitamaan ottelu rutiininomaisesti. Latvian pudotettua pisteen Puolaa vastaan, on varmasti myös motivaatio kunnossa, sillä joukkueella ei ole varaa hävitä enempää pisteitä heikompia joukkueita vastaan. Ranska pääsee otteluun enemmän paineettomasta asemasta, mutta pelin taso ei riitä.

Latvian voitolle saatava kerroin kelpaa alkuillan otteluun erittäin hyvin. Kokonaisvaltaisesti laadukkaampi poppoo ottanee Ranskasta vakuuttavan voiton ja pitää haaveet pudotuspelipaikasta elossa.

XLBet6x 25€ kierrätysvapaa ilmaisveto EM-kisojen ajan!Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | XLBet on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/203/2011
Betstro100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013
IBET100% talletusbonus 150€ asti helpolla kierrätykselläLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Claymore Malta on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/748/2019

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!