Banner Image
30.5 Jääkiekon MM-kisat: Suomi – Latvia | Leijonat lohkokärjessä

2021-05-30 20:15:00

Latvia alle 1.5 maalia

Panos
2.5/5

Suomen pelit jääkiekon MM-kisoissa jatkuvat Latviaa vastaan. Ottelu alkaa klo 20.15.

Suomen peli mennyt eteenpäin

Suomi otti lauantaina kovan 2-1-voiton kun vastassa oli kisojen positiivisin yllättäjä Saksa. Suomen tutut vahvuudet kuten tiivis joukkuepeli ja erittäin laadukas puolustuspään pelaaminen olivat jälleen läsnä, kun Suomi voitollaan palasi B-lohkon kärkeen. Maalinteko on on edelleen Leijonille haastavaa, mutta muut peli osa-alueet ovat kunnossa.

Suomi johtaa B-lohkoa ja on käytännössä jo varmistanut paikkansa puolivälieriin. Suomi on kisojen ainoa joukkue joka ei ole hävinnyt ottelua varsinaisella peliajalla, ja mikä ilahduttavinta, kuudella päästetyllä maalilla joukkue on yhdessä USA:n kanssa puolustussuuntaan myös paras joukkue. Anton Lundell ja Arttu Ruotsalainen olivat Saksaa ja Italiaa vastaan hyvällä pelipäällä, Lundellilla kasassa on jo kolme osumaa ja Ruotsalaisella kaksi. Myös puolustaja Tony Sund on pelannut nousujohteisen turnauksen ja johtaa sisäistä pistepörssiä tehoin 2+2.

Latvialla tekee tiukkaa neljän joukkoon

Latvia aloitti kisat jymypaukulla, kun se kaatoi Kanadan avauskierroksella 2-0. Tämän jälkeen otteet ovat ailahdelleet ja joukkue on pystynyt muissa otteluissa kaatamaan ainoastaan lohkon viimeisenä olevan Italian. Tappio on tullut USA:lle, Kazakstanille ja Norjalle, joten jatkopaikka on todella kivisen tien takana. Latvia on lohkossaan viidentenä pisteen neljäntenä olevaa Saksaa perässä.

Latvia on pystynyt kuluvissa kisoissa ihan mukavasti maalintekoon, mutta oman pään pelaamisessa on isoja puutteita. Joukkueen pakkikalusto on kankea ja rouhea, joka jää liukkaasti luistelevien hyökkääjien kanssa isoihin ongelmiin. Myöskään hyökkäyspäässä ei isoja tähtiä ole, vaan Latvia voittaa ja häviää joukkueena. Suomen lisäksi joukkue kohtaa vielä Saksan ottelussa, jossa voi olla panoksena paikka puolivälieriin.

Leijonat nappaa jälleen voiton

Suomi lähtee ennakkosuosikkina Latvian kaatoon. Joukkueen peli on kehittynyt turnauksen aikana ja oikeat ketjukoostumukset ovat löytyneet. Puolustuspeli on uomissaan ja ylivoimalla kuviot kunnossa, mutta tasaviisikoin joukkue tarvitsee vielä napsun laadukkaampaa peliä. Latvia antaa tasoitusta materiaalissa, mutta joukkue lähtee varmasti taistelemaan Suomea vastaan. Suomi on ollut niskan päällä aina Latvian kohdatessaan, mutta kunnon taistelutahtoa tarvitaan jotta Latvia hoidetaan ilman suurempia ongelmia. Saksaa vastaan Suomi puolusti niin laadukkaasti, että Latvialle ei montaa vaarallista tekopaikkaa siunaannu.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!