Banner Image
6.6 Jääkiekon MM-kisat: USA – Saksa | Kaksi pettynyttä vastakkain

2021-06-06 15:15:00

USA

Panos
2.5/5

USA ja Saksa ratkaiset pronssimitalin kohtalon jääkiekon MM-kisoissa. Pronssiottelu polkaistaan käyntiin klo 15.15.

Kultaunelma kopsahti Kanadaan

USA:n upea turnaus sai ikävän sivujuonteen kun Kanada voitti sen välieräpelissä 4-2 ja sysäsi USA:n pronssiotteluun. Välieriin saakka USA:n mestaruusjuna oli aikataulussa, mutta pelinsä paremmin ja paremmin löytänyt Kanada oli liian kova vastus tällä kertaa. USA pystyi Kanadaa vastaan pitämään kiekkoa ja se pääsi hyvillekin tekopaikoille, mutta puolustuspää oli oikeastaan ensimmäistä kertaa koko turnauksessa todella ahtaalla.

USA:n joukkueen kohdalla kysymysmerkkinä on joukkueen syttyminen pronssiotteluun. Nuori ja kohtalaisen kokematon joukkue lähti turnaukseen pelaamaan MM-kullasta, ja valtaosan turnauksesta näytti kykenevän jahtaamaan unelmaansa. Joukkueessa on pelaajia jotka normaalina maailmanaikana eivät MM-joukkueessa olisi, joten myös USA syttynee pelaamaan MM-pronssista ja sitä kautta mukavasta muistosta vuoden 2021 kisoista.

Saksa on paikkansa pronssiottelussa ansainnut

Saksa on esiintynyt edukseen kuluvissa kisoissa, mutta myöskään se ei pystynyt toteuttamaan suurta haavettaan pääsystä MM-finaaliin. Saksa taisteli Suomea vastaan välierässä raivokkaasti ja hallitsi pitkät pätkät ottelun virtausta, mutta Suomen puolustus ja Jussi Olkinuora maalilla nollasi Saksan yritykset yhtä ylivoimamaalia lukuunottamatta. Saksa on ollut yksi kisojen tiiveimmistä ja taistelevimmista joukkueista, joten paikka neljän joukossa on ansaittu.

Saksa antaa materiaalissa tasoitusta monille joukkueilla MM-kisoissa, mutta joukkue pelaa upeasti yhteen ja kentällä kaveria autetaan. Pettymyksenkään jälkeen Saksaa ei ole vaikea sytyttää pronssiotteluun, taustalla on jo upea olympiahopea vuoden 2018 kisoista. Toni Söderholm ja Ville Peltonen saavat varmasti Saksan sytytettyä, mutta riittääkö sekään joukkueelle, joka on kisoissa joutunut taipumaan jo kerran USA:lle, Kazakstanille ja kahdesti Suomelle.

USA hieman edellä

USA on hienoinen suosikki pronssiottelun alla, mutta joukkueen latautuminen on myös samalla kysymysmerkki. Mikäli Jack Capuano on saanut joukkueensa viritettyä iskuun ison pettymyksen jäljiltä, matkaavat pronssiset lätkät Yhdysvaltoihin. Saksa jättää kentälle varmasti kaikkensa ja järjestää hurjan puolustustaistelun maalinsa edessä, mutta USA:n nopeat hyökkääjät ja vauhdikas kiekonsiirtely on myrkkyä saksalaispuolustajille. USA nappaa pronssin itselleen, mutta joutuu tekemään voittonsa eteen kovan työmärään.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!