Banner Image
3.6 Jääkiekon MM-kisat: Suomi – Tshekki | Tasainen taistelupari

2021-06-03 22:15:00

Alle 4.5 maalia (varsinainen peliaika)

Panos
2.5/5

Suomi ja Tshekki kohtaavat jääkiekon MM-kisojen puolivälierissä torstaina klo 20.15 alkaen.

Suomi etenee aikataulussa

Suomi eteni B-lohkon toisena pudotuspeleihin vakuuttavan alkusarjan jälkeen. Joukkue voitti yhtä vaille kaikki ottelut, ainoa tappio tuli Kazakstanille voittolaukauskisan jälkeen. Alkulohko päättyi positiivisessa nuotissa, kun Latvia kaatui ensi jatkoajalla ja Kanada jännittävien vaiheiden jälkeen voittolaukauskisassa. Suomi oli kaikista joukkueista ainoa, joka ei hävinnyt otteluakaan varsinaisella peliajalla.

Arttu Ruotsalainen ja Anton Lundell ovat nousseet kisojen aikana Suomen tärkeimmiksi hyökkäyspään pelaajiksi. Ruotsalainen oli liekeissä Kanadaa vastaan ja hyökkääjän maalimäärä on jo viisi, Lundellilla kasassa on neljä osumaa ja lisäksi kaksi syöttöä. Suomi tarvitsee tiiviin puolustuksensa lisäksi myös kuumia hyökkääjiään, mikäli se aikoo napata paikan neljän parhaan joukosta.

Tshekki kysymysmerkki

Tshekki lähti MM-turnaukseen jopa hienoisena mestarisuosikkina. Alkusarja oli kuitenkin haastava ja joukkue selvisi pudotuspeleihin A-lohkon kolmannelta sijalta. Tshekki joutui mm. Valko-Venäjää ja Tanskaa vastaan tiukoille mutta nappasi laadukkaamman materiaalinsa turvin voitot. Tshekki voitti myös viisi viimeisintä otteluaan, joten joukkueen vire on hyvä.

Dominik Kubalik on ollut joukkueensa tehokkain hyökkääjä tehoin 3+3, Filip Chytil on myös onnistunut kolmen maalin verran, kuin myös puolustaja Libor Sulak. Parhaimmillaan Tshekki on myös puolustussuuntaan tiivis joukkue, mutta siellä on välejä joihin nopeasti kiekkoa pelaamalla tarvittava tila maalintekoon syntyy. Tshekki on työteliäs joukkue, joka ei luovuta missään tilanteessa.

Maalit kortilla

Suomi ja Tshekki ovat puolivälierien tasaisin pari ennakkoon. Suomen loistava puolustuspelaaminen antaa mahdollisuudet edetä jatkoon, mutta maalinteon tehokkuus mietityttää. Ei olisi ihme jos ratkaisua haettaisiin jälleen varsinaisen peliajan jälkeen. Maaliodotusarvo on alhainen, ja ottelu lähtee varovaisesti liikkeelle, ratkaisu tulee todennäköiseti maalin erolla suuntaan tai toiseen.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!