Banner Image
12.6 Jalkapallon EM-kisat: Belgia – Venäjä | Belgia yksi kisojen suosikeista

2021-06-12 22:00:00

Belgia

Panos
3/5

Lauantaina B-lohkossa Tanskan ja Suomen ottelun jälkeen Belgia kohtaa Venäjän. Ottelu alkaa klo 22.00.

Belgialla todella kova joukkue

Belgia lähtee EM-kisoihin yhtenä suosikeista. Kultainen sukupolvi on pelannut pitkään yhdessä, ja MM-pronssia 2018 voittanut Belgia haluaa napata itselleen nyt EM-kultaa. EM-karsinnoissa Belgia voitti kaikki kymmenen otteluaan ja tätä ennen pelatussa Kansojen Liigassa voittoja tuli viisi kuudesta ottelusta. Maailmanrankingin ykkösjoukkueesta joutuu hakemalla hakemaan heikkouksia, sillä joukkue on erittäin vaarallinen hyökkäyspäähän pelatessa mutta puolustuspää maalivahti Courtoisin johdolla on myös erittäin kovaa valuuttaa kisoissa.

Mestarien liigassa pahannäköisesti loukkaantunut Kevin De Bruyne on sivussa vielä Venäjää vastaan, mutta Belgian vahva joukkue kestää tähtipelaajansa poissaolon. Eden Hazard nousee isoon rooliin keskikentällä ja Romelu Lukaku on isossa roolissa hyökkäyksen kärjessä. Belgialla on paljon eri vaihtoehtoja pelipaikoille ja joukkue pystyy muovaamaan peliään otteluiden tilanteiden muuttuessa. Belgia on ollut häviämättä yhdeksän ottelua peräkkäin ja joukkue on suurin suosikki voittamaan B-lohkon.

Venäjä haastajan asemassa

Venäjä taistelee lähtökohtaisesti lohkon kolmannesta sijasta Suomen kanssa. Venäjä esiintyi vakuuttavasti EM-karsintalohkossa, mutta hävisi juuri Belgialle kahdesti 1-3 ja 1-4. Venäjällä ei ole samanlainen materiaali kuin Belgialla, eikä Venäjä lukeudu turnauksen suosikkien joukkoon. Venäjä käyttää hyväkseen mieluusti laitoja ja hakee keskityspalloja kärjessä pelaavan Dzjuban päähän.

Venäjä on yksittäisten yksilöiden varassa ja jos vastustajat saavat näiltä yksilöiltä pelihuumorin pelattua pois, voi joukkue jäädä kokonaan telineisiin. Myös puolustuspelaajien ikä ja nopeus luovat kysymysmerkkejä, pysyykö puolustuspää nopeiden ja taitavien belgialaisten perässä. Mikäli Belgia pystyy pelaamaan Venäjän laadukkaat keskitykset laidoilta minimiin, ei Venäjälle montaa tekopaikkaa siunaannu.

Belgia avaa voitolla

Belgia lähtee otteluun suosikkina, sillä sen hyökkäyspää pystyy parhaimmillaan todella taidokkaaseen ja tehokkaaseen peliin. EM-karsinnoissa kaksikko kohtasi kahdesti ja tasoero joukkueiden välillä oli selvä. Belgia voi hyvin onnistuessaan iskeä jopa 3-4 maalia Venäjän verkkoon, mutta avausottelut ovat yleensä vaikeita myös jalkapallon suurmaille. Belgia nappaa voiton siitä huolimatta että Venäjä pääsee pelamaan kotiyleisön edessä.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!