Banner Image
13.6 Jalkapallon EM-kisat: Englanti – Kroatia | Englanti pelaa kotiyleisön edessä

2021-06-13 16:00:00

Englanti tekee ensimmäisen maalin ja voittaa ottelun

Panos
2.5/5

Kisojen kolmas pelipäivä alkaa Englannin ja Kroatian välisellä kohtaamiselle klo 16.00.

Englanti lohkon selkeä suosikki

Englanti lähti EM-kisoihin vahvalla joukkueella ja sille on povattu paikkaa vähintään pudotuspeleihin saakka. Lohkossa pelaavat Kroatian lisäksi myös Skotlanti ja Tshekki, joten lohkovoitto on Englannille tarjolla, mikäli se pystyy pelaamaan omalla tasollaan. Joukkue pääsee pelaamaan alkusarjan ottelut kotiyleisön edessä, josta on varmasti hyötyä otteluissa.

Englanti on voittanut kuusi viimeisintä peliään ja joukkue on muutenkin vahvassa iskussa, se on voittanut myös kuusi viimeisintä kotiotteluaan. MM-karsinnoissa se voitti keväällä San Marinon (5-0), Albanian (2-0) ja Puolan (2-1), joten päällisin puolin kaikki on kunnossa. Harry Kane taistelee kapteenin roolissaan jopa turnauksen maalikuninkuudesta, mutta muutenkin Englannin keskikenttä ja hyökkäys on taitoa täynnä. Raheem Sterling, Phil Foden, Marcus Rashford Kane ja upean sarjakauden pelannut Mason Mount ovat jatkuva vaara hyökkäyspäässä.

Kroatian runko vanhentunut

Kroatia lähtee EM-turnaukseen eri lähtökohdista kuin edellisiin arvoturnauksiin. Joukkueen runko on vanhentunut eikä nuoria huipputähtiä ole ilmestynyt. Luka Modric pyörittää tutusti keskikentältä joukkueen peliä, mutta peli voi olla jopa liikaa konkarin varassa. Mikäli Modric saadaan vastustajan toimesta pelattua vaarattomaksi, koko Kroatian peli voi tyrehtyä samalla. Laatua toki löytyy Modricin lisäksi, kun Perisic pelaa vasemmalla laidalla ja Lovren pelaa fyysistä roolia topparina.

Kroatian vire kertoo olennaisen joukkueen iskukyvystä. Kuuden viime ottelun saldo on 2-1-3, ja MM-karsinnat joukkue aloitti 0-1- tappiolla Sloveniaa vastaan, voittaen sitten heikohkot Maltan ja Kyproksen. EM-kisoihin valmistavissa otteluissa Kroatia jäi 1-1- tasapeliin Armeniaa vastaan ja hävisi 0-1- Belgialle. Kroatia on kokenut joukkue joka tietää turnauspelaamisen salat, mutta riittävätkö jalat ja fyysisyys aivan kaikkein kovimpia maita vastaan?

Englanti aloittaa voitolla

Englanti lähtee suosikkina otteluun Kroatiaa vastaan. Englanti on täynnä nuorta talenttia ja joukkue pystyy rummuttamaan nopeaa hyökkäyspeliään vastustajaa kohti. Kokoonpanotilanne on hyvä, Harry Maguire saattaa pelata vasta alkusarjan jälkeen ja Jordan Hendersonin pelikunto on vielä arvoitus, mutta Englannin joukkueen laatu riittää korvaamaan nämä soturit. Kroatia ponnistaa D-lohkosta jatkoon, mutta se ei ole yhtä hyvässä iskussa kuin edellisessä, MM-hopealla päättyneessä turnauksessa.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!